marți , 21 mai 2024
Home / Articole populare / Punem un bilet pe tenis la Favbet?
Bilet pe tenis la Favbet
Bilet pe tenis la Favbet

Punem un bilet pe tenis la Favbet?

Punem un bilet pe tenis la Favbet? E simplu, cotele sunt mari, marja este favorabilă pariorilor în multe cazuri. Monte-Carlo este primul turneu major pe zgură și vine după turnele de Masters 1000 de la Indian Wells și Miami. Tenisul se întoarce pe Bătrânul Continent iar jucătorii intră în perioada jocurilor pe zgură. Djokovic, Sinner și Alcaraz par focusați și cu cele mai mari șanse în lipsa lui Rafael Nadal. Spaniolul are 11 titluri la Monte Carlo iar Alcaraz ar putea avea cel mai bun motiv de inspirație.

Punem un bilet pe tenis la Favbet? ATP Monte Carlo

Monte Carlo este renumit pentru cazinourile sale și pentru personalitățile care își au rezidența în acest oraș superb. Este și o capitală a sporturilor (tenis, Formula 1) dar și un loc fascinant, un oraș plin de povești.

Turneul de la Monte Carlo este dotat cu premii totale în valoare de aproape 6 milioane de euro, iar deținător al titlului este Andrey Rublev.

Punem un bilet pe tenis la Favbet?

La Favbet găsim aproape toate tipurile de pariuri pe tenis iar cotele sunt, în medie, mai mari decât la alte case de pariuri. Este suficient să aruncăm o privire la Handicap (ghemuri) pentru a vedea cote de @1.96 cu @1.88, @1.97 cu @1.87, @1.92 cu @1.92.

Dimensionarea ofertei ajută mult când este să punem bilete cu mai multe meciuri. Iar pariurile combinate (complexe) sunt la îndemnână în secțiunea Combined. O cotă mai mare este mereu tentantă și poate fi luată ușor pe bilet.

Bilet pe tenis la Favbet

Un bilet cu 3 meciuri în care am mizat pe Thompson (la handicap contra lui Monfils), Hurkacz și De Minaur. Principiul vărstei contat mult când am ales meciurile iar cotele au confirmat.

Și un alt bilet la o cotă mai atractivă:

În plus, în secțiunea Live sunt prezente toate meciurile și ne putem ajuta, putem găsi cote de luat mai ales când urmrim meciurile. Iar cele pe zgură sunt spectaculoase!

STAI! Citeste si despre

#Sutpepoarta – ponturi, pariuri, păreri și comentarii (14.03.2023)

#Sutpepoarta – ponturi, pariuri, păreri și comentarii 27.02.2023 Petrolul Ploiesti – CFR Cluj 2 @1.85 …

WTA Australian Open 2023 – Favoritele pe tabloul feminin

WTA Australian Open 2023 debutează într-un context destul de ciudat pentru tenisul feminin. Campioana din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *