joi , 12 septembrie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Atentie! Citeste aici inainte sa joci la Betano. Vezi cum e oferta in 2018!

Atentie! Citeste aici inainte sa joci la Betano. Vezi cum e oferta in 2018!

Betano este una dintre casele de pariuri online care a devenit cunoscută pe piața românească și apreciată de mulți pariori.

România este una dintre cele mai bune pieţe de desfacere a produselor din zona jocurilor de noroc.

Acest lucru este demonstrat de numărul tot mai mare de companii care îşi deschid afaceri în ţara noastră.

Betano-casa de pariuri online

De un an de zile un nume îl vedem scris peste tot, Betano, şi trebuie să vedem ce e cu el.

Betano este o casă de pariuri greacă, dar înregistrată în paradisul fiscal din Malta sub numele de Gambling Malta Limited.

Face parte dintr-un grup elen mult mai mare, Stoiximan, companie din zona de software.

Această casă a intrat pe piaţă la 1 februarie 2017, când Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc i-a oferit o licenţă pe 10 ani, care expiră la 28 februarie 2027.

Aprobarea de funcţionare se referă exclusiv la nivel online, Betano neavând agenţii de cartier.

 

Betano oferă pariuri sportive şi jocuri de Cazinou

Ca ofertă, Betano nu este diferită de celelalte case de pariuri online, dar chiar şi aşa grecii au crescut enorm în acest doar un an de activitate.

Secretul lor a fost promovarea excesivă făcută pe toate canalelel posibile, dar mai ales asocierea cu Liga 1 care de la începutul sezonului 2017-2018 se numeşte Liga 1 Betano, dar şi cu CS U Craiova, singura echipă din campionat pe care o sponsorizează grecii.

În rest, Betano oferă pariuri în cotă fixă, dar şi peste 35 de jocuri de Cazinou, multe noi şi inventate chiar de grupul mamă, Stoiximan, care au atras din start foarte mulţi jucători.

Un alt lucru interesant cu care grecii au venit în România este acela de a putea să ceri cotă pentru orice pariu care îţi trece ţie prin minte şi pe care nu-l găseşti în oferta de bază.

Sunt consacrate cazurile din Anglia, unde cetăţenii merg şi cer caselor de pariuri să le dea o cotă pentru sexul viitorului copil al casei regale sau pentru numele viitorului prim-ministru, iar acestea se conformează pe loc.

Ei bine, Betano le oferă şi românilor aceste variante nebune.

Totul e să te gândeşti la ceva şi să le trimiţi un email!

 

Poţi să vezi meciurile în sistem live-stream

Betano nu are degeaba un parteneriat cu Liga 1, această casă de pariuri având voie să ofere în sistem live-stream şi meciurile din campionatul nostru.

Nu e de ici de colo, mai ales în era dinamică în care trăim şi în care nu te nimereşti tot timpul în faţa televizorului.

Nu doar Liga 1 poate fi văzută direct pe Betano.com, ci şi meciuri din campionatele tari, cum e şi cel din Germania, care la TV nu se mai transmite în România.

Tot ce trebuie să facă e să intri pe site, să-ţi faci cont şi să te aşezi confortabil în scaun.

 

Betano oferă câştiguri maxime frumoase

Foarte importante pentru pariori sunt şi condiţiile financiare oferite de o casă de pariuri, iar Betano este la înălţime şi în ceea ce priveşte acest aspect.

Astfel, orice vrea să meargă la această casă de pariuri online trebuie să ştie că un jucător are voie să câştige maximum 200.000 de lei pe un singur pariu, dar nu mai mult de 400.000 de lei pe zi şi 800.000 de lei pe săptămână.

Orice câştig, chiar dacă depăşeşte aceste sume, va fi plafonat la nivelul lor maxim, astfel încât nu are rost să riscaţi mai mult decât e cazul.

Totul e prins în regulament, la termen şi condiţii, şi nu aveţi nicio şansă la o eventuală plângere.

 

La Betano poţi să închei un pariu când vrei cu opţiunea cash-out

De apreciat la Betano este şi opţiunea cash-out, pe care n-o găseşti la toate casele de pariuri.

Nici cele mai consacrate dintre ele nu oferă această facilitate clienţilor, pentru că preferă să le ia banii odată ce aceştia au apucat să parieze neinspirat.

Practic, opţiunea cash-out reprezintă posibilitatea unui jucător de a închide pariul oricând după momentul începerii primului eveniment de pe el.

Ati putea spune că de ce să-l închizi dacă l-ai plasat. Ei bine, iată o variantă!

Aţi pus un pariu cu 10 meciuri şi v-au ieşit deja primele 9.

Nu mai vreţi să riscaţi în aşteptarea lui, mai ales că vi se pare destul de greu acel ultim meci, şi doriţi să închideţi pariu înainte.

Opţiunea cash-out vă permite asta şi vă ofere biletul câştigător, fără cota respectivă, şi cu doar o parte mică pierdută.

Nu-i aşa că acum vi se pare relevant?

 

Serviciul de Relaţii cu Clienţii e foarte bun la Betano

Grecii pun foarte mult accent pe feedback-urile primite de la clienţi şi, cel puţin în acest prim an de viaţă în România, au fost tot timpul vigilenţi.

Asftel, platforma online a celor de la Betano ofere toate variantele posibile de contact, de la email, chat live disponibil 365 de zile pe an, 24 de ore din 24, dar şi varianta de apel invers, adică aceea de a te suna cineva de la Betano pe tine, şi nu invers, atunci când ai o problemă.

Vezi figura de mai jos!

 

Pariurile live, un punct forte la Betano

Pariurile live sunt tot atât de căutate ca şi cele antepost, iar Betano a făcut multe pentru ca clienţii ei să fie mulţumiţi în acest sens.

Astfel, cu căsuţa de live-stream deschisă în partea dreapta sus, oricine poate paria în cunoştinţă de cauză pe evenimentele în derulare.

Ele sunt disponibile la absolut toate sporturile, dar capete de afiş sunt şi la Betano fotbalul, tenisul, baschetul şi, culmea, voleiul.

 

BlackJack, Dead or Alive şi Spinata Grande, în top la Cazino Betano

Dacă vi s-a părut că Betano oferă câteva îmbunătăţiri substanţiale faţă de ce ştiam noi până acum pe piaţa pariurilor sportive online, staţi atunci să vedeţi cu ce vin la capitolul Cazino.

Multe dintre jocurile de masă sau sloturi sunt ucice în România şi asta se datorează tocmai faptului că sunt create în interior de compania mamă Stoiximan exclusiv pentru Betano.com.

Dintre toate, care sunt în număr de 36, 34 de sloturi video şi două jocuri de masă, le amintim pe cele mai populare, cum sunt Dead or Alive, Jack Hammer 2, Motorhead, Spinata Grande şi Warlords: Crystals of Power.

Real Rush, BlackJack şi European Roulette sunt şi ele acolo.

 

Betano aplicaţie

Unul dintre cele mai interesante lucruri la aplicaţia pe mobil este comanda vocală prin care poţi plasa un pariu.

Mai mult, poţi rămâne logat mult timp, fără să fie nevoie să introduci de fiecare dată parola.

Aplicaţia de la Betano se poate descărca de pe adresa:

https://ro.betano.com/apps

 

În concluzie, Betano are o ofertă completă pentru orice parior sau jucător de cazino.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Casa de pariuri online Betano
Author Rating
51star1star1star1star1star

STAI! Citeste si despre

Cum sunt statisticile la Baumbet și cât de ușor le utilizezi (2019)

Statisticile la Baumbet reprezintă unul dintre punctele forte la această casă de pariuri. Modul în …

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

La egal cota @1.00 reprezintă denumirea sub care întâlnești DNB (Draw No Bet) la Baumbet. …

Un comentariu

  1. as dorii o colaborare cu 10 terminale sportive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *