marți , 21 mai 2024
Home / Strategii Pariuri / Strategii de pariere cu riscuri scăzute – fotbal și alte sporturi
Strategii de pariere cu riscuri scăzute - fotbal și alte sporturi

Strategii de pariere cu riscuri scăzute – fotbal și alte sporturi

Există strategii de pariere cu riscuri scăzute? De fapt, strategii care presupun minimizarea riscurilor pe care ni le asumăm ca pariori. Prin definiție, pariorul este cel care își asumă riscuri și se distrează în același timp. Se spune că sunt două obiective principale la pariurile sportive:

  • primul obiectiv este să câștigăm și să ne distrăm
  • al doilea obiectiv este să minimizăm pierderile

La pariurile sportive, oricine este interesat să piardă cât mai puțin. Cei care se gândesc că pot câștiga continuu mereu sunt destul de visători. Pare logic să căutăm pariurile pe care le considerăm cel mai puțin riscante. Pe de altă parte, esența jocurilor de noroc este asumarea riscurilor. Orice strategie aplicăm, nu face decât să ne ajute în unele aspecte. Nicio strategie, tactică sau tehnică de pariere nu ne va garanta câștiguri.

Trebuie totuși să eliminăm din discuție arbitrajul, o strategie de pariere cu un caracter aparte. Chiar și pe piața românească online, unde nu sunt multe case de pariuri, pot apărea diferențe de cote profitabile. Au însă un caracter foarte volatil, temporar și sunt supuse unor mize mici sau foarte mici.

Aceeași optică este valabilă și pentru trading, strategie valabilă doar pe bursele de pariuri. Singurele locuri care oferă pariuri la cote (aproape) reale înainte și pe parcursul desfășurării live a unui eveniment sportiv.

Cum să faci un bilet mai bun la pariuri în 7 pași

Ce înseamnă riscuri scăzute?

Riscurile sunt cele pe care le întâmpinăm permanent și suntem nevoiți să luăm  măsuri. Diminuarea riscurilor este importantă pentru orice parior însă are și un caracter general de care trebuie să ținem seama.

  • Stabilirea clară a unui buget de pariere
  • Acceptarea pierderilor fără a încerca să le recuperăm imediat
  • Să conștientizăm câștigurile dar să fim conștienți de noroc
  • Un echilibru între pariuri și alte activități
  • Nu pariem niciodată sume care să ne afecteze mai mult decât ne putem permite
  • Nu ne asumăm niciodată riscuri suplimentare (cum ar fi cele legate de consumul de alcool)

Cele mai scumpe mese de billiard din lume

Strategii de pariere cu riscuri scăzute

Strategiile de pariere automatizate și bazate pe statistici

Sunt considerate a avea cele mai mici riscuri datorită faptului că nu interferăm prea des. Folosirea boților de pariere, automatizarea aplicațiilor ne permit să cumpărăm pariuri, să vindem pariuri, să plasăm pariuri la anumite cote sau în anumite intervale.

Rata profitabilității ne-o setăm singuri, la fel și piețele de pariere pe care acționăm prin boți. Câștiguri repetate de 1%, 2% se obțin cu o frecvență extrem de mare iar programele de pariere nu se abat de la ”sarcinile” stabilite. Nu același lucru se poate spune despre pariorii care acționează sub impulsul emoțiilor.

Avantajele boților de pariere și cele mai cunoscute aplicații automatizate

Peste 0.5 goluri marcate în meci

O strategie care depine foarte mult de răbdare și modul de a compensa eventuale pierderi. Chiar dacă nu este mare, cota la peste 0.5 goluri rămâne relativ constantă până la marcarea unui gol. În cazul în care sconsiderăm că nu se va marca, putem paria pe 0-0 și reduce pierderile.

Foarte mulți pariori apreciază peste 0.5 goluri/în prima repriză. În primul rând datorită cotei mai mari și care permite tradingul cât și a șanselor ridicate prin evoluțiile recente.

Pariurile pe reprize/perioade/sferturi la sporturile americane

Esența strategiei este că un outsider pierde rareori toate sferturile într-un joc de baschet. Chiar și împotriva unui favorit clar, poate câștiga o repriză. Favorita atinge un anumit handicap și tinde să se relaxeze sau să își conserve avantajul. Este o strategie la care nu este bine să ne lăsăm influențați absolut deloc de cotele oferite.

Cel mai ușor este să alegem în avans câteva jocuri unde să nu fie diferențe uriașe de valoare. Putem paria în avans iar miza să fie fixă. În niciun caz nu vom aplica metode progresive când vine vorba de sporturile americante.

Miza fixă 0.2% din bugetul de pariere

O strategie bazată mai mult pe partea financiară dar care ne permite un număr mare de pariuri. Miza fixă oferă încredere sporită în șansele proprii și ne asigură un buget suficient chiar și în cazul mai multor nereușite.

Miza fixă procentuală poate fi adaptată pentru o anumită miză. În funcție de bugetul de pariere, mizăm 10 Lei/pariu. Este doar un exemplu, însă ne arată cel mai bine faptul că avem nevoie de un număr de pariuri mare pentru a ne gândi la profit.

STAI! Citeste si despre

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive (generalități)

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive (generalități)

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive se referă la evoluția indicilor pentru un anumit …

Avantajele boților de pariere și cele mai cunoscute aplicații automatizate

Avantajele boților de pariere și cele mai cunoscute aplicații automatizate

Avantajele boților de pariere nu sunt greu de anticipat și nici de remarcat atunci când …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *