marți , 21 mai 2024
Home / Topuri / Top 10 cele mai “bune” sportive de la Olimpiada Tokyo 2020 (partea a doua)
Olimpiada Tokyo 2020

Top 10 cele mai “bune” sportive de la Olimpiada Tokyo 2020 (partea a doua)

Olimpiada Tokyo 2020 ne-a adus pe langa spectacolul sportiv oferit de participanti si o serie de “frumuseti” feminine care au concurat sub culorile steagului tarii lor pentru castigarea laurilor olimpici. In prima parte a articolului v-am prezentat cinci sportive care exceleaza prin frumusetea pe care o poseda dar si prin calitatile sportive, in continuare va prezentam alte cinci atlete care nu sunt mai prejos!

10. Alex Walsh

Componenta a lotului de natatie a USA, a câștigat medalia de argint la proba individuală feminină de 200 de metri la Jocurile Olimpice de vară din 2020 din Tokyo, Japonia. Alex nu este doar o foarte buna sportiva, ea este si o femeie foarte frumoasa, se pare ca sportul i-a facut bine!

9. Lorenne Teixeira

Cunoscuta pentru superbul sau zambet, Lorenne face parte din echipa de volei a Braziliei. Cu toti stim ca sportul dezvolta armonios fizicul practicantilor, dar parca la Lorenne sportul a dezvoltat-o prea fumos pe superba mulatra.

8. Zehra Güneş

Ramanem tot la volei, unde observam ca si turcii au frumusetiile lor. Zehra este una dintre cele mai bune voleibaliste care ractica acest sport la ora actuala si totodata una dintre cele mai frumoase sportive care au participat la Olimpiada Tokyo 2020.

7. Naomi Osaka

Castigatoare a mai multor turnee printre care si de Grand Slam, Naomi era inainte de Olimpiada una dintre favoritele astigari aurului olimpic. Din pacate nu a fost sa fie si japoneza nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor. Desi nu a castigat aurul olimpic, Naomi ramane una dintre cele mai bune tenismene ale generatiei sale si totodata una dintre cele mai frumoase sportive de la Olimpiada Tokyo 2020.

6. Darya Klishina

Darya face parte din echipa de atletism a Rusiei, ea fiind saritoare in lungime. Pe langa calitatile sportive, putem spune fara sa ne inselam ca frumoasa rusoaica poate reprezenta un etalon al frumusetii rusesti.

 

Citeste si 5 pariuri la Get`s Bet pe care le joc cel mai des

 

 

STAI! Citeste si despre

Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe Instagram

Ce puteti citi in acest articol Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe instagram, …

Top 5 cei mai nebuni jucatori de fotbal

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul este plin de frumosi nebuni, adevarate superstaruri, desigur …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *