sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Topuri / Top 5 cele mai urmarite sportive pe Instagram
cele mai urmarite sportive
cele mai urmarite sportive

Top 5 cele mai urmarite sportive pe Instagram

Top 5 cele mai urmarite sportive pe Instagram, aceste atlete sunt urmarite cu ardoare de milioane si milioane de followeri. Fie ca vorbim de Serena Williams, Ronda Rowsey sau Alex Morgan, toate au excelat in sportul pe care l-au practicat, devenind super staruri atat pe retelele sociale cat si in viata relala.

1. Ronda Rousey – 14 milioane urmaritori

Ronda Rousey

Luptătoare profesionista arte martiale mixte si actriță, retrasa din circuitul competitional. Este cunoscută mai ales pentru timpul petrecut în UFC și WWE. Porecla ei de multă vreme, „Rowdy”, a fost moștenită de la luptătorul profesionist Roddy Piper. Rousey nu a mai intrat in ring de când s-a “pensionat” de la WWE după WrestleMania în aprilie 2019.

Cu toate acestea, ea rămâne incredibil de populară în UFC și în cercurile sportive, ocupand locul 1 pe lista celor mai urmărite sportive de pe Instagram.

2. Serena Williams – 13.6 milioane de urmaritori

Serena Williams

Serena nu mai are nevoie de nici o prezentare, poate cea mai buna jucatoare de tenis din istoria acestui sport. A castigat tot ce se putea castiga in acest sport, de la cele mai neinsemnate turnee pana la cele de Grand Slam. O obisnuita a locului 1 mondial in sportul alb, Serena este top si in activitatile extrasportive, inclusiv pe retelele sociale.

3. Nikki Bella – 10 milioane de urmaritori

Nikki Bella

Luptatoare in WWE unde este si membru in Hall of Fame. De doua ori campioana a WWE Divas Champion, unde detine si recordul pentru cele mai multe zile (301) pe locul 1. Retrasa din activitatea de wrestling, Nikki Bella este personajul principal al unui reality show si in acelasi timp antreprenor.

4. Alex Morgan – 9.4 milioane de urmaritori

Alex Morgan

Poate una dintre cele mai cunoscute practicante a fotbalului feminin, Alex este recunoscuta ca o profesionista a sportului. Capitan a echipei nationala a USA si membra a echipei de club Orlando Pride, Alex se bucura de o multime de reusite la nivel profesional. De asemenea este iubita de public si este urmarita de peste 9 milioane de persoane pe Instagram.

5. Brie Bella – 8.1 milioane de urmaritori

Brie Bella

Este sora geamana a ocupantei locului 3 din topul nostru Nikki Bella. Impreuna au format cuplul The Bella Twins in WWE. Si Brie a castigat odata WWE Divas Champion si face parte din WWE Hall Of Fame.

STAI! Citeste si despre

Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe Instagram

Ce puteti citi in acest articol Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe instagram, …

Top 5 cei mai nebuni jucatori de fotbal

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul este plin de frumosi nebuni, adevarate superstaruri, desigur …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *