miercuri , 18 iulie 2018
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Netbet: cum iei gratis 1500 RON la o casă de pariuri de top

Netbet: cum iei gratis 1500 RON la o casă de pariuri de top

NetBet este o casă de pariuri sportive care a intrat pe piața pariurilor sportive și a jocurilor de noroc încă din 2001 și cu o licență de joc din Malta.

În România a fost una din primele trei case care a primit licență de funcționare, până în 2026 (D. ONJN 1279 /29.06.2016).

Netbet este renumită în special în țări europene precum Anglia și Franța, însă acum se străduiește să cucerească și pariorii din alte țări europene.

NetBet este deținută de Cosmo Gaming Company Ltd. și folosește softuri și platforme furnizate de unii dintre cei mai cunoscuți producători din lumea jocurilor de noroc și a pariurilor sportive: Bally, Barcrest, Microgaming , iSoftBet, Leander Games, NetEnt, IGT, EGT, Pragmatic, Quickspin, Williams și Amaya.

Pe lângă un cazinou amplu, o zonă de jocuri și de poker, NetBet are și o secțiune importantă dedicată sportului și pariurilor live. Chiar dacă operatorul se concentreză diferit pe piețele europene licențiate, pariurile sportive reprezintă o secțiune atractivă și un sector în plină dezvoltare.

Casa de pariuri online NetBet

O gamă largă de sporturi și o multitudine de pariuri speciale arată modul în care această casă de pariuri înțelege să se adreseze jucătorilor. Mai mult decât atât, NetBet oferă un serviciu de relații cu clienții care este cu adevărat profesionist. Nu mi s-a întâmplat niciodată ca apelând la operatorii casei de pariuri pentru diverse probleme, să nu primesc un răspuns sau ajutor, într-un timp foarte scurt.

Casa de pariuri online NetBet

Personalul prietenos și competent poate fi contactat cu douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Foarte important pentru un parior care chiar are nevoie de ajutor la ore la care casele de pariuri offline sunt închise iar altele au terminat programul cu publicul. Reprezentații serviciului clienți știu ce vorbesc, știu ce înseamnă și ce presupun pariurile online și te pot ajuta dacă ai probleme sau nelămuriri.

Site-ul este clar structurat și ușor de gestionat, ceea ce înseamnă că se adresează tuturor categoriilor de jucători. De curând, interfața a fost îmbunătățită și se simte acest lucru, mai ales dacă pariezi frecvent.

NetBet oferă posibilitatea de a paria și pe e-sporturi, cu o gamă largă de piețe de pariuri CS: GO și League of Legends disponibile. Cotele sunt competitive pentru evenimente cum ar fi Dota 2 Pro Dota Cup, Liga Global Starcraft 2 și Liga Legendelor Campionilor, pe care nu le mai întâlnești la alte case de pariuri.

La o căutare rapidă pe google folosind termenul ”NetBet” am obținut 2.580.000 rezultate în 0,34 secunde, ceea ce arată cât de căutat și popular este site-ul în rândul pariorilor și a celor pasionați de jocurile de noroc. E adevărat că operatoru este doar online, însă își respectă statutul de top.

Netbet pariuri online

Este foarte simplu să îți deschis cont online. Nu durează mai mult de 2 minute, timp în care introduci datele tale completând ferestrele de înregistrare.

După deschiderea contului poți opta pentru bonusul de bun venit, care este cel mai consistent de pe piața românească. E drept că se acordă în tranșe, însă de un real ajutor celor care își doresc și știu să profite de un bonus.

După ce ți-ai deschis cont și ai efectuat o depunere, ajungi efectiv la pariuri. Vei întâlni o interfață prietenoasă, intuitivă, foarte ușor de utilizat.

Ca și privirea de ansamblu, site-ul este structurat pe trei coloane:

 • În coloana din stânga ai sporturile disponibile, acestea fiind trecute sub Cele mai populare. Daca vrei sa pariezi pe un meci dintr-o competiție populară  dai click direct pe competiția/turneul respectiv . Dacă nu și cauți un anumit pariu sau mai multe care nu figurează printre cele din coloana din stânga, atunci alegi mai întâi sportul, apoi țara si competitia/campionatul/liga.

 • În partea centrală sunt prezentări ale unor oferte sau meciuri mai importante care urmează, iar dedesubt sunt evenimentele sportive în desfășurare, pe secțiuni și număr de meciuri.
 • Coloana din dreapt este dedicată biletului de pariere. Orice pariu vrei să pui se va deschide în partea din dreapta. Tot pe acea coloană mai poți vizualiza și accesa Pronobet și Topul câștigătorilor la pariuri (săptămânal, lunar, anual).

Ce pariuri poți plasa la NetBet

 • pariuri de tip handicap
 • pariuri each-way
 • pariuri teaser
 • pariuri simple: sunt considerate cea mai simplă formă de pariere. Un pariu simplu constă dintr-o selecţie pentru un singur eveniment. Poți plasa un astfel de pariu pentru orice eveniment oferit.
Pariu simplu la Netbet: am mizat pe victoria lui Del Potro în meciul cu Zverev
 • pariuri combinate: constă din minim două selecţii. Astfel ai posibilitatea de a obține un câştig potenţial mai mare. Principiul este următorul – cotele selecțiilor pariurilor tale se înmulțesc între ele astfel încât cota totală și implicit potențialele câștiguri devin mai mari. Poți combina oricâte selecții doriţi atâta timp cât câştigurile potenţiale nu depăşesc limita fixă de câştig.

Citește totul despre pariuri combinate și despre biletul zilei

 • pariuri sistem – am luat exemplu un sistem cu 2 din 3 care este format din 3 pariuri care implică 3 selecţii de evenimente diferite – 3 duble. Oricare două pariuri câștigătoare garantează un câștig. Mai multe pariuri câştigătoare înseamnă un profit mai mare.

NeBet TV

Oriunde vezi simbolul NetBet TV alăturat unui eveniment, poți urmări în direct de pe site. Sunt oferite în program La Liga, Bundesliga, Ligue 1 și turneele ATP și WTA.

NetBet Special

O selecție de pariuri speciale, la cele mai bune cote de pe piață; este vorba despre pariuri a căror cotă este mărită, casa de pariuri renunțând la marjă. Intră pe pagina NetBet Special și descoperă ce pariuri ți-au pregătit operatorii.

NetBet Pariuri Live

Bucură-te de o experiență unică de Pariuri Live cu peste 25.000 evenimente lunare. Secțiunea de Rezultate Live include statistici și actualizări în direct, repede actualizată și utilă dacă vrei să verifici repede cum s-a terminat o partidă.

Are una dintre cele mai bune oferte de pariuri live de pe piață!

Dacă pariezi mai mult pe fotbal, platforma live este la înălțime pentru orice fel de parior. Transmisiuni Live, Cash Out, Aplicație Mobil, Centru de statistici cu grafică, Calendar cu evenimentele, Opțiunea Favorite sunt produsele pe care le găsești pe partea de live.

Găsești pariuri pe multe meciuri chiar și din campionate obscure, la fiecare dintre acestea fiind oferite între 20 și 60 de opțiuni de pariere. De exemplu la un meci din liga secundă coreeană K-League 2, erau oferite 52 de pariuri, printre care handicap asiatic, DNB, crazy-goal, sub/peste, handicap european și multe altele,

Cum poți face Cash Out?

Indiferent de ce alegi, cu această opțiune ai mai mult control asupra pariurilor tale. Ceea ce bun la această opțiune este că îți poți închide pariul și poți încasa niște bani indiferent dacă pariul tău e câștigător sau necâștigător.

Accesează rubrica „Pariuri sportive deschise” pentru a afla dacă acestea sunt eligibile pentru Cash Out.

Oricând se afișează simbolul asociat acestei opțiuni, vei putea opta pentru Cash Out. Ai posibilitatea să vezi exact suma pe care o vei primi dacă alegi să îți închizi pariul la momentul respectiv.

Orice solicitare de Cash Out este prelucrată și aprobată de către trader-ii casei de pariuri, ideea este că primești banii într-un timp record.

Netbet Bonus

Dacă ești printre cei care vor un bonus mare, bine structurat și accesibil, ai ajuns unde trebuie. Vei găsi unul dintre cele mai valoroase și consistente bonusuri online.

NetBet oferă cel mai mare bonus de bun venit

Pachetul de bun constă în cinci bonusuri cu valoare totală de 1500RON.

Acordarea acestora se face pentru primele 5 depozite, după introducerea codului aferent fiecăruia:

Codul bonusuluiProcent Sumă maximă bonus
NETBET1100%450 RON
NETBET2100%100 RON
NETBET3100%200 RON
NETBET4100%300 RON
NETBET5100%450 RON

După primirea primei tranșe, faci rulajul și treci la următoarea. Procedeazi la fel pentru cel de-a treia, al patra, respectiv a cincea tranșă depozit. Asigură-te că ai completat cerinţele de pariere aferente fiecărui bonus în parte înainte de a efectua un nou depozit.

 • IMPORTANT: Dacă utilizezi codurile bonus corespunzătoare depozitelor 2-5 fără să fi parcurs integral cerinţele de pariere aferente bonusului anterior şi fără ca balanţa ta NetBet Sport să fi ajuns la 0 (zero), cerinţele anterioare se vor cumula cu următoarele cerinţe de pariere, așadar rulajul cerut va crește proporțional.
 • Codurile NETBET1, NETBET2, NETBET3, NETBET4 şi NETBET5 trebuie utilizate în secţiunea Cod Promoţional din meniul Casierie. Respectivele coduri se pot utiliza doar în ordinea menţionată şi sunt valabile doar pentru primele cinci depuneri.
 • Dacă ai beneficiat de alte ofertele anterioare de bun venit nu ești eligibil pentru această promoție. Aici e este vorba despre cote mărite de care poți beneficia la deschiderea contului. Adică, înn loc să primești acest bonus, poți opta pentru un meci (de exemplu) FCSB – CFR Cluj, la care FCSB are cota @10.00 în loc de @2.10.
 • Pentru primul depozit, vei primi un bonus de 100% în limita a 450 RON dacă utilizezi codul NETBET1 (dacă depui 300 RON, primești încă 300 RON).
 • Pentru al doilea depozit, vei primi un bonus de 100% în limita a 100 RON dacă utilizezi codul NETBET2.
 • Pentru al treilea depozit, vei primi un bonus de 100% în limita a 200 RON dacă folosești codul NETBET3.
 • Pentru al patrulea depozit, vei primi un bonus de 100% în limita a 300 RON dacă folosești codul NETBET4.
 • Pentru al cincilea depozit, vei primi un bonus de 100% în limita a 450 RON dacă utilizezi codul NETBET5.
 • Bonusul va fi creditat în mod automat în contul tău după ce ai pariat suma aferentă depozitului o dată (x1), la cote de minim @1.60 şi toate pariurile eligibile au fost stabilite, adică s-au încheiat meciurile și rezultatul a fost validat.
 • Pariurile multiple, plasate pe acelaşi meci nu vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere. De preferat să nu faci acest lucru deoarece poți pierde bonusul, aceste pariuri putând fi considerate pariuri suspicioase.
 • Pariurile simple de tip Handicap şi Peste/Sub nu vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere, însă pariurile combinate pot include orice tip de pariu atât timp cât criteriul cotelor minime este respectat pentru fiecare selecţie în parte.
 • Pariurile de tip Forecast/Tricast plasate pe cursele de cai NU vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere aferente bonusului.
 • Pariurile cashout NU vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere aferente bonusului.
 • Din momentul în care ai utilizat un cod bonus, ai la dispoziţie 24 de ore pentru a efectua un depozit. După acest interval, bonusul nu va mai fi valabil.
 • Parierea sumei corespunzătoare depozitului (x1) vizează activarea bonusului şi nu va contribui la completarea cerinţelor de pariere totale.
 • Rulajul bonusului trebuie făcut în termen de 60 de zile din momentul efectuării depozitului. Dacă nu faci rulajul în 60 zile, bonusul va fi anulat.
 • Nu poți face retrageri în timp ce rulezi, altfel bonusul şi orice câştiguri generate de bonus vor fi anulate.
 • Dacă efectuezi o retragere după rularea primului depozit, nu vei mai putea beneficia de următoarele. Așadar, de preferat să nu faci retrageri în timpul în care ai un bonus activ.
 • Trebuie să pariezi depozitul şi bonusul de 4 ori (x4) pentru a completa rulajul aferente fiecărui bonus din pachetul de bun venit.
 • Vor contribui la epuizarea rollover-ului doar pariurile plasate pe evenimentele a căror cotă este de minim @1.60. În cazul pariurilor combinate/în sistem, fiecare selecţie în parte trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1.60.
 • Pariurile anulate sau cashout nu vor contribui efectuarea rulajului.
 • Depunerile prin NETELLER şi SKRILL nu participă la această promoţie.

În concluzie: după ce primești orice tranșă din bonusul de bun venit, va trebui să rulezi depozitul + bonusul de 4 ori la cote de minim @1.60.

NetBet

Netbet contact

Trei modalități importante de cotact la această casă de pariuri la care serviciul clienți este unul dintre cele bune. Operatorii chiar se pricep la pariuri, cazino, etc. și pot rezolva chestiuni sau probleme cu care te confrunți, ajutorul fiind real.

 • Live chat – răspunsuri în timp real
 • Suport telefonic – e posibil ca apelurile către Serviciul de Asistență Clienţi să fie înregistrate înregistrate de către operator, scopul declarat fiind îmbunătățirea serviciilor.
 • E-mail – răspusuri prompte și într-un timp foarte scurt

Depuneri și retrageri – metode de plată

Depuneri la Netbet

Știi deja că trebuie să ai bani în cont pentru a te putea juca sau a paria serios. Butonul pentru depuneri este plasat în colțul din dreapta sus. Suma minimă pe care o poți depune este de 20 RON.

Iată metodele prin care îți poți alimenta contul de joc:

 • – card de credit/debit (VISA, VISA Electron, Solo Switch, MasterCard, Maestro, Diners Club, EcoCard sau Entropay)
 • paysafecard
 • Smith&Smith
 • Skrill – Moneybookers
 • Skrill 1-Tap
 • Neteller
 • Cash Card Netbet
 • Trustly
 • transfer bancar
 • Fast Bank Transfer

După ce ați ales modalitatea prin care vreți să depui în contul de joc, în cazul cardurilor bancare, trebuie să completezi numărul de pe fața acestuia și ultimele 3 cifre din codul de pe verso (CVV2). În 2 secunde suma va apărea în contul online.

 

Retrageri la Netbet

Spre deosebire de depuneri, retragerile nu sunt instante, iar banii îi primești în funcție de modalitatea aleasă. Netbet nu are locații offline astfel încât să poți ridica eventualele câștiguri offline. Fiecare metodă are o durată diferită, însă pentru a putea retrage de la NetBet trebuie să ai contul verificat și validat. Adică să trimiți documentele solicitate care să demonstreze identitatea : cardul de identitate și/sau cardul pe care îl folosim pentru depuneri/retrageri (față – verso, după caz) /un document care să ateste adresa.

Iată metodele prin care poți retrage bani:

 • card de credit/debit (VISA, VISA Electron, Solo Switch, MasterCard, Maestro, Diners Club, EcoCard sau Entropay): minim 80 de lei în 4-8 zile
 • paysafecard: minim 20 de lei în 2-4 zile
 • Smith&Smith: minim 50 de lei în 2-4 zile
 • Skrill – Moneybookers: minim 20 de lei în 2-4 zile
 • Skrill 1-Tap: minim 20 de lei în 2-4 zile
 • Neteller: minim 80 de lei în 2-4 zile
 • Cash Card Netbet: minim 20 de lei în 2-4 zile
 • Trustly: minim 80 de lei în 4-12 zile
 • transfer bancar: minim 80 de lei în 4-12 zile
 • Fast Bank Transfer: minim 80 de lei 4-12 zile

Netbet cazino

Cu 15 ani de experiență în jocurile online, în acest cazino vei găsi cele mai tari sloturi, cele mai bune jocuri de masă, o mulțime de jocuri videopoker, de ruletă, de cărți și jocuri cu jackpoturi și jackpoturi progresive care îți garantează distracția. Poți jucat șii în modul divertisment, chiar și fără să depui sau poți juca în modul real pentru a câștiga premii în bani reali, runde gratuite și bonusuri.

Promoțiile sunt punctul de atracție și vin însoțite de o gamă de jocuri slot online (40 Super Hot, Burning Hot și Starburst și multe altele) și cele mai bune jocuri de masă ale momentului. Soluțiile software sunt oferite de furnizori de top din industrie, inclusiv NetEnt, Microgaming, iSoftBet și Playson.

Categoriile includ teme foarte variate de la jocuri slot clasice, cum ar fi:

 • Starburst și Gonzo’s Quest, la jocuri care au ca temă legendele, animalele și categoria Cum apare la TV (o colecție de sloturi cu tematică TV și cinema)
 • jocurile de masă, găsești de la European Roulette sau 3D Roulette, la Blackjack, în general, toate jocurile specifice de cazino
 • jackpoturi progresive online ca: Rise of Ra, Flaming Hot, 5 Dazzling Hot și o mulțime de sloturi online populare, de la Cleopatra la Burning Hot

Netbet loto

Cel mai nou produs al grupului, prin care ai  acces la pariurile pe rezultatele extragerilor loteriilor din întreaga lume.

Se pot pune bilete la cele mai cunoscute și îndrăgite loterii: Grecia Kino, Italia Keno 10eLotto, Win for Life, Mega Millions și multe altele. Indiferent ce loterie preferi, ai acces la ea online și îți poți face biletele cu rapiditate.

Netbet păreri

Serviciul de relații cu clienții de la NetBet oferă servicii complete, de fiecare dată când am apelat la ajutorul unui operator pe chat/prin mail sau telefonic, suportul a fost plin de profesionalism.

Site-ul este atractiv, prietenos și clar structurat. Interfața foarte prietenoasă, fără dificultăți în a găsi imediat orice eveniment cauți.

Zonele de cazino, cazino live, lucky 6 și loto vin ca un plus pentru pariorii care vor să se distreze și să se relaxeze ori ca secțiuni de interes principal pentru cei pasionați de jocuri video, de loterii ori de jocuri de cazino.

Revenind la sport, oferta este amplă și cuprinzătoare (atât la pariuri cât și la pariuri live), cu greu se poate întâmpla să nu găsești un meci pe care îl cauți.

Procedurile de depunere și retragere sunt extinse, timpul de primire a sumelor retrase este rezonabil.

În concluzie, dacă ar fi să arunci o privire rapidă asupra casei de pariuri NetBet, lucurile stau cam așa:

 • Bonus de bun venit – excelent
 • Seviciu clienți – excelent
 • Oferte/Alte Promoții – excelent
 • Depuneri și plăți – bun
 • Securitatea contului – maximă
 • Cote – bune/foarte bune
 • Accesibilitate – foarte bună
 • Pariuri live – foarte bune
 • Alte oferte și produse – excelent
 • Limite de pariere – foarte bune

NetBet nu trebui să îți lipsească din portofoliul de parior online, fiind una dintre cele mai apreciate și solide dintre casele licențiate pe piața românească online.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Casa de pariuri online Netbet
Author Rating
51star1star1star1star1star

STAI! Citeste si despre

Get’s Bet 2018 – verificare bilet, Gets bet rezultate, agenții, promotii si bonusuri

Get’s Bet societate cu activitate în domeniul pariurilor sportive (offline, dar în curând și online!), …

Admiral

Admiral: cele mai bune cote și bonus de până la 800 RON

Admiral este o casă de pariuri nouă în mediul online românesc, dar operatorul este unul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *