sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Strategii Pariuri / GG +2, un pariu derutant sau interesant?
GG +2

GG +2, un pariu derutant sau interesant?

GG +2 este un tip de pariu destul de rar utilizat chiar și de către pariorii cu ștate vechi de plată. Chiar dacă pariul nu suprinde prin noutate, notația este cel puțin distractivă. O vei întâlni la unele case de pariuri, în cazul în care vrei să pariezi așa ceva.

Este un tip de pariu pentru cei mai curajoși și care aleg partidele în care se înscriu multe goluri. Și cota este pe măsură și oferă confortul a cel puțin 4 sau 5 alegeri din care una să fie câștigătoare pentru a obține profit.

GG +2 = ambele marchează peste 1.5 goluri

Notația este cumva derutantă pentru că alăturarea cifrei 2 la GG poate crea confuzii. GG presupune cel puțin 2 goluri marcate într-un joc, iar GG2+ devine un simbol hilar. Totuși, poate fi întâlnit și există case de pariuri unde avem BTTS2+.

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor. De ce 0-2/3+ în loc de sub/peste 2.5 goluri? (Partea I)

GG +2, adică 2-2 sau un scor superior

Primul scor care realizează și validează acest pariu este 2-2. Întâlnim 2-2, 3-2, 2-3, 4-2, 2-4, 5-2, după care urmează scoruri care ridică semne de întrebare însă fac parte din economia fotbalului.

Important este ca fiecare echipă să marcheze cel puțin 2 goluri. Nu contează repriza în care marchează, nici ordinea. Pot fi jocuri de 0-2 la pauză și care să se termine 3-2 sau invers. Pentru un parior este esențială validarea pariului câștigător.

GG +2 = GG și peste 2 goluri de fiecare echipă

În același timp, este bine să știi și să fii la curent cu notațiile și simbolurilor la casele de pariuri. Pe măsură ce apar noi tipuri de pariuri (și/sau derivate), mulți operatori introduc anumite notații. În unele cazuri, pot apărea confuzii și aceste nu sunt deloc benefice pariorilor.

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor. FR, SD, I&II, CMR, COR, PsF (Partea a II-a)

Cum alegem, alte pariuri și variante de joc

Urmărirea unor echipe, a formei de joc și a rezultatelor obținute este varianta cea mai de întâlnită. În cazul unor rivalități de tradiție sau a echipelor care împart același stadion, pariul este îndreptățit.

GG +2 = ambele echipe marchează cel puțin de câte 2 ori în meci

GG +2 este un pariu care presupune peste 3.5 goluri. Considerând dinamica jocurilor actuale și mai ales valorile cotelor, peste 3.5 goluri (4+) este un pariu mult mai valoros. Mai flexibil, mai ușor de urmărit și la cote comparativ mai bune. Asta datorită marjei aplicată de către casele de pariuri care oferă @5.50 sau @6.00 unde ar trebui să fie @7.00 sau @8.00. Însă nu analizăm marja aici ci raritatea pariului și valoarea lui mai scăzută în comparație cu altele.

GG +2
GG +2 la Blackburn – Middlesbrough

Blackburn – Middlesbrough – exemple practice

În cazul partidei din Championship din 24.01.2022 dintre Blackburn – Middlesbrough, GG +2 are cota @5.87. Dar are vreo valoare pentru un parior? Ai putea fi tentat să te gândești la un joc cu multe goluri, 2 echipe care speră la Premier League. Însă realitatea întâlnirilor directe, îți arată că cele două echipe nu reușesc deloc jocuri cu goluri. GG3+ nu este mai deloc prezent, iar limita este obsesiv la 2 goluri.

În aceste condiții, GG +2 este departe de a fi valoros însă poate fi tratat ca o surpriză de proporții. Pentru că ambele echipe luptă pentru poziții de top în Championship și speră la EPL, vor apăra și un rezultat de egalitate.

GG 2+ nu este un pariu uzual și nu există prea multe statistici relevante în această privință. Dacă GG sau GG3+ sunt foarte apreciate și folosite de către mulți pariori, mulțimea celor care preferă ”rarități” este mult redusă.

Pariurile pentru toți – Merită să joci pe cote mici @1.20 – @1.40?

STAI! Citeste si despre

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor - reprezentări, înțelesuri ca la dicționar (Partea I)

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor. De ce 0-2/3+ în loc de sub/peste 2.5 goluri? (Partea I)

Când am scris acest articol ne-am gândit la începători, la cei care vor să joace …

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive (generalități)

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive (generalități)

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive se referă la evoluția indicilor pentru un anumit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *