marți , 21 mai 2024
Home / Topuri / Top5 pariurile mele la Superbet – 5 pariuri pe care le joc cel mai des
Top5 pariurile mele la Superbet - 5 pariuri pe care le joc cel mai des

Top5 pariurile mele la Superbet – 5 pariuri pe care le joc cel mai des

Top5 pariurile mele la Superbet, o analiză a alegerilor pe care le folosesc cel mai des la această casă de pariuri. Pentru că fiecare operator are avantajele lui. Pot fi cotele, tipurile de pariuri, live-ul, limitele sau orice găsești atractiv și devine obișnuit pentru tine.

Fiecare casă de pariuri are avantajele dar și limitele ei. La rândul nostru, ca pariori, vom căuta să găsim avantaje care să ne facă viața mai ușoară. Superbet este una dintre casele de pariuri care s-a impus și a devenit apreciată de către foarte mulți jucători.

Operatorul s-a dezvoltat în mod constant și a introdus ori adaptat cele mai căutate opțiuni. De la aplicația mobilă până la pariu șansă, cashout sau avantajul de a nu pierde la un anumit scor. Multe dintre acestea au fost pași înainte pentru pariori, într-un domeniu în care nu se inovează prea mult.

Superbet Premium Store, distracție – socializare – tehnologie

Top5 pariurile mele la Superbet

1. Câștigă minim o repriză/ Combo sau sau

Chiar dacă poate părea derutant, notația este destul de simplă: semnul 1, X sau 2 pe repriză I sau II. În acest fel se elimină confuzia și pariul este destul de clar.

I1sauII1 –  echipa gazdă câștigă prima repriză sau câștigă a doua repriză

IXsauIIX – egal în prima repriză sau egal în repriza secundă

I2sauII2 – echipa oaspete câștigă prima repriză sau a doua repriză

pariurile mele la Superbet
Pariurile mele la Superbet

2. GG3+

Un pariu complex care îmbină GG și peste 2.5 goluri.  Așadar, avem nevoie de cel puțin 3 goluri, cu reușite de ambele părți. Spre deosebire de alte case de pariuri, aici cota la GG3+ este mai mare, mai apropiată de cea reală.

Superbet: Top 5 cele mai tari câştiguri la pariuri sportive

Practic, nu vom avea cota de la GG înmulțită cu cea de la 3+, însă este o cotă combinată mai apropiată de valoarea reală. Multe meciuri de GG duc spre GG3+ iar în cazul partidelor de peste 2.5 goluri, avem deseori GG.

pariurile mele la Superbet
Pariurile mele la Superbet

3.  1X2 sau 1X, X2, 12 la Supercotă

Pariurile la Supercotă sunt cele câteva pariuri oferite zilnic la cotă reală. Pot fi jucate simplu sau pe bilete în combinații. Dezavantajul este că nu găsesc mereu cota reală pentru a aplica o strategie de pariere pe termen lung.

Și alte case de pariuri au această cotă ”mărită” însă nu la toate poți paria simplu. De multe ori ești nevoit să mai iei un meci sau două, ceea ce este dezavantajos.

4.  PsF (1X2)

Pauză sau final este încă un tip de pariu destul de căutat și care nu se găsește la mulți operatori. Vei observa că sunt case de pariuri la care poți găsi PsF și câștigă oricare repriză, însă aceasta nu este regula de bază. Cei mai mulți operatori oferă ori pauză sau final ori câștigă oricare repriză.

Cota este ceva mai mare decât la câștigă oricare repriză însă și pariul este mai limitat. Este un tip de pariu util atât pentru fotbal cât și pentru hochei, ușor de utilizat și pe care îl folosesc în combinații cu alte 2-3 alegeri.

5. Combo final (1X2) și goluri

Mai ales aici, mă refer la 1&3+. Victorie a gazdelor și cel puțin 3 goluri marcate în meci. În general, mă feresc de 1&2+ sau de 2&2+ datorită unor experiențe anterioare neplăcute, 3+ fiind limita mai valoroasă prin cotă. Două, trei astfel de pariuri bine alese pot aduce o cotă totală de @8 – @10.

Practic, un pariu complex care combină cele mai populare opțiuni: rezultat final și goluri. În această ordine, cele mai apreciate pariuri dar ultima alegere în topul meu.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet la ADMIRAL – Poți paria pe orice și încasa în timp record

Verificare bilet la ADMIRAL – cum să vezi cel mai rapid dacă ai câștigat online …

Verificare bilet la Winmasters - în doi pași vezi ce câștiguri ai obținut (2021)

Verificare bilet la Winmasters – în doi pași vezi ce câștiguri ai obținut (2021)

Verificare bilet la Winmasters, una primele case de pariuri licențiate și care a rămas prezentă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *