sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Articole populare / Ce nu îmi place la casele de pariuri în 2023

Ce nu îmi place la casele de pariuri în 2023

Ce nu îmi place la casele de pariuri în 2023? E o listă cu multe puncte, cu subpuncte și observații, că mi se pare chiar dificil să încep. Pentru că nu e simplu să discuți despre aspecte care pot fi negate destul de ușor și țin de organizarea operatorilor de pariuri. Accentul constatărilor de mai jos este pus pe casele de pariuri online.

Apreciez casele de pariuri ca organizații. Respect munca multor angajați și colaboratori ai caselor de pariuri. În multe cazuri, casele de pariuri online au venit cu idei și soluții rapid îmbrățișate de către jucători. Am observat chiar, unele abordări geniale. Dar unde este geniu, este și multă….

Sunt observații personale și pe moment nu voi dori să dau nume. Dacă cineva se simte lezat…să trăiască 1000 de ani! Și să îi duc coroana!

Observații la casele de pariuri în 2023

Acțiunile de responsabilitate socială au un caracter publicitar, declarativ și îndoielnic

E mișto de tot să vorbești despre jocul responsabil, despre implementarea programelor și instrumentelor de ajutor al jucătorilor. Dă bine și să ai pe site link-uri și pictograme către organizații dedicate.

În timp ce vorbesc despre jocul responsabil, mai promovează și ofertele de neiertat. Chiar în același timp, în paralel și cu delicatețe. Pardon, cu agresivitate. Dar este o agresivitate responsabilă care mă ajută.

Unii chiar îmi fac bine cu de-a sila când îmi limitează contul la 1 leu miza/orice pariu. Tot ăștia care îmi limitează miza la pariuri, mă îndeamnă să joc la cazino. Că acolo e no limit! Uite așa, mă fac să mă simt high-roller.

Personaje ciudate pe post de imagini reprezentative și tipsteri

În contextul actual, îmi este greu să înțeleg mixul de marketing la unele case de pariuri. În special partea de publicitate.  Unii sunt cu cravată, alții cu eșarfă și alții cu prosopul. După posibilități și cerințe ale publicului. Mai sunt și unii care tac. Filozofi rămân. Cu ardoare și credință nu zic nimic. Vorbește imaginea pentru ei, imaginea încasează.

Dacă tot e distracție, merge, cât de curând, și ceva muzică de petrecere. După gusturi. Iar la petrecere, merge și un șpriț. Că așa e la pariuri, să iasă biletul cât mai verde.

Salut, admir și respect munca celor care oferă ponturi, pariuri, analize la unele case de pariuri. O fac și case mult mai mari care au o adevărată literatură de specialitate. Orice pariu oferit (mură în gură) este un ajutor pentru cei care știu să citească. De urmărit și unele emisiuni în domeniu. Dar când ajung la dansatoare care se dezbracă în timp ce oferă ponturi…înțeleg de ce femeile sunt discriminate în domeniu.

În privința celor care susțin că ei ”câștigă și când pierd”, le doresc să câștige cât mai mult așa.

Încă sunt case de pariuri online care fac plățile câștigurilor cu întârziere

Este adevărat că s-au făcut progrese mari, că multe case de pariuri fac plăți rapide. Există însă și operatori care fac plata în 3-4 zile. În orice comunitate există și puturoși. După un timp, nu mai realizezi dacă e puturos sau altceva…

Interesant este și faptul că, în 2023, mai sunt case la care depui și banii îți apar în cont după 3 zile. Că așa e în Termeni și Condiții, îți spune o persoană inteligentă în email.

Tot în 2023, încă se practică vrăjitoria când e vorba de câștiguri. Ba o reverificare, ba o re-re-reverificare, încă o solicitare de documente, poate, poate te răzgândești și tragi ce ai de încasat la păcănele.

Serviciul clienți hazliu și inteligența artificială destoinică

Asta cu inteligența artificială e bombă. Nu știu câte urări și blesteme își încasează i-urile sau e-urile, nici dacă ajută pariorii sau mai mult îi enervează dar sunt certe câteva aspecte:

  • în domeniul pariurilor sportive, folosirea boților de pariere (AI) nu este ceva nou.
  • pe partea de suport clienți, AI-ul, la această oră. este doar un search prin Termeni și Condiții. Foarte priceput dar nu lămurește nimic. Te mai face să pierzi și timpul strigând după agenți.
  • când unele case de pariuri introduc asistenți virtuali, altele lungesc cozile de așteptare. Destule cazuri când aștepți după 45 de clienți aflați înaintea ta. Iar după o lungă așteptare, de multe ori, dai de o persoană care te rezolvă cu drag.
  • mă aștept ca unii, mai inovatori, să introducă tipsteri inteligenți. Artificial, desigur. Pricepuți, destoinici, cu IQ foarte ridicat, îți vor băga direct banii în cont.

Iau doar o scurtă pauză ca să bag pe niște site-uri porno. Interes profesional, frate. E locul unde unele case de pariuri se simt în largul lor. Așa se fac cunoscute și apreciate. Doar o problemă fină de imagine.

Până la urmă, imaginea e imagine. Ce imaginea mea să mai zic?!

STAI! Citeste si despre

Cele mai mari greșeli pe care le poți face la pariuri sportive

În mod normal, acest articol ar fi avut titlul ”Cele mai mari greșeli ale unui …

Cote speciale la Sportingbet – ai multe variante de unde poți alege

Cote speciale la Sportingbet reprezintă o secțiune dedicată unde poți găsi pariuri foarte atractive la …

Un comentariu

  1. Acelaș lucru” RED SEVANS” nu fac platile nici odata cand sunt sume mari tot timpul cauta motive ca jucatori sa nu intre in posesia banilor castigati ,acelaș lucru am întâmpinat si anul trecut 15.01.2023 in momentul de fata la fel in aceasi situatie ma aflu ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *