luni , 6 decembrie 2021
Home / Topuri / Top 5 cei mai bine platiti jucatori de la PSG
Top 5 cei mai bine platiti jucatori de la PSG

Top 5 cei mai bine platiti jucatori de la PSG

Top 5 cei mai bine platiti jucatori de la PSG, doar gandindu-ne la aceasta idee ne-o ia mintea razna! Asa mare aglomeratie de super-vedete la un club de fotbal ne-a fost rar sa intalnim. Donnarumma (poate el mai bun portar la aceasta ora), Sergio Ramos (fostul capitan al Realului si principalul lor stalp din aparare, batranel dar inca mai poate minim 2 ani), Angel Di Maria ( ce jucator, poate cel mai bun din lume pe postul sau), Mbappe (sanse mari sa devina cel mai bun jucator de fotbal in urmatorii 2-5 ani), Neymar (ce mingicar, reprezentantul curentului “joga bonito”, o placere sa il urmaresti) si Lionel Messi, care la 34 de ani mai are cel putin 2 ani, timp in care sa ne incante cu jocul sau sublim.

Ce greseala din partea Barcelonei sa-l piarda, pe argentinian, gratis cand pana nu mai departe de acum doi ani ar fi putut”sa-l vanda” cu o suma fabuloasa. Pe langa pierderea lui Messi, clubul catalan a pierdut sume considerabile care ar fi intrat in caserie prin simpla prezenta a lui Leo in echipa. Ce noroc/nas/felling au avut cei care s-au ocupat de transferul lui Messi la PSG, care pe langa avantajele sportive au dat si un boom l nivel financiar prin aducerea unui asemenea jucator la echipa, Bravo!

Dar sa revenim la subiectul nostru, iata top 5 cei mai bine platiti jucatori de la PSG:

1. Neymar – 37.000.000 € / an

Neymar

Privit ca un superstar, Neymar este unul dintre exponentii generatiei sale, oriunde mergi in aceasta lume si pomenesti numele Neymar, este imposibil sa nu fie recunoscut. Mai are multe de aratat, dar are un potential enorm, pana in 2025 cand ii expira contractul are timp sa arate.

2. Lionel Messi – 35.000.000 € / an

Lionel Messi

Cu un contract valabil pana in 2023 si posibilitatea prelungirii cu inca 1 an, Messi este cel mai bine platit jucator al qatarezilor de la PSG. Dupa cum spuneam mai sus avem parte de o “lovitura” pe toate planurile a echipei din capitala Frantei!

3. Kylian Mbappé – 22.000.000 € / an

Kylian Mbappé

Tinerete, viteza, pasator, simt al golului, Mbappe se incadreaza in descrierea jucatorului perfect si la varsta lui are timpul necesar sa devina unul dintre cei mai buni daca nu chiar cel mai bun jucator al generatiei sale. Mai are putin si intra in ultimele 6 luni de contract si se pare ca nu mai doreste sa continue la PSG. Poate si din cauza faptului ca a venit Messi la echipa, stirbindu-i astfel statutul de superstar, poate ca doreste o schimbare, Mbappe se pare ca se indreapta catre Real Madrid. timpul ne va spune daca este miscarea buna…

4. Ángel Di María – 13.500.000 € / an

Ángel Di María

Fundas ofensiv / extrema, Di Maria este genul de fotbalist care poate sa centreze si tot el sa dea cu capul! Jucator exponential pe latoate echipele pe unde a jucat, argentinianul mai are contract pana in 2022 cu parizienii, ramane de vazut daca va continua sau va incerca la alta echipa.

5. Gianluigi Donnarumma / Marquinhos / Mauro Icardi – 10.000.000 € / an

Un portar, un aparator si un atacant, toti titulari pe post, toti excelenti ca si jucatori, toti castiga cate 10.000.000 € / an!

 

STAI! Citeste si despre

Top 5 motociclete de viteza

Ce puteti citi in acest articol Cele mai bune motociclete de viteza sunt facute sa …

Top 10 cei mai buni fotblisti in 2021

Ce puteti citi in acest articol Cine sunt cei mai buni fotbalisti din lume acum? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *