vineri , 23 februarie 2024
Home / Articole populare / Despre depuneri la Superbet – păreri de parior

Despre depuneri la Superbet – păreri de parior

Din punctul meu de vedere sunt câteva aspecte esențiale atunci când vine vorba de a depune la Superbet sau la altă casă de pariuri. Care este cea mai bună metodă de a depune pentru mine? Care sunt avantajele mele și cum voi retrage? Ce taxe achit atunci când depun în contul de joc?

Pare mult mai simplu să depui decât să retragi, mult mai simplu să dai decât să încasezi. De fapt, la Superbet sunt doar cele două proceduri firești cu care este obișnuit cel care pariază online. Depuneri și retrageri, două părți cu care ești atât de obișnuit că poate nu le mai acorzi atenția necesară. Iar domeniul pariurilor sportive este unul extrem de dinamic, cu foarte multe schimbări, cu multe evenimente neprevăzute dar care îți poate aduce și mari satisfacții.

Despre satisfacții și distracții am să vorbesc la finalul acestui articol, însă principiul de bază este cel al respectării metodei de plată. Prin metoda prin care depui, și retragi. Altfel, orice variațiuni reprezintă avantaje pe care casa de pariuri le pune la dispoziția jucătorilor. E simplu: dacă am depus cu cardul bancar, retragerea se poate face direct pe același card. Dacă am depus cu Neteller, pot retrage în contul meu Neteller folosit la depunere.

Metodele prin care poți depune la Superbet

Pentru orice parior, trebuie să fie simplu și să prezinte siguranță maximă. Atunci când apăs pe buton sau dau click, vreau să regăsesc banii în cont, să am acces la ei imediat, să pot paria.

Așa că, metodele clasice sunt cele mai bune, cele mai cunoscute și care și-au dovedit viabilitatea în timp:

Card bancar Visa sau Mastercard

Portofel electronic, Skrill, Neteller și Paysafecard

Depunere în agenție

Mai nou, poți folosi cardul la casierie și pentru a-ți alimenta contul de jucător online. Asta înseamnă orice card personal Visa și Mastercard. Este avantajos dacă nu prea mai folosești numerar, nu ai cash la tine sau pur și simplu îți este ție mai ușor.

Depunere prin transfer bancar

Și o metodă mai nouă:

TopPay

Depunerea prin curier funcționează destul de eficient. Selectezi TopPay iar pentru a programa o depunere suni la numărul 0733777772. Când ajunge curierul la tine, arăți codul QR pentru identificarea tranzacției.

Codul QR va fi utilizat de către agentul de livrare al TOPPAY pentru a finaliza plata. Echipa de plăți va descărca lista plăților efectuate prin TOPPAY la fiecare 3 ore și va încărca fondurile în contul tău.

Suma minimă pentru depunere este 500.00RON iar programul de funcționare este între orele 10:00 și 22:00.

Ce taxe achit atunci când depun în contul de joc? Asta e întrebarea! Răspunsul nu este un secret pentru nimeni. Conform OUG 114/2018, casa de pariuri percepe un comision de administrare (CDA) în valoare de 2% din fiecare depunere, bani care sunt direcționați către Bugetul de Stat. Practic, la 100 Lei depuși, 98 vor apărea disponibili în cont. La 1000 Lei depuși, voi juca cu 980 Lei.

Față de această taxă de 2%, Skrill sau Neteller pot percepe mici comisioane la depuneri. Aceasta nu mai ține de Superbet ci de politica operatorului care administrează portofelul electronic.

De-a lungul timpului, cardul și depunerea în agenție sau dovedit cele mai practice metode pentru mine. Desigur, Neteller, Skrill și Paysafecard au reprezentat întotdeauna alternative însă nu am fost mereu dispus să plătesc comisioanele pe care le impun. Au fost și situații când am întâlnit limitări sau am fost deranjat de procentele pe care le-am pierdut la fiecare tranzacție.

Totul depinde de aprecierea ta și dorința de a utiliza metoda care te avantajează cel mai mult. Depunerea într-o agenție fizică este preferata mea dar apar situații când vreau să depun rapid sau nu am o agenție stradală în zonă sau nu este în timpul programului de lucru.

Fiecare metodă de depunere are o sumă minimă de care trebuie să ții cont.  Un motiv suplimentar să ai cel puțin 2-3 metode disponibile de a depune. Poate fi vorba de un pont, de un meci târziu sau, pur și simplu, dorința de a te distra și relaxa.

STAI! Citeste si despre

Capcanele pariului 1Solist. Despre încredere, marjă, payout și profit

Întrebarea care persistă mereu la un parior este ”Pot face profit cu meciuri de 1Solist?”. …

Erori și greșeli la casele de pariuri – cum mă afectează ca jucător?

Erori și greșeli la casele de pariuri sau cum le înțeleg ca jucător experimentat, cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *