sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Articole populare / Cine va fi golgheterul CM din Qatar 2022?

Cine va fi golgheterul CM din Qatar 2022?

Golgheterul CM: Analiza șanselor și cotele principalilor jucători ofensivi

Se fac pariuri, presupuneri, supoziții și predicții privind golgheterul CM din Qatar 2022. La această ediție sunt prezenți jucători ofensivi de mare valoare, jucători ofensivi care au scris istorie și încă pot marca la foc automat. Messi, Cristiano Ronaldo, Mbappe, Lewandowski, Neymar, Benzema, Harry Kane, Sadio Mane sunt doar câțiva dintre cei care vor lupta să marcheze cât mai multe goluri la această ediție.

Este destul de dificil să prinzi titlul de golgheter fără sprijinul efectiv al întregii echipe. Oricât ar fi de valoros un jucător, are nevoie de ceva mai mult decât noroc și abilități de top.

Cele mai mari greșeli pe care le poți face la pariuri sportive

Care sunt jucătorii cu cele mai bune cote

La Betfair Exchange avem cotele orientative, foarte volatile dar indicând destul de clar preferințele pariorilor. Aceste cote pot varia dramatic în funcție de pariurile făcute și de tradingul caselor de pariuri sau a altor organizații.

Harry Kane – cota @9.60. Aproape în acord, multe dintre casele de pariuri îl consideră pe Kane mare favorit. Mi se pare un pronostic foarte riscant în condițiile în care Anglia reușește constant să dezamăgească la turneele finale. Jucătorul lui Tottenham pare supra-evaluat și departe de a fi un lider pentru echipa națională așa cum este la Spurs.

Kylian Mbappe – cota @10.00. Cred că aprecierea lui Mbappe este făcută doar pe baza valorii jucătorului. S-a văzut clar că are probleme de integrare (uneori) și chiar de disciplină în jocul echipei. Pe baza evoluțiilor recente, rolul de servant, de pasator decisiv, pare mai potrivit pentru el.

Neymar – cota @13.00. Explozivul brazilian este așteptat să dezlănțuie samba în Qatar. Extrem de talentat, Neymar nu are nici tehnica lui Ronaldinho (…cine o are?) nici viziunea de joc și precizia lui Ronaldo. Este înconjurat însă de cea mai puternică echipă din lume la nivelul reprezentativelor.

Lionel Messi – cota @14.5. Pentru Messi este cam ultima șansă de a cuceri titlul mondial. Al 13-lea turneu final consecutiv pentru echipa pumelor. Messi a câștigat în 2021 Copa America cu Argentina, aducând, în acest sens, primul trofeu după 28 de ani la reprezentativa din America de Sud.

Golgheterul CM: Analiza șanselor și cotele principalilor jucători ofensivi

Va da PSG-ul golgheterul CM? Mbappe, Neymar sau Messi?

Karim Benzema – cota @17.00. Prolific și foarte creativ, francezul este considerat unul dintre cei mai mari atacanți. La 34 de ani a atins maturitatea completă în joc. La Real Madrid pare a avea oscilații de formă și destule ezitări. Chiar și așa, râmâne respectat și ascultat în teren și vestiar.

Cristiano Ronaldo – cota @19.00. Oricât ar vrea, CR7 nu este supra-om. Și nici nu va avea suficiente jocuri pentru o formă maximă la CM. Portughezii par să mizeze mai mult pe schimbul de generații decât pe susținerea legendarului jucător. Chiar și așa, integrarea lui Cristiano în echipă este maximă și îl putem vedea marcând repetat.

Richarilson – cota @20.00. Brazilianul de la Tottenahm poate fi exploziv, obișnuit cu jocul în mare viteză și forță. Considerat ca mutarea surpriză din atacul Braziliei, poate finaliza ușor orice construcție. Iar dacă Neymar va fi focusat și va conduce ofensiva altruist, îl creditez pe Richarilson cu cel puțin 4 goluri în grupa.

Romelo Lukaku – cota @20.00. Un talent senzațional care și-a refăcut reputația la Inter. Nu suportă prea bine criticile și are nevoie de susținerea echipei.

Lautaro Martinez – cota @26.00. Argentinianul lui Inter are o cotă care poate da naștere la speculații. Dar nu are un sezon remarcabil, fără gol marcat în UCL până în Octombrie iar capacitatea de a câștiga duelurile aeriene lasă de dorit. Compensează prin orientarea în fața careului dar nu îl iau în calcul pentru trofeu.

Memphis Depay – cota @26.00. Olandezul are 12 goluri marcate în calificările la CM. Suferă la capitolul evoluțiilor la echipa de club dar poate prinde un culoar favorabil. Foarte bine adaptat în angrenajul Portocalei Mecanice, mă aștept să marcheze minim 2-3 goluri.

golgheterul CM

Echipele și jucătorii lor de top

În 2018, Harry Kane a cucerit trofeul cu 6 reușite. 2014 a fost anul lui James Rodriguez tot cu 6 goluri marcate. Au trecut deja 20 de ani de când Ronaldo lua titlul în 2022 cu 8 goluri marcate.

Statistic, numărul 6 pare o bornă valorică greu de trecut. La ultimele 4 ediții ale CM, titlul a fost câștigat cu 5 sau 6 goluri marcate.

Harry Kane a marcat de 50 de ori în 73 de partide și este considerat numărul unu din atacul Angliei.

Mbappe a impresionat la echipa de club, fiind golgheterul ultimei stagiuni. 37 de goluri în toate competițiile, o cifră impresionantă.

86 de goluri în 162 de partide a reușit Messi pentru Argentina. Aflat în mare formă, poate beneficia de toate atuurile la această ediție.

Neymar a marcat 74 de goluri în 119 jocuri la națională. Chiar dacă nu mai strălucește, brazilianul va fi susținut de jucători ofensivi de top. În plus, Brazilia are cea mai puternică seleționată din lume, conform FIFA.

Merită sau nu să investim în golgheteri?

Orice pariu pe golgheterul CM este distractiv, incitant și provocator. Dar nu este un pariu care să merite o investiție serioasă.

Pot apărea accidentări sau cumulul de cartonașe galbene care să împiedice un jucător să marcheze pe bandă rulantă. E imposibil să înscrii dacă nu ești în teren.

Pariurile antepost cu miză mică sau medie sunt atractive. Totuși, am îndoieli mari în privința rentabilității lor.

Alegerea mea:

Lionel Messi – cota @14.5

STAI! Citeste si despre

AI

Inteligența artificială la pariuri sportive în 2023

Inteligența artificială începe să suscite din ce în ce mai mult interes în domeniul pariurilor …

#Sutpepoarta – ponturi, pariuri, păreri și comentarii (14.03.2023)

#Sutpepoarta – ponturi, pariuri, păreri și comentarii 27.02.2023 Petrolul Ploiesti – CFR Cluj 2 @1.85 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *