sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Biletul Zilei la pariuri / PR1+&DR1+ un pariu excelent sau doar unul care dă bine pe bilete?
PR1+&DR1+

PR1+&DR1+ un pariu excelent sau doar unul care dă bine pe bilete?

PR1+&DR1+ cel puțin un gol în prima repriză și cel puțin un gol în repriza secundă. Altfel spus, minim un gol pe repriză, indiferent de echipa care înscrie. Practic, un pariu condiționat de cele două pariuri componente. Totuși, oricare repriză ”albă” duce la pierderea pariului.

Top 5 cele mai bune pariuri de luat pe bilete în 2023

PR1&DR1+ = 1+ în prima repriză, 1+ în repriza secundă

Diferit de peste 1.5 goluri, dar și de pariurile pe intervale, PR1&DR1+ este un pariu complex. Se vede și din compoziția lui, goluri repartizate pe reprize. Nu mulți pariori studiază atent intervalele în care se marchează și, uneori, nici nu este atât de important. Sunt însă ligi unde se marchează mult în primele 10 minute după pauză, la fel cum se poate marca și în minutele de prelungiri.

Un gol marcat în prima repriză dezvoltă jocul și te face să te gândești că vor urma și altele. Echipa condusă tinde să forțeze ca să intre cu egal la pauză. Fiind mulți factori care influențează direct, este bine să vezi fiecare repriză în parte ca un joc diferit.

Cum sunt cotele la PR1&DR1+?

Practica arată că este un pariu de bilete. Iar cotele la PR1+&DR1+ sunt specifice unui pariu compus. În funcție de fiecare meci pot fi cote pe care să le joci simplu sau pe bilete. Totuși, înclinația spre bilete este ceva mai mare, e drept.

Cota totală @3.78 nu este una mică. Nu este nici o cotă mare care să atragă implicit. Mai mult, sunt 3 pariuri, însă ar putea fi considerate 6. Din punctul meu de vedere, riscul asumat față de câștigul obținut nu este pe deplin justificat. Cote între @1.40 și @1.60 pot fi considerate utile dar…

PR1&DR1 vs. alte pariuri

PR1+&DR1+ vs. peste 1.5 goluri.

PR1+&DR1+ vs. PR1+

PR1+&DR1+ vs. GM sau OM/ în ambele reprize

Te aștepți ca City, Liverpool, Bayern, Real Madrid sau PSG să marcheze ușor în ambele reprize. Indiferent unde joacă. O pot face si alte echipe, la fel de bine pot și încasa. Când au avantajul terenului propriu, ori prin un meci bun, chiar echipe mai puțin ofensive susțin PR1+&PR2+.

Sunt comparații firești, oricine le face. Cel mai important este să înțelegi dinamica pariului, cum poate fi contrat și ce se schimbă în funcție de evoluția jocului.

PRAGMATIC, prin universul jocurilor online

Te-ai gândit și la 3 concluzii?

Fără prea multe rezerve, PR1+&DR1+ este un pariu foarte potrivit pentru bilete (între 2 și 7 meciuri). Poate fi adăugat unor bilete sau construite bilete în jurul lui.

Condiționarea unui gol marcat în prima repriză și în a doua, poate fi depășită jucând constant pe anumite echipe cu apetit ofensiv demonstrat.

Este un pariu care se adaptează excelent la mai multe strategii de pariere. PR1+&DR1+ poate fi contrat, combinat cu alte pariuri, urmărit ușor și în trendul actual.

STAI! Citeste si despre

Rybakina - Halep 2 @1.84 Alcaraz - Tsitsipas 1(+6.5) @1.83

Biletul zilei 3 Septembrie 2021 – cota totală @3.37

Biletul zilei 3 Septembrie 2021 are cota totală @3.37 și conține 2 meciuri de tenis …

Biletul zilei 24 August 2021 - cota totală @2.61

Biletul zilei 24 August 2021 – cota totală @2.61

Biletul zilei 24 August 2021 are cota totală @2.61 și conține 3 meciuri de tenis. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *