duminică , 10 decembrie 2023
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 15 Februarie UCL

Biletul zilei 15 Februarie UCL

In optimile UCL avem parte de doua meciuri interesante pe care este justificat sa pariem. Daca la unul din meciuri avem un favorit la al doilea este greu , ramane de vazut daca am fost inspirati.

CLUB BRUGE vs Benfica

O revenire în Liga Campionilor UEFA (UCL) pentru această confruntare din optimi nu pare foarte oportună pentru Club Brugge, care a avut o evoluție slabă în ultima vreme pe plan intern, cu o singură victorie în nouă meciuri după pauza pricinuita de Cupa Mondială. Fiind meciul de debut a Club Brugge în meciurile eliminatorii din UCL si ar trebui să le dea curaj în pregătirea pentru prima întâlnire H2H din istorie cu Benfica.

În ciuda unei serii de șase meciuri fără înfrângere înainte, liderul din Primeira Liga, Benfica, se deplasează la Bruges după înfrângerea din sferturile de finală ale Taça de Portugal la penalty-uri cu Braga. Avand in vedere faptul ca a fost eliminata din cupă, Benfica va dori să nu aibă aceeași soartă și ar trebui să fie încrezătoare că se poate intoarce în Portugalia o victorie în prima manșă, având în vedere că este neînvinsă în cele zece meciuri din UCL din acest sezon.

Desi joaca in deplasare cred ca Benfica are prima sansa prin urmare pariem pe oaspeti cu o cota de 1,86 @ NetBet

DORTMUND vs CHELSEA

Managerul Edin Terzić a fost ajutat de faptul că a avut la dispoziție o echipă aproape complet aptă de joc și, astfel, echipa sa a ajuns la trei puncte de primul loc în Bundesliga. Totuși, Liga Campionilor UEFA (UCL) are prioritate în această săptămână, deoarece Chelsea vizitează Signal Iduna Park pentru prima dată, iar Terzić va fi foarte conștient că, pentru a progresa, echipa sa trebuie neapărat să îmbunătățească recordul fără victorie din ultimele douăsprezece deplasări împotriva cluburilor britanice.

Sub presiune, managerul Graham Potter ar putea deveni primul antrenor englez care câștigă cinci meciuri consecutive în UCL și rămâne încrezător că echipa sa poate avansa în sferturile de finală, ordonând echipei sale să dea tot ce are mai bun pentru a câștiga.

Vom avea parte de o partida plina de inclestare, Dortmund trebuie sa inscrie si cu siguranta Chelsea va astepta pe contra-atac.

Penturu aceasta partida cred ca vom avea parte de un GG cu o cota de 1.74 @ NetBet

 

 

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 15 August 2021 - cota totală @2.03

Biletul zilei 15 August 2021 – cota totală @2.03

Biletul zilei 15 August 2021 are cota totală @2.03 și conține 2 meciuri de fotbal. …

Biletul zilei 8 August 2021

Biletul zilei 8 August 2021 – cota totală @4.95

Biletul zilei 8 August 2021 are cotă totală @4.95 și conține 3 pariuri din fotbal. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *