sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Topuri / 5 pariuri la Get`s Bet pe care le joc cel mai des
5 pariuri la Get`s Bet

5 pariuri la Get`s Bet pe care le joc cel mai des

5 pariuri la Get`s Bet pe care le joc cel mai des, simple sau pe bilete în diverse combinații. Get`s Bet este o casă de pariuri care se remarcă printr-o flexibilitate deosebită, ofertă cuprinzătoare și o prezență terestră cât și online.

De curând, operatorul de pariuri a anunțat un parteneriat cu Steaua București, echipă cu foarte mulți susținători. Logo-ul Get’s Bet se va regăsi pe fața tricoului, vizbil, în prim-plan. O declarație deschisă de susținere a fotbalului românesc.

Get’s Bet este noul sponsor principal al clubului de fotbal Steaua București

Două mari avantaje pe care le regăsesc la operator și vreau să le menționez explicit:

1 Oferta de pariuri foarte bine pusă la punct. Iar asta înseamnă că oferta este cuprinzătoare, vastă și conține majoritatea tipurilor de pariuri cunoscute. Dar nu este doar, contează mult că pot găsi orice pariu cu mare ușurință. Iar ca exemplu practic, la Get’s Bet am și PsF dar și câștigă oricare repriză, spre deosebire de alte case de pariuri.

2 O mare flexibilitate online-offline, adaptarea bună la cerințele pariorilor români. Este foarte simplu să plasez un bilet online dar și să îl fac pe site, iau codul și îl pun într-o agenție. În același timp, pot alimenta contul de joc online dar și offline, la fel, pot retrage la o agenție terestră. Aplicația mobilă și optimizarea site-ului vin să completeze și să facă pariatul mai simplu.

5 pariuri la Get`s Bet pe care le joc cel mai des

Câștigă oricare repriză

Un pariu excelent pentru luat pe bilete și cu o marjă mare de acoperire a jocului. Este printre preferatele mele datorită faptului că este foarte potrivit pe optica sportului. Sunt multe cazuri în care echipa care conduce la pauză pierde meciul, sunt foarte multe suprize și foarte multe evenimente greu de controlat. Câștigă oricare repriză este de un real ajutor prin reducerea expunerii, implicit a riscului.

Pot combina victorie, cartonașe, cornere în același pariu, recunosc, e avantajos. Dar câștigă oricare repriză este un pariu cu foarte mare mobilitate și care poate fi acoperit foarte ușor.

Multigol prima repriză

Sunt multe meciuri la care se marchează 1-2 goluri în prima repriză. Iar cotele pentru acest pariu sunt bune, destul de valoroase comparativ. Încă subestimată, prima repriză poate fi decisivă în desfășurarea unui joc. Multe echipe se concentrează prin a marca rapid și a-și asigura un avantaj. Al doilea gol poate apărea destul de firesc, nicio echipă nu vrea să intre condusă la pauză sau face greșeli sub presiune.

Handicap Asiatic Final

La Get’s Bet sunt handicapuri asiatice pentru fiecare meci. Iar cotele sunt atractive și bune de jucat. De multe ori, pot găsi o cotă mai bună la 1 (+0.5) decât la 1X. Iar asiaticele clasice (0.25, 0.75) sunt bune mai ales cu ceva mai mult timp înainte de meci.

Handicap asiatic explicat pas cu pas cu exemple concrete

Total goluri

O marjă destul de mică și foarte bună pentru pariori. Se vede și în poza de mai jos @2.05 cu @1.80, cote la o valoare foarte bună. Numărul de goluri este și mai ușor de acoperit atunci când pun contre iar orice pariu este disponibil și live.

După rezultatul final, total goluri este pariul cel mai apreciat. Implicit, cele mai multe pariuri vor fi pe aceste piețe, în special pe +/- 2.5 goluri.

Șansă dublă și goluri

Un pariu complex pe care îl joc mai mult simplu. Datorită cotei crescute și faptului că îil urmăresc live, acest pariu este atractiv pentru mine. Alegand un pronostic de acest tip, șansele de câștig cresc cu pană la 60-80% în unele cazuri, dar și câștigurile scad proporțional. Prin adăugarea numărului de goluri, cota totală devine mai mare și poate merita investiția.

KYC, verificare cont, validare, acte, proceduri, obligații, avantaje și riscuri

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet la ADMIRAL – Poți paria pe orice și încasa în timp record

Verificare bilet la ADMIRAL – cum să vezi cel mai rapid dacă ai câștigat online …

Verificare bilet la Winmasters - în doi pași vezi ce câștiguri ai obținut (2021)

Verificare bilet la Winmasters – în doi pași vezi ce câștiguri ai obținut (2021)

Verificare bilet la Winmasters, una primele case de pariuri licențiate și care a rămas prezentă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *