marți , 6 octombrie 2020
Home / SLIDESHOW / Când pariem “Ambele echipe marchează” | Tipuri de pariuri
Ambele echipe marchează

Când pariem “Ambele echipe marchează” | Tipuri de pariuri

Ambele echipe marchează este un tip de pariuri pe care îl folosim cu toții. Cred că toate casele de pariuri au acest tip de pariu în ofertă, iar dacă există agenții de pariuri care nu îl oferă, atunci se pot numi oricum numai case e pariuri nu. Probabil acest tip de pariuri este cel mai utilizat după 1X2 și sub/peste număr de goluri. Asta și datorită faptului că sunt doar două opțiuni iar cotele sunt, în general, reale și foarte bune de jucat. @1.90 cu @1.90 ori @1.82 cu @2.00 sau @1.70 cu @2.10 sunt doar câteva exemple unde marja este acceptabilă pentru pariori. În cazul unor diferențe prea mari gen @1.80 cu @1.76 sau @1.65 cu @2.00 pentru Ambele echipe marchează este de preferat să căutați alt pariu ori altă casă de pariuri.

Acest pariu îl întâlnim și sub forma GG, BTTS (both teams to score), ambele înscriu, denumirea cea mai populară în plan internațional fiind both team to score.

Am ales un meci care se joacă astăzi, 11 Sep 2017, West Ham – Huddersfield, meci de Premier League, între două echipe fără mari pretenții:

La gameworld.ro: West Ham – Huddersfield  Da@1.82 – Nu @2.00

La Admiral.ro: West Ham – Huddersfield Da@1.79 – Nu@1.98

La Sportingbet: West Ham – Huddersfield Da@1.87 – Nu@1.83

La Publicwin.ro: West Ham – Huddersfield Da@1.79 – Nu@1.91

Ambele echipe marcheaza

Este clar în comparația de mai sus, că jucăm Ambele echipe marchează la Sportingbet.ro și Nu marchează la gameworld.ro, aceste agenții având cotele cele mai bune la acest meci. Totuși nu este o regulă general valabilă că vom găsi cele mai bune cote doar la o casă de pariuri. Cotele diferă în funcție de mulți factori, sunt direct influețate și de către sumele pariate, iar, până la urmă, țin de politica fiecărei case de pariuri în parte.

De obicei, când pariem la ambele echipe marchează, alegem Da. Asta pentru că analiza ne împinge spre o astfel de opțiune iar pariul de tin Nu îl putem ușor substitui cu numărul de goluri pe echipă, cu handicap asiatic, chiar cu scor corect ori alte pariuri. Asta poate fi oarecum înșelător, pentru că avem așteptări legate de meci disputat cu mai multe goluri. În același timp încercăm cumva a evita o surpriză în rezultatul direct și o asigurare împotriva unui număr mare de goluri.

Ambele echipe marchează este un pariu complex în care avem de analizat în mod egal ambele echipe. Iată factorii de care ar trebui să ținem seama, atunci când folosim acest pariu:

 • forța ofensivă a gazdelor corelată cu forța defensivă a oaspeților (număr mediu de goluri înscrise pe teren propriu cu numărul mediu de goluri primite în deplasare;
 • formațiile probabile și așezarea în teren (4-3-3 fiind cea mai ofensivă formulă o vom suprapune cu formatul celeilalte echipe);
 • un plus pentru formații gen 4-3-3 împotriva 4-4-3, care va fi acordat de fiecare dată când atât gazdele cât și oaspeții au cel puțin 2 atancați în teren;
 • stilul de joc practicat de fiecare echipă, aici contând mult și capacitatea antrenorului;
 • atenție la posesia medie a fiecărei echipe și la randament, goluri/șuturi pe poartă/șuturi spre poartă;
 • atacul gazdelor comparat cu apărarea oaspeților și invers, precum și așezarea în teren a unor jucători care nu evolueză pe posturile obișnuite;
 • importanța partidei și rezervele fiecăreia;
 • stilul de arbitraj, numărul de spectatori (dacă este cunoscut), stare vremii și a terenului.

De obicei folosim acest pariu, ambele echipe marchează, atunci când:

 • o echipă puternică și ofensivă joacă în deplasare contra unei echipe cu pretenții pe teren propriu;
 • atunci când se întâlnesc două echipe eminamente ofensive;
 • atunci când se întâlnesc două echipe, fiecare având media de peste 1.2 – 1.3 goluri marcate în deplasare;
 • când se întâlnesc două echipe slabe dar cu valențe ofensive;
 • când diferența de valoare este prea mare iar liniile de handicap sunt prea sus (la 3.5 sau chiar 4.5);
 • când una dintre echipe vine după o serie cu 2 sau 3 meciuri fără gol marcat iar cealaltă are destulă forță ofensivă.

Cei care pariază pe goluri de ambele părți știu că este un pariu care presupune răbdare, de multe ori chiar până la finalul meciului și că este un pariu greu de vândut, cashout-ul aici nefiind de prea mare ajutor.

STAI! Citeste si despre

Fotbal virtual – cum pariem, unde găsim, ce avantaje avem la acest joc

Fotbal virtual – un produs care devine din ce în ce mai căutat la operatorii …

Pariuri pe @1.01 - o strategie de pariere care are multe secrete

Pariuri pe @1.01 – o strategie de pariere care are multe secrete

Prin pariuri pe @1.01 înțelegem generic pariuri plasate pe cote cuprinse între @1.01 și @1.09. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *