joi , 12 septembrie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Get’s Bet 2018 – verificare bilet, Gets bet rezultate, agenții, oferte pariuri

Get’s Bet 2018 – verificare bilet, Gets bet rezultate, agenții, oferte pariuri

get's bet verificare bilet

Get’s Bet societate cu activitate în domeniul pariurilor sportive (offline, dar în curând și online!), a fost fondată în anul 2004 și a funcționat sub un alt nume până în anul 2011 când s-a produs o schimbare majoră în acționariatul, managementul și concepția companiei.

Gets’s Bet este un jucător important pe piața pariurilor sportive în Romania, având în spate o echipă tânără și dinamică, iar rezultatele sunt vizibile.

Casa de pariuri ofera o gamă de evenimente, atât din sportul pe care îl preferăm cu toții – Fotbal, cat si din multe alte sporturi, cum ar fi: tenis, baschet, handbal, hochei, box, rugby, fotbal american, baseball, snooker, darts, etc.

Deși, majoritatea pariorilor de succes se concentrează asupra unui singur sport, chiar asupra unui singur tip de pariu, oferta variată și bogată este atractivă pentru cei care sunt în căutarea unor pariuri diferite.

Cotele foarte bune, calitatea, varietatea și promptitudinea ofertei sunt doar câteva din punctele forte ale companiei.

Atmosfera în locațiile stradale este foarte bună, se poate socializa ori urmări unele partide de fotbal și chiar să joci la sloturi.

Vezi aici programul agentiilor de pariuri (2018)

Cum pariezi cel mai ușor la Gets bet

Ca la orice casă de pariuri stradală, în locațiile Get’s Bet ai la dispoziție oferta afișată pe panou sau oferta de masă.

Poți alege meciurile, nota fiecare pariu și îți faci biletul rapid.

Mai ușor însă este să folosești site-ul (de pe telefonul mobil, computer sau tabletă) să îți creezi biletul și apoi să generezi codul.

Cu acest cod, operatorul îți tipărește biletul imediat.

Un cod la Get’s Bet este sub forma WSB8584346797, trei litere urmate de 9 cifre.

Nu e deloc greu să îl memorezi, totuși e bine să ți-l notezi atunci când ai mai multe bilete de pus.

Varianta pentru mobil este optimizată și foarte ușor de utilizat.

De fiecare dată când merg la această casă de pariuri, obișnuiesc să îmi fac biletele pe telefonul mobil folosind m.getsbet.ro

După ce imi fac biletul, îl verific, stabilesc miza, generez codul și apoi îl arăt la ghișeu angajatei/angajatului care îl tipărește.

Bilet la Get's Bet

Pe bilet figurează locația unde a fost plasat, fiecare pariu în parte, sistemul de joc, câștigul maxim potențial și codul de bare cu ajutorul căruia poți verifica oricând starea biletului.

Citește în continuare cum poți verifica ușor orice bilet.

 

Get’s Bet rezultate verificare bilet

Pentru a verifica biletul zilei la Get’s Bet, ai opțiunea chiar pe prima pagină a siteului, în partea din dreapta.

La majoritatea operatorilor de pariuri, biletul se verifică în acest fel, Get’s Bet nefăcând excepție.

verificare bilet virtual Get's Bet

Rezultatele sunt validate în timp real, oferindu-vă posibilitatea de a intra cât mai rapid în posesia câstigurilor. Bineînțeles că poți verifica biletul și folosind telefonul mobil, mergând pe site în partea din dreapta sus. Acolo introduci codul și știi în orice moment starea biletului pus.


În agențiile Get’s Bet poți paria și pe curse de câini, pariuri live și loterii internaționale cu extrageri, unele, chiar la 5 sau 10 minute.

Verificare bilet 2018: cum să verifici dacă ai câștigat la casele de pariuri stradale

Tipuri de pariuri Gets bet

Dacă pariurile simple sunt cunoscute și utilizate de către majoritatea jucătorilor, pariurile combinate sunt utilizate (de multe ori cu succes), fără a fi însă așa de bine cunoscute.

Pariul combinat (sistem) presupune selectarea din ofertă a mai multor evenimente (minim 2, maxim 20), pentru care clientul alegi o condiţie de minim în indicarea pronosticurilor corecte. Numărul de variante se determină matematic după formula combinărilor de ‘n’ luate câte ‘k’, pe care am învățat-o cu toții în liceu.

Pariul sistem simplu presupune alegerea corectă a numărului de pronosticuri minim ales, câştigul maxim fiind calculat de un algoritm matematic care ia în calcul miza jucată (cât ai pus pe bilet) şi un coeficient al cotelor evenimentelor pentru care s-au oferit pronosticurile exacte. Cu cât pronosticurile exacte sunt mai multe faţă de minimul ales, cu atât poți câștiga o sumă mai mare.

Pariul sistem cu evenimente fixe (baze) presupune alegerea pe lângă evenimentele din combinații, a altor evenimente (între 1 şi 10) pentru care este obligatorie indicarea pronosticului exact. Acest tip este o combinaţie între pariul simplu şi pariul sistem simplu, câştigul maxim fiind calculat în funcţie de miza jucată, de produsul cotelor evenimentelor selectate în sistem şi a cotei calculate pentru evenimentele din combinaţii.

Exemplu:
Dacă pariezi 4 meciuri şi joci sistem 3/4 înseamnă (conform formulei combinaţiilor Combinări de “n” luate câte “k”) că ai jucat 4 combinaţii.

Să presupunem că, cele 4 meciuri au cotele @1, @2, @3, @4, iar miza jucată pe bilet este 4 lei, așadar ai o combinație de 4 lei/ 4 variante = 1 leu (miza pe combinaţie).

Cele 4 variante posibile vor fi:
@1*@2*@3*1(miza pe combinaţie) = Câştig 1
@1*@2*@4*1(miza pe combinaţie) = Câştig 2
@1*@3*@4*1(miza pe combinaţie) = Câştig 3
@2*@3*@4*1(miza pe combinaţie) = Câştig 4

Avem meciurile:

Leicester Cit. – Swansea City x @3.40

Brighton – West Ham 1 @2.30

Bournemouth – Stoke City 1 @1.95

West Brom – Southampton 1 @2.50

Partide din Premier League în cazul cărora vrei să joci un sistem 3/4. Cotele fiind foarte bune, în medie, mai mari decât @2.00, sistemul este îndreptățit și recomandat.

Dacă alegi corect toate pronosticurile şi nu ai nicio cotă de 1.00, atunci beneficiezi de câştigul maxim: Câştig 1+ Câştig 2+ Câştig 3+ Câştig 4.

Adică suma tuturor combinațiilor arătate mai sus. Dacă nu ai fi jucat sistem, atunci suma câștigătoare era dată de produsul cotelor.

Dacă un meci nu are rezultatul dorit, atunci vei va câştiga 3(k)/3 (numărul pronosticurilor ghicite) = o singură variantă câştigătoare.

Dacă pierzi 2 meciuri biletul este necâştigător deoarece ai jucat sistem 3/4 și 2 pronosticuri incorecte sunt peste limita acceptată.

 

Get’s bet rezultate live fotbal

Pentru a afla la Get Bet rezultatele live din fotbal, trebuie doar sa te duci pe adresa: https://www.getsbet.ro/rezultate/. Aici ai un tabel cu cote la fiecare meci live din cele mai multe campionate.

gets bet rezultate live fotbal

Este foarte ușor să verifici în paralel mai multe rezultate, mai multe partide ori evenimente. Fotbalul fiind cel mai pariat sport, ai la dispoziție lista completă a rezultatelor și acces rapid la orice eveniment listat în ofertă.

Curse de câini

Cursele de câini sunt difuzate din 5 în 5 minute în toate locațiile Get’s Bet, în fiecare zi între orele 10:00 – 22:00.

La sfârșitul fiecărei curse, participanții la joc sunt informați despre rezultatele stabilite.

În cazul curselor de câini, pariul se consideră efectuat în momentul tipăririi biletului.

Atenție, biletele puse pe cursele de câini nu pot fi stornate.

Mai trebuie să știți și faptul că un bilet câștigător este valabil 15 zile din momentul terminării cursei.

Plata câstigului se efectuează doar de către agenția în care ai jucat.

La fiecare cursă se întrec 8 câini, care au numerele de concurs de la 1 la 8.

Suma minimă pe care o poți miza pe un bilet, simplu sau combinat, la o cursă de câini este de 1 Ron, iar cea maximă de 100 Ron.

Pariuri live

 Operatorul oferă pariuri pe parcursul desfășurării evenimentului, denumite generic pariuri ”live”.

Atenție, biletele care conțin pariuri live nu pot fi anulate de către operatorii casei de pariuri. Cotele oferite live variază pe parcursul evenimentului în funcție de mai mulți factori, însă valabile rămân cele înscrise pe biletul de pariere.

Dacă un meci live se întrerupe sau este amânat, biletele puse rămân valabile timp de 24 de ore, iar dacă evenimentul nu se reia, acestea primesc cota @1.00 (adică primești înapoi suma pariată). Excepție de la această regulă fac pariurile al căror rezultat era deja cunoscut în momentul întreruperii.

Exemplu : Jocul se întrerupe la scorul 2-1. În acest caz, pariurile gen sub/peste 2.5 goluri vor fi validate, rezultatul fiind cunoscut.

Dacă ai un bilet pus live și trebuie să pleci din locație, este bine de știut faptul că plata câştigului se face în maxim 30 de zile.

Loterii internaționale

Acum oriceparior poate participa la cele mai importante loterii internaţionale, majoritatea caselor de pariuri oferind acces la diverse forme de loterie. Fiecare dintre acestea are farmecul ei, iar unele chiar oferă premii așa de tentant încât îți vine să îţi încerci norocul.

Iar acest lucru este foarte simplu de realizat, din câteva click-uri pui numerele, alegi loteria și plasezi biletul.

Iată mai jos o hartă cu cele mai importante loterii internaţionale, din care îți dai seama că poți plasa cu ușurință pariuri la mii de kilometri depărtare:

Harta loteriilor internaționale Sursa foto: rezultateloto.ro

Suma minimă pentru un pariu pe numerele extrase la loteriile internaţionale la Get’s Bet este de 1 RON (inclusiv taxele).

Câştigul maxim pe care îl poți obține cu un bilet este de 50.000 RON.

Dacă tu ajungi la un câștig potențial mai mare de 50.000 RON, pe bilet va fi tipărit tot 50.000 RON, aceasta fiind suma maximă posibil câştigătoare.

 

Grecia Kino la Get’s Bet

Grecia Kino este una din cele mai apreciat loterii eruopene și, de asemenea, una din loteriile internaționale preferate de cei mai mulți români.

Adevăratul motiv pentru care Grecia Kino este una dintre cele mai îndrăgite loterii este este acela că extragerile se efectueză zilnic din 5 în 5 minute, între orele 09:00 și 23:55, ceea ce înseamnă că poți bilete loto în orice moment al zilei iar în 10 – 20 de minute maxim, deja știi rezultatele și dacă ai câștigat.

Grecia Kino constă în extragerea a 20 de numere cuprinse între 1 și 80.

Adică este o loterie de gen 20/80 la care poți aplica diverse strategii de pariere pe numere.

În general, cele mai populare sisteme de pariere la Grecia Kino sunt următoarele:

  • bilete cu 2 sau 3 numere (aceleași numere), repetate succesiv la mai multe extrageri consecutive
  • bilete cu 3, 4 sau 5 numere (aceleași numere) jucate în sistem 3/5 sau 4/5 la mai multe extrageri consecutive
  • bilete cu mai mult de 5 numere, conținând diverse combinații și alegeri
  • bilete jucate în unele zile doar la tragerile de la o anumită oră

 

Câteva sfaturi utile pentru pariuri la Grecia Kino

Urmărește o anumită schemă de joc și aplic-o cu moderație.

Fiind vorba de extragerea aleatoare a unor numere, nu se poate vorbi de o strategie câștigătoare ci de alegeri cât mai inspirate, consistente și pariate într-un interval de timp rezonabil.

Pariază diversificat dar nu uita să studiezi rezultatele și să urmărești extragerile anterioare.

În primul rând, trebuie să te distrezi, iar dacă se arată și un câștig, atunci te poți bucura și sărbători.

Alege miza potrivită bugetului tău, care să îți asigure continuitate și un număr rezonabil de bilete la pariuri.

La fel ca și la pariuri sportive online încearcă să găsești valoare în alegerile tale.

Pe termen lung, valoarea și consistența sunt cele care îți aduc profit.

Psihologic vorbind, atunci când vine vorba de loterie, cu toții ne gândim la câștiguri mari cu mize mici.

Însă aceste mize mici se pot aduna, ridica, la un moment dat ajungând peste limita acceptabilă.

Acesta este motivul pentru care trebuie să joci responsabil punând distracția pe primul și nu dorința de câștig imediat.

 

Get’s Bet rezultate loto

Casa de pariuri are pe site o secțiune denumită Rezultate. Este prima în partea din stânga sus.

Acolo găsești rezultatele tuturor evenimentelor de pariat la Get’s Bet.

Indiferent că este vorba de pariuri sportive sau de loterii, rezultatele sunt afișate cronologic în această secțiune.

În cazul loteriei din Grecia aceste rezultate sunt afișate destul de rapid, de regulă în maxim 5-15 de minute după începerea extragerii.

Dacă ești într-o locație stradală, operatorul te poate ajuta verificându-ți biletul cu cititorul de cod de bare.

Rezultate Loto Get's Bet

Foarte tare mi se pare faptul că poţi juca şi la loto în timp real şi poti afla rezultatele în fiecare zi la Loterii din Grecia (Grecia Kino), Italia (Italia Keno), Slovacia (Slovacia Keno) şi chiar Finlanda (Finlanda Keno).

Ce trebuie să știi neapărat din termeni și condiții

După acceptarea unui pariu, nu se mai pot face modificări asupra lui. Astfel, se recomandă să verifici meciurile de pe bilet, iar dacă observi greșeli (și operatorii pot greși ori te poți răzgândi în ultimul moment) să ceri stornarea/anularea biletului în cauză, în cel mult 10 (zece) minute de la tipărirea biletului dar nu mai târziu de începerea primului eveniment de pe bilet. Excepţie de la această regulă fac biletele acceptate pe evenimente live, care nu pot fi stornate sau anulate.

Pariorii au obligația ca la ridicarea câștigurilor să prezinte un act de identitate valabil (carte de identitate, pașaport, permis de ședere/rezidență), aceasta fiind prevăzută de legislația jocurilor de noroc,  conform art. 146 din Norma Metodologică din 22.01.2004 de aplicare a Legii nr. 571/23.12.2003 privind Codul Fiscal.

Conform Codului Fiscal (Ordonanţa de Urgenţă nr. 92/2014 ce modifică articolul 77 din Legea 571 / 2003) veniturile din jocurile de noroc se impun, prin reţinere la sursă, și se aplică cota de impozit după cum urmează:

Impozit – lei –
până la 66.750, inclusiv: 1%
peste 66.750 – 445.000, inclusiv: 667.5 + 16% pentru ceea ce depășește suma de 66.750
peste 445.000 61.187.5 + 25% pentru ceea ce depășeste suma de 445.000

Obligaţia calculării, reţinerii şi virării impozitului revine casei de pariuri.

Dacă un meci este întrerupt sau amânat și nu se reia în 48h de la data începerii partidei, pariul va fi nul și va primi cota @1.00. În cazul în care un meci nu se finalizează, toate pariurile care nu sunt finalizate primesc cota @1.00.

Get’s Bet locații și contact

Sunt agentii Get’s Bet în Techirghiol, Pecineaga, Eforie Sud, Eforie Nord, Tuzla, Mangalia, Constanta, Cernavoda, Medgidia, Mihail Kogalniceanu, Nicolae Balcescu, Ovidiu, Cogealac.

Dacă intri pe site-ul Get’s Bet, poți verifica în orice moment care este cea mai apropiată locație la care ai acces. Intră aici și vezi instant unde este locația stradală de lângă tine.

Am ales întâmplător județul Prahova și iată lista tuturor punctelor Get’s Bet din zonă:

1.AZUGAAZUGAAZUGA, STR. RITIVOIU, NR. 11, JUD. PRAHOVA
2.FENIKSS BAICOIBAICOISTRADA REPUBLICII NR 324
3.BUSTENIBUSTENIBULEVARDUL LIBERTATII, NR. 214, JUDET PRAHOVA
4.BUSTENIBUSTENIBUSTENI, B-dul LIBERTATII, NR. 90, CLADIRE MONOBLOC ADMINISTRATIE, JUD. PRAHOVA
5.CAMPINACAMPINASTR ARDEALULUI, NR 3.
6.BLING MIZILMIZILORAS MIZIL, STRADA NICOLAE BALCESCU, NR. 32, BL. 48, PARTER – SPATIU COMERCIAL, C1-U8
7.MIHAIL KOGALNICEANUPLOIESTISTR MIHAIL KOGALNICEANU, NR 46
8.REPUBLICIIPLOIESTISTR REPUBLICII, NR 122, BL 16B2, PARTER.
9.PLOIESTI 9 MAIPLOIESTIALEEA PRISLOP, PIATA 9 MAI, POZITIA NR. 25
10.PUCHENII MOSENISAT PUCHENII MOSENI, COM. PUCHSTRADA DN1, NR. 543
11.STEFESTISAT SCURTESTICOMUNA STEFESTI, NR. 66A
12.STOENESTISAT STOENESTISAT STOENESTI, COMUNA ARICESTII RAHTIVANI. NR. 13
13.VARBILAUSAT VARBILAUSTR PRINCIPALA, NR 758B, PRAHOVA
14.SINAIASINAIABULEVARDUL CAROL I
15.SINAIASINAIASINAIA, B-dul CAROL I, NR. 41, JUD. PRAHOVA

Get’s Bet agenții în București

Bucureștiul și Ilfovul nu puteau lipsi din căutările noastre. Dacă stai în oraș ori în împrejurimi, iată toate casele de pariuri Get’s Bet la care poți pune bilete:

Get's Bet

Lista completă este actualizată de către companie, pe măsură ce se deschid și apar noi locații

EMAIL: office@getsbet.ro

TELEFON:
074 GETSBET
074 4387238

 

Get’s Bet program

Agentiile Get’s Bet sunt deschise zilnic intre orele 10:00 – 20:00.

Get’s Bet concurs

Concursul Get bet s-a desfasurat la sfarsitul anului 2017, a constat în 500 de premii si campania s-a  numit “Luna cadourilor”.

Concursul Gets bet  a avut ca premii 1 Iphone X, 3 Iphone 8, 7 televizoare Tv Lg,  5 console Play Station, 35 televizoare Nei, 450 de mingi de fotbal.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Casa de pariuri Gets Bet
Author Rating
41star1star1star1stargray

STAI! Citeste si despre

Cum sunt statisticile la Baumbet și cât de ușor le utilizezi (2019)

Statisticile la Baumbet reprezintă unul dintre punctele forte la această casă de pariuri. Modul în …

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

La egal cota @1.00 reprezintă denumirea sub care întâlnești DNB (Draw No Bet) la Baumbet. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *