sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Articole populare / De ce pariez SuperCota la Superbet

De ce pariez SuperCota la Superbet

Despre cunoscuta casă de pariuri știe toată lumea, indiferent că este vorba de jucători sau nu. Despre SuperCotă, probabil că știi multe și te-ai obișnuit cu prezența ei. În oferta din agenții sau pe site, în aplicație sau pe oferta de perete sau de masă, supercota a devenit un avantaj acceptat și de care beneficiază zilnic mulți pariori.

Un parior caută cotele valoroase

Pentru că un parior caută cotele valoroase, cotele care să îi asigure profitul pe un termen mai lung. Chiar dacă la început cotele îți par doar simboluri care reflectă probabilități matematice, cu timpul realizezi când cotele căutate ”sunt prea mici” să le joci. Experiența te învață și ajungi să descoperi empiric cât de valoroasă poate fi o anumită cotă pentru tine.

Iată ce poate cunoști deja despre SuperCotă și regăsești cu ușurință pe site-ul operatorului:

  • Este disponibilă pentru evenimente pre-meci
  • Reprezintă una sau mai multe cote speciale pe câteva evenimente principale ale zilei
  • Este disponibilă pentru pariurile pe rezultat final și șansă dublă: 1, X, 2, repectiv 1X, X2, 12
  • Poate fi jucată single, simplu sau sistem
  • Poate fi combinată cu alte evenimente, dar și cu o altă SuperCotă
  • Poți închide pariul folosind funcția de CashOut
  • Poți paria pe SuperCotă cu fonduri promoționale

Așadar, nu sunt condiționat de un număr de evenimente, de o anumită valoare, miză sau alte limitări. Așa că pot răspunde deschis și direct la întrebarea ”De ce pariez @SuperCotă la Superbet?”

De ce pariez @SuperCotă la Superbet?

@SuperCota îmi oferă și asigură valoare pentru pariul meu. Îmi permite să joc sau nu, să aleg pariul vizat la o cotă avantajoasă pentru mine. Și poate că, un 2Solist la SuperCotă nu are cea mai mare cotă de pe piață. Poate că găsesc o cotă mai mare pentru un eveniment izolat, însă pe termen mai lung sunt avantajat. Pentru că știu că găsesc cote valoroase la Superbet la orice eveniment aș căuta să joc și la niște limite de pariere importante pentru un parior cu ștate vechi.

O cotă valoroasă nu este neapărat o cotă mare ci una care îmi oferă un pariu echitabil. Adică nu am de câștigat sau pierdut datorită marjei, datorită variațiilor. Cu așa ceva se ocupă cei care fac trading sau urmăresc să beneficieze de pe urma diferențelor de cote.

Când spun despre @SuperCotă și fac referiri la valoare, mă refer implicit la domeniul online unde cota nu este afectată de taxe administrative. Practic, orice procent, oricât de mic, fie el și de 1% sau 5% este mai mult decât important pentru bugetul meu de pariere.

Să intru și pe partea practică cu un exemplu concret. Cum privesc SuperCota după analiza unui meci și alegerea pariului? Cum tratez pariul pentru a mă asigura că este favorabil pentru mine? În cazul jocului Macedonia – Islanda de Nord 1@1.75 X@4.10 2@5.45, pariez pe victoria gazdelor la cota @1.75. Calculez marja operatorului și payout-ul după formula:

(1/1.75 + 1/4.10 + 1/5.45) – 1 = (0.571 + 0.243 + 0.183) – 1 = 0.997 – 1 =  – 0.003 * 100, practic – 0.3 marja, – 0.3% avantajul procentual al casei de pariuri. Elocvent că în acest caz, ies în câștig orice aș paria pe rezultat final la Superbet.

Valorile au și o anumită abatere datorită numărului de zecimale aflate după virgulă, însă este mai puțin semnificativ când observ din prima marja negativă. Așa că, mă opresc și la tenis, gândindu-mă să ”pun” pe Zverev în duelul cu Berettini. Ambii jucători sunt obișnuiți ai Turneului Campionilor, însă diferența de valoare dintre ei este semnificativă. Iar asta se cuantifică destul de simplu: consider că Zverev poate câștiga 3 jocuri consecutive din 4 cu Berettini pe această suprafață.

Marja = ((1/1.43 + 1/3.35) – 1)*100 = (0.699 + 0.298 – 1)*100 =  – 0.3%, automat un payout care îmi este favorabil. Iar ca să înțelegi și mai bine ce spun, iată profitabilitatea pariurilor:

100 Lei pe Zverev la @1.43, câștig 143 Lei, profit 43 Lei

43 Lei pe Berettini la @3.35, câștig 144.05 Lei, profit 101.05 Lei. Asta înseamnă și arată clar că pariind pe ambele semne, poți obține profit, orice s-ar întâmpla!

În ambele cazuri de mai sus, profitul meu ca parior este de 3%, exact cât îmi cedează operatorul. Pentru că știu că micile obiceiuri produc marile diferențe. Iar în pariurile sportive, orice procent înseamnă foarte mult pentru un jucător.

Iată de ce pariez SuperCota la Superbet…pentru că pur și simplu câștig pe termen lung. Sper ca experiența mea personală cu SuperCota  de la Superbet să vă fie de folos și vouă.

STAI! Citeste si despre

AI

Inteligența artificială la pariuri sportive în 2023

Inteligența artificială începe să suscite din ce în ce mai mult interes în domeniul pariurilor …

#Sutpepoarta – ponturi, pariuri, păreri și comentarii (14.03.2023)

#Sutpepoarta – ponturi, pariuri, păreri și comentarii 27.02.2023 Petrolul Ploiesti – CFR Cluj 2 @1.85 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *