sâmbătă , 23 martie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei – 15 Aprilie 2018: cota @2.97 din 3 meciuri de fotbal

Biletul zilei – 15 Aprilie 2018: cota @2.97 din 3 meciuri de fotbal

Biletul zilei – 15 Aprilie 2018 conține 3 meciuri de fotbal, din care 2 de 1Solist și unul cu ambele echipe marchează.

Biletul de ieri a fost pierdut din cauza macaronarilor de la Atalanta și Inter, două echipe jalnice care, probabil, au refuzat să joace ori și-au aranjat acea partidă terminată 0-0.

Continui cu biletul zilei la Superbet, în ciuda faptului că ultimele bilete pe care le-am pus la această casă de pariuri nu au avut succes. Dacă nu și nu, schimb casa de pariuri imediat, însă astăzi am găsit pariurile căutate.

Biletul zilei – 15 Aprilie 2018

Manchester Utd – WBA 1 @1.20

United vine după victoria contra celor de la City, rămasă doar de palmares, Mourinho neavând nicio șansă la câștigarea EPL.

Jose Mourinho managerul celor de la Manchester United Foto: PAUL ELLIS/AFP/Getty Images)

United are 71 de puncte fiind pe locul 2 în Premier League în timp ce WBA este pe ultimul loc cu 21 de puncte, Mou declarând că este suprins să vadă echipa într-o astfel de poziție ținând seama de valoarea și experiența jucătorilor și de stabilitatea lotului.

Ambele echipe au nevoie de 3 puncte în acest joc: MU pentru a-și asigura locul de Champions League, WBA pentru a mai putea spera într-o minune, în condițiile în care ar juca perfect și nu ar rata niciun punct în etapele rămase.

WBA este fără victorie în ultimele 15 deplasări, din care au pierdut 11 și au făcut 4 rezultate de egalitate. Tot WBA a reușit să marcheze doar 26 de goluri în acest sezon, aceeași cifră reușind-o MU doar în prima repriză.

Fiorentina – Spal 1 @1.50

Deși italienii sunt niște blatiști ordinari, nu m-am putut abține să iau acest pariu. Victoria Fiorentinei pe propriul teren cu Spal, este o certitudine și doar un blat ar putea face acest joc să se termine egal sau cu o victorie a oaspeților.

Cele 2 echipe s-au întâlnit de 36 de ori până acum, echipa viola având W15 D13 L8. Totuși, aceste întâlniri sunt istorie și s-au petrecut cu zeci de ani în urmă.

Forma Fiorentinei este remarcabilă, 6 jocuri consecutive în care nu au cedat niciun punct, însă vor trebui să joace cu atenție pentru a-și păstra șansele la un loc de Europa League.

Pe de altă parte, Spal are o serie de 6 jocuri fără înfrângere, cu egaluri în compania celor de la Juve și Atalanta. Chiar și așa sunt pe 17, la egalitate de puncte cu Crotone și doar golaverajul îi diferențiază.

Schlake – Dortmund GG @1.65

Revierderby sau Ruhr Derby , în același timp un duel între locul 2 si 3 din clasament. Schalke nu are probleme acasă, câștigând ultimele 4 jocuri în fața suporterilor proprii.

În toate partidele disputate în acest an, Schalke a înscris de fiecare dată!

O victorie a celor de la Dortmund în acest joc, poate propulsa echipa pe 2 în fața gazdelor lor din acest joc. Dortmund are al doilea cel mai puternic atac din Bundesliga după Bayern, așa că meciul de astăzi va avea goluri.

Ultimele 4 confruntări directe dintre cele 2 echipe s-au terminat la egalitate, iar în 3 din aceste 4 jocuri au înscris ambele echipe.

Biletul zilei – 15 Aprilie 2018  cota @2.97

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 6 Martie 2019 la cota @3.08 - Champions League

Biletul zilei 6 Martie 2019 la cota @3.08 – Champions League

Biletul zilei 6 Martie 2019 la cota @3.08 conține cele 2 partide programate în Champions …

Biletul zilei, fotbal, 27 februarie

Astazi va propunem 2 meciuri de fotbal: Real-Barcelona, un meci “clasic” de GG sau peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *