sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Admiral: cele mai bune cote și oferte de neiertat
Admiral

Admiral: cele mai bune cote și oferte de neiertat

Admiral este o casă de pariuri nouă în mediul online românesc, dar operatorul este unul cu mare experiență, fiind o companie de top în domeniul jocurilor de noroc.

Eu am fost interesat de partea de pariuri online la Admiral Romania, domeniu în care am o experiență destul de mare pentru a putea aprecia o casă de pariuri online.

Admiral, Games For The World este sigla companiei, un logo destul de ușor de reținut de către pariori.

Totuși, cuvântul games îmi arată că operatorul este focusat în primul rînd pe partea de jocuri, pariurile fiind o partea a acestei activități.

Ca parior, aș fi preferat să văd o minge de fotbal sau orice alt simbol care să te ducă cu gândul la un meci de fotbal, tenis ori alt sport aflat în oferta la pariuri.

admiral-logo

Compania operează cu numărul de licență L1172564W000756 emis și reglementat de Oficiul Național de Jocuri de Noroc din România (ONJN), Calea Victoriei nr.9, sectorul 3, București.

Așadar o casă de pariuri la care poți juca legal și care apare și în lista publicată pe site-ul ONJN.

Din punctul meu de vedere, termenii și condițiile de Admiral mi se par formulate complicat, existând un amestec pariuri – jocuri mecanice de tip slot-machine, care mai mult creează confuzie pentru cel care vrea să știe clar ce are de făcut.

De cele mai multe ori, nu ai răbdarea și timpul să parcurgi cu atenție și concentrare fiecare propoziție și frază în parte.

Acesta este adevărul, în ciuda faptului că Termenii și Condițiile trebuie parcurse și înțelese, pentru că la deschiderea contului le accepți iar această acceptare ține rolul unui contract semnat și asumat.

Admiral este o casă de pariuri prezentă și pe youtube unde am găsit un scurt clip de prezentare.

Este vorba despre Admiral cazino, axat pe cele 3 jocuri celebre produse de Novomatic, dar nimic despre pariuri online:

Cum e oferta la Sport

Ca la orice casă de pariuri, majoritatea ofertelor sunt din fotbal. Urmează Tenis, Baschet, Hochei pe gheață, Fotbal American, Baseball și multe altele, până la pariuri pe Politică, Șah sau Trotting ori Surfing.

Oferta acoperă cele mai rafinate gusturi de pariere, și chiar poți găsi cam toate sporturile și campionatele pe care se pariază rezonabil.

Interfața grafică este simplă și inspirată iar nuațele de albastru sunt foarte bine alese astfel încât îți oferă o senzație plăcută și relaxantă.

Un plus pentru faptul că au câmp de căutare, ceea ce face misiunea mai ușoară și poți găsi cu ușurință o echipă sau un meci de care ești interesat.

Asta reduce foarte mult din timpul de căutare pe site, mai ales dacă ai de făcut un bilet și ai mai multe meciuri de pus.

Mi-a placut și aranjarea în pagină a competițiilor (le găsești în partea din stânga sus) iar faptul că au inclus acolo competiții cu adevărat importante pentru pariori, a fost îmbucurător pentru mine.

Admiral nu are transmisiuni video, dar la fiecare meci este prezentată și o statistică a ultimelor partide jucate precum și clasamentul la zi.

 

Cum sunt cotele la pariuri la Admiral

Pentru orice parior care se respectă, cotele la o casă de pariuri online sunt foarte importante.

Aș putea spune că reprezintă un factor esențial de alegere a unei case de joc.

Ei bine, la un meci de Premier League, cel mai important campionat din lume, în medie am găsit peste 240 de pariuri disponibile. O cifră impresionantă, recunosc.

1×2, șansă dublă, ambele echipe înscriu, pauză, pauză-final, timp regulamentar, repriză, handicap 3 variante, linii asiatice, cornere, cartonașe, marcator, cartonaș jucător, goluri jucătorului, pariuri speciale jucător, scorecast/wincast, evenimente meci sunt pariurile principale, fiecare având o serie de pariuri derivate.

Valoarea cotelor oferite reprezintă un indicator relevant pentru mine.

Liniile la handicap asiatic și punctul de echilibru sunt cele care mă fac să joc sau nu la o casă de pariuri pe termen lung.

La acest capitol, Admiral stă mai mult decât bine, punctul de echilibru al cotelor fiind, în general la @1.92.

Peste foarte multe case de pariuri cu pretenții că ar oferi cote bune de pariat.

În primul rând, existența handicapurilor asiatice atât pentru linie cât și pentru numărul de goluri, în al doilea rând, cota de echilibru situată la @1.90 – @1.92.

cote la pariuri la Admiral

Admiral tace și face în privința ofertei de pariuri și a cotelor aferente, din acest punct de vedere recomand această casă celor care vor cu adevărat să parieze.

Nu am cunoștință de limitări  de cont la acest operator și nici de alte piedici puse celor care vor să parieze.

Așadar, vă recomand să pariați la Admiral.ro, pentru cotele valoroase, oferta de pariuri cuprinzătoare, interfața rapidă și prietenoasă.

 

Cum e sectiunea Sporturi live și pariuri sportive live la Admiral

Pe secțiunea live poți paria în timp real pe meciurile din cadrul tuturor ligilor europene majore!

Chiar și în timpul orelor de vârf, poți selecta direct peste 30 de meciuri diferite!

Cote sunt actualizate în timp real.

Admiral are pariuri standard, dar si pariuri speciale.

admiral-ro-sporturi-live

 

Cum să faci depuneri și retrageri, rapid și sigur

La modalități de plată regăsim Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard și Tip&Cash, prin care poți încasa câștigurile dintr-o locație stradală.

De fapt, cele mai cunoscute metode pentru depuneri și retrageri, pe care le întâlnim la majoritatea caselor de pariuri, la care se adaugă Tip&Cash, metodă prin care poți depune și retrage rapid.

 

Două căi simple de a legătura cu un reprezentant admiral casino

  1. În sprijinul pariorilor, site-ul pune la dispoziție o linie telefonică 0800 500 505 și
  2. O adresă de e-mail: asistentăclienti@admiral.ro.

La mailuri răspund promt și la obiect, serviciul clienție fiind disponibil de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00.

Reprezentații Admiral atrag atenția că se  vor procesa doar solicitările venite prin canalele mai sus menționate.

Mesajele de pe Facebook nu constituie o varianta ce se ia in calcul.

Admiral este un brand al Greentube Malta SEE Limited, o companie care se supune legislației din Malta, înregistrată la Registrul Companiilor din Malta cu numărul C77564 și sediul înregistrat în W Business Centre, Level 4, Triq Dun Karm, Birkirkara BKR9033, Malta.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Admiral Romania pariuri
Author Rating
51star1star1star1star1star

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet la SMART-BET - Vezi rapid dacă ai câștigat (2021)

Verificare bilet la SMART-BET – Vezi rapid dacă ai câștigat (2021)

Verificare bilet la SMART-BET – Cum să vezi rapid dacă ai câștigat și dacă ai …

Verificare bilet Netbet - află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Verificare bilet Netbet – află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Netbet este unul dintre operatorii prezenți doar online pe piața românească. O casă de pariuri …