luni , 6 decembrie 2021
Home / Topuri / Top 10 cele mai “bune” sportive de la Olimpiada Tokyo 2020 (prima parte)
Top 10 cele mai "bune" sportive de la Olimpiada Tokyo 2020

Top 10 cele mai “bune” sportive de la Olimpiada Tokyo 2020 (prima parte)

Va prezentam un top 5 cele mai “bune” sportive de la Olimpiada Tokyo 2020, sportive care impresioneaza prin rezultate dar si prin aspectul fizic. Aceste sportive sunt dovada vie a faptului ca sportul combinat cu un genetic bun rezulta “modele” de urmat si de urmarit! Va avertizam inca de la inceput ca acest top este unul subiectiv si nu tine cont de rezultatele obtinute in competitiile sportive.

1. Alica Schmidt

Alergătoarea germana Alica Schmidt a fost desemnata cea mai frumosa atleta din lume de o multime de publicații din întreaga lume.

Pe langa sport Alica este imaginea mai multor varietati de branduri germane de alimente, este fit-influencer si se bucură să mănânce sănătos și să gătească atunci când programul ei încărcat îi permite.

2. Simone Manuel

In 2016 a devenit prima inotatoare de culoare care a reusit sa castige o medalie de aur pe individual. Simone se poate considera ca fiind o deschizatoare de drumuri si un model pentru sportivii de culoare. Poate soarele din Texas, de unde este originara, alimentatia sau sportul au facut-o pe Simone sa fie una dintre cele mai atragatoare participante la Olimpiada de la Tokyo.

3. Leticia Bufoni

Reprezinta Brazilia la skateboard (discilina nou introdusa la JO) si nu dezamageste absolut deloc in ceea ce priveste calitatile fizice. Braziliencele sunt recunoscute in toata lumea pentru frumusetea lor.

4. Valentina Acosta Giraldo

Din Columbia vin cele mai frumoase femei, pana in prezent aceasta tara “adjudecandu-si” o multime de titluri Miss World. Valentina este una dintre cele mai frumoase participante de la JO Tokyo, ea cu siguranta a reusit sa sageteze inima multor barbati. Face parte din echipa de tir cu arcul a Columbiei.

5. Chantel Malone

Reprezentanta Insulelor Virgine Britanice la saritura in lungime, Chantel poate fi confundata foarte usor cu un manechin care defileaza pe podiumurile marilor case de moda internationale. Frumoasa si inalta, are un singur neajuns….. avand in vedere sportul pe care il practica, cred ca nu este usor de prins…

 

STAI! Citeste si despre

Top 5 motociclete de viteza

Ce puteti citi in acest articol Cele mai bune motociclete de viteza sunt facute sa …

Top 10 cei mai buni fotblisti in 2021

Ce puteti citi in acest articol Cine sunt cei mai buni fotbalisti din lume acum? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *