sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Articole populare / Cele mai bune 5 smartwach pentru pariori (2021)
Cele mai bune 5 smartwach pentru pariori (2021)

Cele mai bune 5 smartwach pentru pariori (2021)

5 smartwach pentru pariori, realitate sau iluzie?

Alegerea unui smartwatch poate fi cu adevărat dificilă, pentru că există o varietate uriașă de produse și prețuri. Poate că preferi o anumită marcă sau un tip de produs, poate cauți anumite caracteristici sau estetica deosebită. Criteriile cele mai importante de care țin seama la un smartwatch sunt: compatibilitatea, confortul, durata de viață a bateriei, rezistența la apă, modul de încărcare și caracteristicile propriu-zise.

Ca parior însă, este foarte posibil să ai câteva cerințe de la un smartwach. Le știi, ai o listă a caracteristicilor pe care le cauți la un smartwach? Eu am încercat mai multe modele, am urmărit să găsesc un ceas care să mă ajute efectiv la pariuri și pe care să îl port cu plăcere.

Crypto, monezi și tokeni conectați la industria jocurilor de noroc

Sunt recunoscute Apple Watch sau Samsung Galaxy Watch, dar și ceasuri mai specifice sportului, cum ar fi Huawei Watch GT sau Garmin Vivoactive. Totuși, luând în calcul bugetul, mi-am modificat unele păreri și lista de preferințe.

Cele mai bune 5 smartwach pentru pariori

Smartwatch-ul te avertizează cu privire la notificări, activități importante și evenimente. Tipurile de notificare vor diferi de la ceas la ceas. Ceasurile inteligente conectate la telefonul tău smartphone, de exemplu, vor reflecta, de obicei, orice îți arată și telefonul. Altele îți vor da notificări pe care doar un smartwatch ti le poate oferi. 

Samsung Galaxy Watch

 Are o mulțime de caracteristici de fitness, printre care un senzor al ritmului cardiac, recunoașterea automată a antrenamentului, fitness tracking, GPS-ul integrat și o gamă de aplicații de fitness disponibile prin intermediul magazinului de aplicații Samsung.

Are 4GB de spațiu de stocare internă, acceptă playlist-uri de muzică Spotify și se poate conecta la căști prin Bluetooth pentru a-l putea folosi fără telefon. Versatil, elegant, ușor de folosit și cu o excelentă încadrare a notificărilor.

În plus, durata de viață a bateriei este rezonabilă (până la 2 zile în regim de folosire intensă). Mi-a plăcut foarte mult să îl utilizez, funcționalitate excelentă, practic și elegant în același timp.

Acasă este noul birou

Huawei Watch GT2

Este un ceas sport de 46mm, rezistent la apă până la 50m, cu o durată de viață a bateriei de aproape două săptămâni. Notificări primite fără întârziere, memorie interna mare (32 MB), versatil pentru mai multe aplicații și cu o durată mare a bateriei, GT2 poate ocupa și primul loc în top.

Poate răspunde la apeluri și poate apela de pe ceas, poate fi folosit chiar și la scufundări. Din punct de vedere al rezistenței este excepțional. Calitatea preluării notificărilor este la nivel ridicat iar prețul accesibil.

Cele mai bune 5 smartwach pentru pariori (2021)

Suunto Eon Core Computer

Un ceas pe care nu l-am testat însă este cu adevărat impresionant. Conceput pentru scufundări și având caracteristicile unui computer, Suunto Eon Core este impresionant. Singura deficiență ar fi durata de viață a bateriei, până la 19 ore în regim de folosire normal.

Ecranul vine cu un contrast înalt, orice aplicație poate fi descărcată și utilizată ușor. Prețul este însă destul de ridicat iar dimensiunile nu îl fac ușor de utilizat în mod curent.

Nubia Alpha

Unic pe piață, cu acest smartwatch ieși în evidență în orice împrejurare. Arată a brățară SF, este flexibil și atrage toate privirile. Un model ambițios cu un design de excepție însă cu mici probleme funcționale. Fără un browser de internet, rămâne doar pe post ceas sau bijuterie.

Kospet Note

Mai mare decât majoritate ceasurilor smart existente, Kospet Note îți dă senzația că ai un smartphone mai mic la mână. Ai marele avantaj că poți folosi o mulțime de aplicații, durata de viață a bateriei este mare și rezistă mult timp.

O rezoluție de 640×480 suportă transmisiuni video rezonabile, poți urmări meciuri iar notificările funcționează de minune. Însă, poate nici nu ai nevoie de notificări atâta timp cât poți utiliza ceasul în regim de smartwatch.

Ceasurile inteligente nu integrează încă aplicațiile și instrumentele de care are nevoie un parior. Prețurile ridicate și uzura morală rapidă te fac să te gândești cu mare atenție atunci când achiziționezi un smartwatch.

Nu recomand alegerea doar pe criteriul estetic datorită schimbărilor și modificărilor permanente la nivel software. De cele mai multe ori, calitatea materialelor folosite crește și marca cresc prețul exponențial. Pe termen lung, nu este deloc o investiție rentabilă.

Pe termen scurt, calitatea, viteza de preluare a notificărilor și modul rapid de acces te pot ajuta la un smartwach. Dacă vrei să urmărești un meci sau să studiezi unul, chiar să pariezi efectiv, deocamdată sunt anumite bariere tehnice.

STAI! Citeste si despre

Cele mai mari greșeli pe care le poți face la pariuri sportive

În mod normal, acest articol ar fi avut titlul ”Cele mai mari greșeli ale unui …

cei mai urmariti fotbalisti de pe Instagram

Top 5 cei mai urmariti fotbalisti de pe Instagram in 2022

Ce puteti citi in acest articol Top 5 cei mai urmăriți fotbaliști de pe Instagram, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *