joi , 12 septembrie 2019
Home / Articole populare / SenatorBet: o casă de pariuri în ascensiune

SenatorBet: o casă de pariuri în ascensiune

SenatorBet este o casă de pariuri mai puțin cunoscută pe piața românească, însă cei care au o agenție pe lângă casă, știu că este un operator pe care te poți baza. De ce? Pentru că plătește biletele câștigătoare, pentru că are cote bune, pentru că locațiile sunt pro și găsești o mulțime de motive rezonabile pentru a paria la această casă de pariuri aflată în plină ascensiune.

SenatorBet este un organizator de pariuri în cotă fixă, cu o vechime de aproape 3 ani în domeniu pariurilor sportive si cu o vechime de peste 20 de ani în domeniul sloturilor.

SenatorBet este singura agenție landbased din România care are taxă 0% pe biletele de pariuri sportive, loto sau pariuri virtuale, asta fiind reprezentativ pentru această casă de pariuri.

Nicio altă casă de pariuri offline nu oferă jucătorilor taxă 0%, la toate vei găsi același procent de 5%.

Cu taxa 0%, jucătorii beneficiază de câștiguri mai mari (de exemplu: la o sumă încasată de 100 lei, miza pe bilet este tot de 100 lei la SenatorBet , față de 95.24 lei cât este la ceilalți organizatori din România).

Ca parior, mereu este bine să fii informat, să știi ce oferă fiecare casă de pariuri, iar SenatorBet face parte dintre operatorii mai puțin cunoscuți dar la care poți găsi poate toate pariurile cu care ești obișnuit, cote valoroase dar și o mulțime de alte motive care să te facă să devii un client permanent.

Imagine exterioară agenție SenatorBet
Imagine exterioară agenție SenatorBet
Interior într-o agenție SenatorBet
Interior într-o agenție SenatorBet

Interiorul unei agenții de pariuri sportive SenatorBet este unul tineresc și confortabil, personalul bine pregătit, amabil și dornic să te ajute.

Panou ofertă într-o agenție SenatorBet
Panou ofertă într-o agenție SenatorBet
Imagine de ansamblu interior SenatorBet
Casierie într-o locație SenatorBet
Casierie într-o locație SenatorBet

Găsești mai mult decât pariuri sportive, loterii internaționale și sloturi video, dar și o atmosferă primitoare și relaxantă. SenatorBet are o gamă largă de produse în exploatare: pariuri sportive, pariuri pe numere, jocuri virtuale, aparate de tip slot machine. Jocurile virtuale le găsești explicit prezentate pe site-ul online, unde sunt prezentate si secvențe cu o grafică unică pe piața jocurilor.

SenatorBet este un operator licențiat pentru activitatea de jocuri de noroc și pariuri, este deținut și operat de SC Top Club Games SRL, str. Trivale nr. 14 , Pitești, jud. Arges, Romania J3/559/2013. Deține lincența ONJN numărul RO3030L001340.

Unde găsești agenții de pariuri SenatorBet

Dacă ești în căutarea unei locații să pui un bilet, să știi că SenatorBet are 300 de agenții active la nivel național. Fie că este vorba despre agenții proprii sau în franciză, la toate vei găsi aceleași standarde.

În Bucuresti și Ilfov se găsesc 50 de agenții, deci ai acces ușor în locațiile acestui operator de pariuri.

Regiunile României în care sunt puternic prezenți sunt Muntenia, Oltenia, Dobrogea și Moldova.

De asemenea, există agentii și în Timiș, Bihor, Satu Mare precum și în alte județe, dar cu o reprezentare mai slabă (mai puțin de 10 agenții pe județ).

Care sunt cele mai populare pariuri la SenatorBet

Cele mai jucate competiții sunt de departe campionatele importante de fotbal: Anglia, Italia, Germania, Spania, Franta și, evident România. De asemenea, un foarte mare interes în rândul jucătorilor este pentru competițiile: Uefa Champions League, Uefa Europa League, meciurile internaționale interțări, atât meciuri oficiale cât și amicale.

Din Tenis sunt pariate în special competițiile mari: turnee de Grand Slam, turnee Masters, Cupa Davis.

Oferta de pariuri conține peste 70 de loterii, jucătorii acordând o deosebită atenție loteriilor zilnice Grecia Kino (extrageri la fiecare 5 minute), Polonia Multi Multi (2 extrageri pe zi) și Win for Life (extrageri din oră în oră).

Datorită politicii foarte avantajoase pentru jucători (taxa 0% pe bilet), pariorii au fost foarte receptivi și loteriile sunt punctul de atracție pentru cei care joacă la loto. Spre exemplu, la SenatorBet pentru un bilet simplu jucat la Grecia Kino cu 3 numere (bilet sistem 3/3), cu o miză de 10 lei, ai un câștig potențial de 680 lei. La celelalte agenții, deși cota este asemănătoare pentru același bilet, câștigul potențial este de maxim 666 lei.

Pe site-ul sbet.ro, se pot urmări live extragerile la loteriile menționate mai sus.

SenatorBet verificare bilet

Dacă ai pus un bilet la pariuri, este foarte ușor să îl verifici accesând www.sbet.ro unde, în partea din dreapta sus. Intri pe site, mergi în partea din dreapta sus, iar acolo ai Număr Bilet – Verifică. Acolo introduci numărul biletului tău și verifici starea fiecărui pariu în orice moment.

Un bilet la SenatorBet cuprinde în mod obligatoriu următoarele date: denumirea, codul unic de înregistrare (CUI) și sigla organizatorului, denumirea sau codul agenției unde a fost emis, data și ora emiterii, codul evenimentului și al tipului de pariu, competitorii (se admit prescurtări ale numelor acestora), pronosticul pe care l-ai ales, cotele din acel moment ale fiecărui pronostic, cota finală (cu excepția pariurilor sistem, caz în care pe bilet va fi imprimat termenul Combinații), suma platită, miza, taxele percepute, câștigul maxim posibil.

Un bilet poate să conțină maxim 20 evenimente, iar câștigurile se ridică numai din agenția unde a fost emis biletul.

Ca mod de pariere, este destul de simplu să pui un bilet:

Bilet la SenatorBet

Cum este organizat site-ul?

Aș spune că interfața este simplă, prietenoasă, ușor de utilizat, se încarcă imediat și este stabilă. Culorile dominante sunt roșul și negrul la care se adaugă diverse nuanțe de gri.

Vei găsi următoarele secțiuni în partea de sus, de la stânga la dreapta:

 • Pariuri sportive
 • Pariuri Live
 • Loto
 • Loto Live
 • Rezultate
 • Jocuri Virtuale
 • Promoții
 • Contact

Desigur, secțiunea de Pariuri Sportive este cea care mi-a atras atenția din prima și am găsit multe lucruri interesante. În partea din stânga sus ai ordonate pariuri pe următoarele perioade de timp: +1 oră, +3 ore, + 6 ore + 12 ore, Calendar. Foarte util mai ales dacă știi exact ce cauți sau dacă pariezi pe meciuri care vin într-o anumită ordine, ori pur și simplu vrei să pui pe ceva ce se va desfășura în următoarele 6 ore, de exemplu.

Senatorbet

Aici ai Top Cotă – pariuri la care sunt acordate cote mărite, casa de pariuri stabilind zilnic câteva mecuri cu cote speciale, cu opţiuni de pariere: 1, x, 2, 1x, x2, 12 şi care pot fi jucate single, simplu sau sistem. Se pot juca unul sau mai multe evenimente pe acelaşi bilet la pariuri și nu este impusă o sumă fixă de pariere dar

și

Top Extra Cotă, pariu care trebuie jucat împreună cu încă 5 alte evenimente din oferta standard sau chiar Top Cotă. Se poate paria la simplu sau sistem (minim 6 evenimente /variantă).

Pariu șansă este valabil pentru biletele simple, fără combinaţii, cu minim 11 evenimente pariate şi cote individuale de minim @1.25. Adică toate meciurile pe care le iei pe bilet să aibă cotă peste @1.25, iar activarea pariului șansă se face începând cu al 11-lea meci. Dacă pierzi un singur eveniment pe un bilet, atunci vei câştiga 10% din potențialul câştig, împărţit la cota meciului pierdut.

În ofertă la SenatorBet vei găsi meciuri din:

 • fotbal
 • tenis
 • handbal
 • baschet
 • hochei
 • baseball
 • rugby
 • darts

Fotbalul este bine reprezentat, găsești meciuri din toate campionatele importante, dar și jocuri din campionate mai puțin cunoscute. În privința tipurilor de pariuri vei găsi multe asemănări cu Superbet și, desigur, opțiuni foarte îndrăgite și utilizate cum ar fi:

 • Pauză sau final PsF
 • Dă gol Nu dă gol DG NDG
 • total goluri
 • combo mix: pariuri combinate
 • handicap ajustabil
 • total cornere

Asta pe lângă pariurile cunoscute gen 1×2, șansă dublă, șamd.

SenatorBet live

Pariurile live sunt considerate acele pariuri pe care poți paria înaintea sau pe parcursul desfășurării evenimentului sportiv.

Pariurile live la SenatorBet au disponibile următoarele opțiuni pe care poți miza: câștigător meci, gol marcat, câștigătorul concursului la handicap, câștigătorul primei reprize, câștigătorul reprizei secunde, numărul total de goluri, penalty, cartonaș roșu, cornere, cine merge mai departe, etc.

În cazul pariurilor pus pe meciuri de fotbal, handbal, baschet, rugby, hochei pe gheață, validările pariurilor au la bază rezultatul obținut în teren la sfârșitul timpului regulamentar de joc. Aici sunt incluse minutele de prelungiri stabilite de arbitri pentru întreruperi, accidentări, dar se exclud prelungirile și, eventual, unde este cazul, “loviturile de pedeapsă” acordate pentru departajare. Fac excepție de la această regulă pariurile care fac referire la reprizele de prelungiri și/sau lovituri de departajare.

Pariuri sportive SenatorBet fotbal

Oferta la fotbal este bogată și găsești toate campionatele importante ale Europei până la liga a 2-a sau a 3-a, dar și campionate mai puțin cunoscute cum ar fi Umaglesi Liga, Uganda, Vietnam, Hong Kong, etc.

Meciurile sunt ordonate în funcție de data începerii, campionatul românesc Liga 1 fiind în prim-plan, în partea de sus. La un meci din play-off între CFR Cluj și Poli Iași erau disponibile 28 de tipuri de pariuri.

Poți găsi cote foarte bune, mai ales la opțiuni legate de golurile marcate cum ar fi GG, DG, NG dar și la pariurile combinate, multe dintre ele fiind atractive mai ales dacă obișnuiești să joci aceste tipuri de pariuri și cunoști bine echipele pe care pariezi.

Superbilete câștigătoare la SenatorBet

Iată un bilet inspirat, pariorul mizând doar 2 lei pe 11 meciuri din campionatele mari ale Europei. A câștigat 4841 RON, o sumă mare cu o investiție mică, dar a riscat destul de mult. Câteva egaluri la cote de peste @3.00, dublate de numărul de goluri 3+ în mai multe partide și 3 meciuri de 2Solist. A beneficiat și de un bonus de 30%, în total încasând o sumă frumoasă.

Vezi și Super-biletul de 8300 RON cu doar 10 RON

Iată și alt bilet, la aceeași miză de 2 Lei câștigul fiind de 3935 RON. De această dată au fost mai multe tipuri de pariuri, însă tot numărul de goluri s-a arătat inspirat ales. Bonusul oferit de Senatorbet a fost de 50%, pariorul meritând acest premiu din partea casei de pariuri.

Iată și alte bilete, care au adus câștiguri frumoase pariorilor inspirați care au jucat aceste meciuri:

Rezultate SenatorBet

Pentru rezultate există o secțiune specială unde poți verifica fiecare meci, dar și pariul pus precum și ce a ieșit în ordine cronologică.

Senatorbet contact

Pentru orice probleme, nelămuriri sau întrebări ai la dispoziție 3 variante:

 • Telefon: 0772 221 144
 • Email: office@senatorbet.ro
 • formular de contact direct pe site

SenatorBet – Concluzii și așteptări

În mai 2018, SenatorBet face 3 ani de când activează pe piața de pariuri sportive din România și propun clienților, dar și tuturor pariorilor, ca la ceas aniversar să aducă schimbări notabile:

 • o siglă nouă,
 • site împrospătat și îmbunătățit,
 • bonusuri mai mari pentru jucatori,
 • biletul de joc într-un format nou dar și multe alte surprize aflate în pregătire pentru pariori

O atitudine proactivă la adresa clienților care se vede la nivelul percepției jucătorilor, operatorul neavând procese cu clienții săi în aproape 3 ani de activitate acesta fiind un lucru cu adevărat remarcabil.

Managementul ia calcul trecerea la pasul următor, anume SenatorBet Online. Acest obiectiv este așteptat pentru a doua jumatate a anului 2019 și este un demers necesar pentru a fi mai aproape de pariori.

STAI! Citeste si despre

Wimbledon 2019 la Sportingbet – ce tipuri de pariuri găsim

Wimbledon 2019 la Sportingbet, această casă de pariuri fiind una dintre favoritele noastre când vine …

Wimbledon 2019 ATP: mari favoriți și uriașe suprize la Londra

Wimbledon 2019 ATP și-a deschis porțile, marele turneu masculin pe iarbă intrând în faza calificărilor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *