marți , 21 mai 2024
Home / Articole populare / Fun Tokens – criptomonezi echipe de fotbal; chiliz, superfani, riscuri și câștiguri
Fun Tokens - criptomonezi echipe de fotbal; chiliz, superfani, riscuri și câștiguri

Fun Tokens – criptomonezi echipe de fotbal; chiliz, superfani, riscuri și câștiguri

Fun Tokens sunt, în general, active care pot reprezenta dovada proprietății sau chiar a calității de membru. Deoarece sunt deja utilizate pentru o gamă extraordinară de scopuri, un număr tot mai mare de blockchain-uri specializate au fost dezvoltate cu intenția nativă de a le susține, dintre care cel mai popular este Ethereum și jetoanele lor standard ERC. Practic, sunt niște jetoane cu diverse proprietăți și care îți oferă unele drepturi.

Când vine vorba de fotbal (ori sport, în general) și pariuri sportive, putem vorbi despre o ”ecuație”: fani – meci – pariori/câștiguri. Fanii sunt cei care susțin echipele, mulți dintre ei și pariori. Câștigurile se împart între participanții în această ”ecuație”, pariorii fiind cel mai puțin avantajați.

Ideea de Fun Tokens este bazată pe susținerea echipelor sportive pe termen mai lung, implicarea activă alături de alți suporteri și, nu în ultimul rând, posibilitatea de câștig de pe urma echipelor preferate. Spre deosebire de pariurile pe un meci, în cazul pariurilor pe crypto (Fun Tokens) marjele de câștig și pierdere sunt diferite.

Cum jucăm la Win for Life, o loterie foarte apreciată și populară

Ce sunt Fun Tokens

FUN Tokens sunt active dezvoltate special pentru industria jocurilor de noroc online și a jocurilor de noroc. Acestea combină calitățile blockchain-ului ethereum cu un stack tehnologic de ultimă oră, făcând din FUN o resursă puternică atât pentru jucători, platforme și dezvoltatori. FUN caută să deschidă o nouă eră a jocurilor digitale.

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă industria jocurilor de noroc online este lipsa de transparență și responsabilitate care vine cu moneda fiduciară. Modalitățile de joc incorect sunt enorme în acest spațiu vast, în ciuda barierelor de reglementare. Blockchain și cripto scapă complet de aceste probleme.

O platformă descentralizată, distribuită și transparentă protejată de criptografie este suportul perfect pentru natura nesigură a industriei jocurilor de noroc online. Și aici FUN Tokens devin interesante și atractive. Pot fi folosite ca metodă implicită de plată. Depozitele, retragerile sunt rapide, ieftine și urmărite. Trasabilitatea jocurilor și a câștigurilor este maximă. În plus, operatorii online pot oferi clienților lor jocuri care pot fi jucate cu FUN.

Fun Tokens - criptomonezi echipe de fotbal; chiliz, superfani, riscuri și câștiguri
Fun Tokens – criptomonezi echipe de fotbal; chiliz, superfani, riscuri și câștiguri

Criptomonezi echipe de fotbal

Fotbalul s-a adaptat rapid la noua lume cripto. Marile echipe de fotbal au făcut demersuri pentru criptomonedă proprie. Spre deosebire de pariurile clasice, aici variația va fi dată de evoluția echipei și piață.

În 2018, compania criptografică Quatocoin (QTC) a achiziționat  o participație de 25% la clubul italian Rimini FC 1912 (care joacă în prezent în Serie D, al patrulea nivel italian) utilizând în totalitate criptomonede.

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor. De ce 0-2/3+ în loc de sub/peste 2.5 goluri?

Platforma de pariuri online Sportsbet.io este cunoscută pentru permiterea pariurilor prin cripto. Acesta servește ca sponsor oficial pentru multe cluburi mari precum Arsenal, Southampton, Flamengo și Watford. O parte a parteneriatului Sportsbet.io cu Watford include, de asemenea, stabilirea unei opțiuni de plată în magazinele de vânzare cu amănuntul online ale Watford, unde fanii ar putea achiziționa mărfuri folosind criptomonedă.

UEFA și FIFA au început deja să experimenteze plata biletelor pentru evenimentele lor emblematice prin criptomonedă. Natura sigură, transparentă și descentralizată a criptografiei înseamnă că achizițiile pot fi urmărite și contabilizate cu ușurință fără a fi nevoie să îți faci griji cu privire la vânzările pe piața neagră sau ilegale. În plus, accesul simplu la bilete fără a mai fi nevoie de conversiile valutare. 

În aprilie 2021, clubul englez din Premier League Southampton a început să dea bonusurile jucătorilor în bitcoin, grație unui nou acord de sponsorizare pe care l-a semnat cu brandul de jocuri bitcoin Coingaming Group.

Chiliz

Chiliz este o platformă fintech pentru industria sportivă care permite fanilor globali să se apropie de echipele și cluburile lor sportive preferate. Are o rezervă circulantă de 5,3 miliard monede și o rezervă maximă de 8,89 miliarde monede. Binance este în prezent cea mai activă piață pentru tranzacții cu acestea.

Chiliz a dezvoltat platforma de implicare a fanilor sportivi Socios.com, care este construită pe infrastructura blockchain-ului Chiliz și folosește $ CHZ, moneda exclusivă pe platformă.

Fun Tokens - criptomonezi echipe de fotbal; chiliz, superfani, riscuri și câștiguri
Fun Tokens – criptomonezi echipe de fotbal; chiliz, superfani, riscuri și câștiguri

Superfani, riscuri și câștiguri

Știi deja că chiliZ ($ CHZ) este un jeton de ERC20 pe blockchain-ul Ethereum care servește ca monedă digitală pentru platforma chiliZ și Socios.com. La lansarea platformei, alături de alte proiecte de blockchain sportive, a apărut o nouă categorie de simboluri – Fan Token.  Platforma Socios.com găzduiește oferta de jetoane pentru fani (FTO).

Poți cumpera $ CHZ printr-un schimb de criptomonede pentru a achiziționa jetoane Fan. Aceste jetoane – care sunt specifice unei echipe sau cluburi – sunt un bun digital finit, care oferă acces la un registru criptat de vot și deținere a drepturilor de membru.  Proprietatea îți oferă posibilitatea de a participa la decizii printr-o platformă mobilă de vot.  Cu cât deții mai multe jetoane și drepturi de vot,  cu atât este mai mare ratingul influenței tale. 

Cluburile de fotbal intenționează să utilizeze Socios.com ca parte a strategiei lor de implicare a fanilor. În același timp, continuă să își construiască bazele globale de fani, în special în Asia, unde comunitatea fanilor de fotbal se confruntă cu o creștere excepțională. Socios.com conectează cluburile la bazele lor de fani, asigurând fluxuri de venituri suplimentare care sunt digitale, sigure, transparente și conectate în întregime la experiența reală a fanilor.

Practic, riscurile legate de criptomonezi sunt foarte mari. Pariorii sunt însă obișnuiți cu managementul riscului și cu deciziile în condiții de stres.

Marile echipe care au criptomonedă

Pe măsură ce mediul digital al criptomonedelor continuă să evolueze ca extindere și complexitate, vei ajunge să te întrebi nu numai dacă este bine să investești în criptomonede ci în care dar și pe care să le eviți. Una dintre cheile succesului este diversificarea portofoliului.

Socios.com oferă un acces rapid, facil și transparent la criptomonezile marilor echipe de fotbal. Juventus, Paris Saint-Germain, FC Barcelona, Atletico Madrid, Galatasaray, AS Roma, Club Atlético Independiente, Apollon Limassol, Trabzonspor, Young Boys, Sint-Truidense, V.V. Novara, İstanbul Başakşehir, Universidad de Chile,AC Milan sunt pe lista scurtă. Poți avea acces rapid la cotațiile și criptomonezile dedicate.

Early Cash Out la Senatorbet, explicat cu bilete practice

Și nu doar fotbalul se adaptează rapid. NBA este cu un pas înainte, NHL vine puternic din urmă. Echipele din Esports au propriile monezi iar alte ramuri sportive se anunță interesate.

STAI! Citeste si despre

Ponturi și pariuri la CM din Qatar 2022

Ce pariuri la CM din Qatar 2022 putem lua în calcul? Ce așteptări să avem, …

Cele mai mari greșeli pe care le poți face la pariuri sportive

În mod normal, acest articol ar fi avut titlul ”Cele mai mari greșeli ale unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *