marți , 21 mai 2024
Home / Articole populare / Euro 2024 (Germania) la Favbet – Ce pariezi?
Euro 2024 (Germania) la Favbet
Euro 2024 (Germania)

Euro 2024 (Germania) la Favbet – Ce pariezi?

Euro 2024 (Germania) la Favbet, o casă de pariuri care s-a pregătit temeinic pentru competiția din vară. Romania va fi prezentă și are cota @101 la câștigarea turneului. E cotată la egalitate cu Republica Cehă dar mai bine decât Slovenia, Albania, Slovacia și Georgia, toate având cote mai mari de @200 la titlul european.

Franța și Anglia sunt principalele favorite, ambele având cota @4.50. Pare un duel în 2 pentru cele două reprezentative.

Franța este favorită să câștige EURO 2024” a declarat Philip Lahm motivând că francezii ”Au un grup foarte echilibrat şi pot face schimbări cu uşurinţă, aducând jucători de pe banca de rezerve care în mod normal ar avea legitimitatea de a juca de la început. Dar ceea ce e decisiv este să se prezinte ca o echipă pe teren”. Ar mai fi și ușurința cu care joacă, viteza, calitatea jocului și dorința de a lua un titlu după ratarea Cupei Mondiale cu Argentina.

Anglia este în permanență în căutarea unui trofeu care să confirme o generație de jucători. După tabel, cele două reprezentative se pot întâlni în semifinale, fiind repartizate cumva dezavantajos.

Germania, Spania, Portugalia ar fi o surpriză?

Portugalia are toate statisticile de partea ei iar pentru Cristiano Ronaldo ar putea fi ultimul campionat european la care participă. Portugalia a mers perfect în preliminariile EURO 2024, unde a primit doar 2 goluri și a marcat de 35 de ori, obținând numărul maxim de puncte. Sună perfect:), însă adversarele din grupă nu au fost unele care să pună reale probleme lusitanilor. Din contră, a avut una dintre cele mai accesibile grupe de calificare.

Euro 2024 (Germania)

Germania este țară organizatoare iar asta ar trebui să fie vizibilă în calitatea jocului. Problemele cu care se confrută sunt legate de o anumită limitarea a lotului, conflicte între jucători sau grupuri și un antrenor pus sub mare presiune.

Portofoliul de jocuri de la Favbet a crescut din nou. Sloturi exclusive și alte mii de jocuri sunt disponibile pe platformă

Spania lui La Fuente este o echipă foarte flexibilă în joc, întinerită dar cu probleme defensive reale. A reușit să se califice la EURO 2024 după șase meciuri jucate din care a câștigat 5 și a avut o înfrângere. Merită să îl urmărim pe Yamine Lamal, un jucător extrem de tânăr și care ar putea deveni unul dintre cei mai buni jucători la acest turneu.

STAI! Citeste si despre

Ponturi și pariuri la CM din Qatar 2022

Ce pariuri la CM din Qatar 2022 putem lua în calcul? Ce așteptări să avem, …

Cele mai mari greșeli pe care le poți face la pariuri sportive

În mod normal, acest articol ar fi avut titlul ”Cele mai mari greșeli ale unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *