vineri , 23 februarie 2024
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Stanleybet verificare bilet, oferta live, rezultate (2018)

Stanleybet verificare bilet, oferta live, rezultate (2018)

Stanleybet este una dintre cele mai apreciate case de pariuri din Romania.

Istoria Stanleybet

Logo Stanleybet

Istoria Stanleybet începe din Irlanda anilor 1950.

Stanleybet s-a format iniţial ca filiala internaţională a Stanley Leisure Plc care, începând cu 1953 a activat ca bookmaker în Irlanda de Nord.

În 1963 a început să funcţioneze pe piaţa din Anglia, când a obţinut autorizaţie de funcţionare  ca bookmaker şi firmă de pariuri în temeiul Betting, Gaming and Lotteries Act 1963.

Condus de o foarte bună echipă executivă, Stanley Leisure a dezvoltat astfel o afacere de succes în domeniul pariurilor sportive din Marea Britanie, care ulterior a fost vândută în anul 2005 cu peste 500 milioane de lire, marcând la acea dată o tranzacţie-record pentru o afacere britanică din domeniul pariurilor.

Fondat în 1997, Stanleybet International detine peste 2000 de agenţii de pariuri în 9 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Germania, Italia, Lituania si România.

La nivel european, Stanleybet este membră a European Sports Security Association care asigură integritatea pariurilor sportive online şi offline, şi donează bani fundaţiei “The G.R.E.A.T. Foundation”, care strânge fonduri pentru cercetare, educaţie şi tratament în domeniul jocurilor de noroc în Marea Britanie.

Grupul Stanleybet îşi are sediul central la Liverpool, având licenţe de funcţionare în ţări precum: Austria, Belgia, Croaţia, Cipru, Irlanda, Danemarca şi România.

Numai în România, Stanleybet are peste 400 locaţii de pariere în toate oraşele ţării şi oferă o gamă largă de pariuri pe discipline precum fotbal, baschet, handbal, hochei, tenis, baseball.

De asemenea în oferta Stanleybet se găseşte: livebet, v-sports, loto express sau slot machine.

 

Stanleybet în Romania

Stanleybet a intrat pe piaţa din România în ianuarie 2004, odată cu deschiderea primei agenţii din Bucureşti, pe Bd. Nicolae Titulescu, nr. 14.

De-a lungul anilor, s-a extins în mod constant la nivel naţional, ajungând în prezent la peste 370 de agentii în care vei regăsi zilnic o echipă de peste 1100 de profesionişti.

În toţi anii de prezenţă în România au diversificat în mod continuu oferta de pariuri.

Anul 2015, prin lansarea facilităţii de pariere online, reprezintă o nouă bornă în istoria Staneybet în Romania.
În calitate de membru fondator al Patronatului Organizatorilor de Pariuri din Romania – Romanian Bookmakers, este membru activ al proiectului „Joc Responsabil” având ca obiectiv prevenirea, identificarea şi asistarea jucătorilor cu probleme legate de jocurile de noroc.

 

 

Cât de bună e aplicaţia de la Stanleybet

Aplicatia Stanleybet pentru android

Jucătorii care pariază pe internet au nevoie de facilitarea accesului la site-uri pentru a paria de pe smartphone de oriunde sunt.

Cum variantele desktop sunt un coşmar dacă se accesează de pe telefon, majoritatea caselor de pariuri au încercat să vină în ajutor.

Unele au creat variante de mobil ceva mai prietenoase şi care se încarcă mai uşor, iar altele au făcut un pas înainte şi şi-au făcut chiar aplicaţii de mobile.

Stanley e una dintre acestea.

Aplicatia poate fi folosita si pe Android si pe IOS şi poate fi descărcată de pe adresa https://stanleybet.ro/ro/#/mobileApp.

Din păcate, regretăm s-o spunem, dar nu e foarte stabilă momentan.

Nu suntem tehnicieni pentru a spune exact ce, dar din propria experienţă vă spunem că merge greu, dă de multe ori erori sau când e supra-accesată nu se încarcă.

Poate depinde şi de ce telefon aveţi, dar concluzia la care am ajuns noi pe un mobil de putere medie nu e entuziasmantă.

Totuşi, Aplicatia Stanley bet ajuta pariorii sa interactioneze mai repede si mai uşor cu pariurile live şi e binevenită.

 

Stanleybet live. Cât de bogată este oferta Stanleybet?

Stanleybet live

Un argument în evaluarea nivelului unei case de pariuri online poate fi şi multitudinea de evenimente live oferite jucătorilor.

Cu cât sunt mai multe şi mai variate, cu atât e mai limpede că în spate există mai mulţi specialişti şi oferta pentru tine e mai bună.

Oferta Stanleybet se poate consulta uşor din calendarul evenimentelor live la adresa https://www.stanleysports.ro/livebetting.php

Tot acolo ai şi un mic ghid de pariere privind pariurile live, bonusurile pe care le poţi primi şi timpii de reacţie cu privire la anumite pariuri.

Stanleybet foloseşte şi coduri puţin diferite cu privire la fiecare pariu în parte, iar casa de pariuri le şi explică la acelaşi link, din aceeaşi secţiune.

Fotbalul, tenisul, baschetul şi voleiul au butoate separate în capul paginii, pentru restul trebuind să căutaţi în secţiunea Alte Sporturi.

 

Programul de lucru Stanleybet

Dacă mai sus am explicat mai mult varianta de online a Stanleybet e clar că discuţia despre program nu are sens.

Dacă vă merge internetul şi nu aveţi somn puteţi să pariaţi 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, pentru că asta e şi ideea oricărei case de pariuri online.

Dacă trecem însă la cele 130 de agenţii de cartier din Bucureşti şi zonele limitrofe, (Buftea, Voluntari, Bragadiru, Chitila şi Otopeni), atunci vorbim despre un program clasic 10:00-22:00, de luni până duminică.

Mai sunt însă şi excepţii, unele agenţii Stanleybet, preponderent cele în care sunt mai mult aparate, au program mai lung, 11:00 la 23:00 sau chiar 10:00-24:00.

Desigur, excepţii mai sunt şi zilele din preajma sărbătorilor mari, Paşte, Crăciun, Revelion, când puteţi avea şocul ca agenţiile să fie chiar închise, lucru care nu prea li se întâmplă de obicei.

Puteti descarca lista agentiilor Stanleybet Romania – Pariuri sportive

 

Vezi aici care este programul agentiilor de pariuri in 2018

 

Cum faci verificarea biletului la Stanleybet

Nevoie de informaţii avem şi în momentul când ştim că evenimentele de pe un bilet pariat s-au încheiat, dar nu prea ştim cum.

Ei bine, pentru a afla dacă e câştigător sau pierdut intraţi pe  www.stanleysports.ro, si nu pe www.stanleybet.ro.

Acolo veţi găsi, în partea de sus a paginii, un dreptunghi roşu pe care scrie ”Verifică-ți biletul de pariere”.

Ţi se va cere să introduci în căsuţa din stânga, la COD BILET, primele şase cifre dni codul biletului, iar în căsuţa din dreapta, la COD CÂŞTIGĂTOR, ultimele şase cifre ale tichetului.

Apăsaţi apoi TRIMITE şi aflaţi instantaneu dacă trebuie să luaţi bani sau să aruncaţi biletul la gunoi.

Pentru verificarea unui bilet direct într-o agenţie Stanleybet e mult mai simplu.

Oferiţi pur şi simplu biletul fetei sau băiatului de la ghişeu, care vă va scana codul de bare cu un dispozitiv special şi vă va informa el dacă e de bine sau de rău.

Pentru a nu sta însă cu sufletul la gură până când vi se termină toate meciurile, Stanleybet a găsit o variantă şi mai simplă.

Imediat sub căsuţele de pe site unde trebuie să introduci codul biletului şi se oferă posibilitatea să-şi laşi emailul personal, iar Stanleybet îţi va trimite direct pe mai statutusul respectivului pariu, imediat ce va fi validat câştigător sau necâştigător.

Mai simplu de atât, pur şi simplu nu se poate.

 

Cum e oferta Loto

Oferta loto este buna si cuprinde 5 continente Europa, America, Asia, Africa.

 

La fiecare continent gaseşti o listă cu ţări. După ce alegi o ţară,  poţi vedea următoarele date:

 • Ora limita de pariere
 • Cotele

 

Stanleybet contact

O secţiune lăsată la urmă, dar destul de importantă este cea de “CONTACT”, adică modalitatea prin care un client poate lua legătura cu un reprezentant al Stanleybet.

Este imposibil ca măcar o dată un jucător să nu fi avut o întrebare sau o nelămurire pe care nu a fost suficient de dibaci s-o găsească sau s-o intuiască din informaţiile de pe site.

Astfel, cel mai bun lucru e să-i întrebi direct pe ei, dar cum faci asta?

Ei bine, la Stanleybet e foarte simplu, dar trebuie să ştiţi că aveţi două modalităţi pentru offline şi pentru online.

Pentru primii ai la secţiunea Contact un număr de telefon, 0372 72 55 55 . 

Pentru angajări trimiteţi CV-urile la adresa: resurseumane@stanleybet.ro, iar pentru spatii comerciale la adresa dezvoltare@stanleybet.ro.

În ceea ce priveşte online-ul, e şi mai lejer pentru că aveţi la dispoziţie un live chat pe care îl puteţi accesa din contul dumneavoastră şi la care un consultant Stanleybet vă va răspunde imediat.

Dacă problema îl depăşeşte va reveni cu completări sau vă va pune să trimiteţi un mesaj la Infoline – Suport Clienţi, care de asemenea vă va răspunde în maximum 24 de ore.

Mai jos aveţi exemplul de pe site.

În stânga secţiunea de suport clienţi, iar în dreapta fereastra de live chat care se deschide separat.

CONTACT CORPORATE

Email: office@stanleybet.ro

Telefon: 213 001 000
Bucuresti, sector 3, str. Branduselor, nr. 2-4, et. 4

Dac mai doriti informatii despre casa de pariuri Stanleybet, postati un comentariu si vom reveni cu detalii.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Casa de pariuri Stanleybet
Author Rating
41star1star1star1stargray

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Netbet - află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Verificare bilet Netbet – află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Netbet este unul dintre operatorii prezenți doar online pe piața românească. O casă de pariuri …

Terminalele de pariere

Terminalele de pariere – tot ce trebuie să știi ca să pariezi mai ușor (I)

Terminalele de pariere au apărut prin anii 60. Dezvoltarea vendig-ului a atras și dezvoltarea terminalelor …

6 comentarii

 1. Dacâ am câştigat o sumă mai mare de bani, la ce sediu mă pot prezenta pentru ai ridica?

 2. Ne mai trebuie cateva informatii. Biletul castigator l-ati plasat intr-o agentie Stanleybet sau online?

 3. Am discutat cu cei de la site pe chat-ul lor.
  Daca ati jucat intr-o agentie, cel mai bine este sa sunati la numarul de telefon 0372 72 55 55. Este linia Infoline.
  Daca este un castig din online, cel mai simplu este sa intrati pe live chat cu cineva de la Stanleybet care are acces la date. Daca ne dati mai multe detalii, putem afla mai multe.
  Echipa BI

 4. vreau rezultatele la fotbal din 19.03.2018 asa cum au fost prezentate in oferta. va multumesc! mp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *