marți , 21 mai 2024
Home / Articole populare / Pariem pe meciurile României la Euro 2024 (Germania)

Pariem pe meciurile României la Euro 2024 (Germania)

Este clar că pariem pe meciurile României la Euro 2024 din Germania. Naționala noastră va fi prezentă la acest turneu (neașteptat, sperat și visat) și oportunitățile ar putea fi excelente pentru pariori. Naționala trebuie văzută în contextul calificării și analizate realistic șansele pe care le are în fiecare meci.

Nu credeam că Adrian Mutu ar putea exprima și sintetiza atât de bine situația (după 2-3 cu Columbia): ”Am văzut puțin la ce nivel se joacă, probabil la Europene va fi un nivel înalt, sper ca băieții să se descurce bine”. Pe românește:

Dacă scăpăm cu 3 (în fiecare meci), e bine că e peste 2.5 goluri

Partea bună este că mulți ”tricolori” freacă băncile de rezervă. Partea rea este că sunt odihniți și pot marca atunci când sunt introduși în teren. Nesemnificativ în ce poartă marchează. Partea bună este că analiștii sportivi și comentatorii ”joacă” mai bine, mai consistent decât cei convocați la lot. Partea rea este că și pariază mai bine.

Grupa E cu Belgia, Slovacia și Ucraina

Calificată in-extremis, Ucraina întregește grupa E. Mai slab cotată decât România este doar Slovacia în această grupă. Totuși, 3 puncte ar putea fi suficiente pentru o calificare în fazele eliminatorii. Pentru asta și două goluri marcate ar fi mai mult decât suficient, cu condiția să aducă și puncte.

Romania la Euro 2024 si cotele in grupa E
România la Euro 2024 si cotele în grupa E la Favbet

Belgia (destul de clar) e principala favorită a grupei. Ucraina este ”încurajată” la cota @5.00 iar România și Slovacia par a-și împărți (deloc frățește) ultimele 2 poziții. Remarcăm însă cota @1.65 ca România să treacă de faza grupelor, nu să iasă din ea. Și @2.25 ca Naționala să vină acasă rapid este o cotă care nu poate fi trecută ușor cu vederea.

Ne avantajează programul meciurilor?

Pare decisivă înfruntarea cu Ucraina din primul meci al grupei. Pentru că Belgia nu ar putea rata ușor cele 3 puncte cu Slovacia, echipă care se va confrunta cu Ucraina după 5 zile.

Aparent, programul meciurilor avantajează Ucraina, este neutru Belgiei și dezavantajează România. Asta în condițiile în care Slovacia nu se apucă de fotbal și mari suprize.

  • 17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina, Munchen
  • 17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia, Frankfurt
  • 22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
  • 22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
  • 26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
  • 26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart
Trece Romania de faza grupelor la Euro 2024?
Trece Romania de faza grupelor la Euro 2024?

3 puncte obținute contra Ucrainei ar scoate România ”în stradă” și ar oferi echipei peste 70% șanse să treacă de grupe. Desigur, cel puțin un punct cu Slovacia ar putea fi obligatoriu de obținut.

Dacă nu dăm, macar să nu încasăm – sub 2.5 goluri la orice meci al Naționalei la Euro 2024

STAI! Citeste si despre

Ghidul loteriilor de tip keno

Îți prezentăm Ghidul loteriilor Keno pentru ca totul să devină mai simplu între atât de …

Despre depuneri la Superbet – păreri de parior

Din punctul meu de vedere sunt câteva aspecte esențiale atunci când vine vorba de a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *