sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Articole populare / Ponturi și pariuri la CM din Qatar 2022

Ponturi și pariuri la CM din Qatar 2022

Ce pariuri la CM din Qatar 2022 putem lua în calcul? Ce așteptări să avem, ce echipe și ce jucători să urmărim în mod special? Ar putea fi mari surprize la acest turneu final și am putea profita de ele?

Cert este că va fi un regal fotbalistic. Multe oferte, promoții, pariuri atrăgătoare, pronosticuri interesante, jocuri de urmărit, spectacol și distracție. Campionatul Mondial de fotbal eclipseaza Jocurile Olimpice sau orice alt eveniment sportiv de amploare și mare interes.

Capcanele pariului 1Solist. Despre încredere, marjă, payout și profit

Înainte de a ne lăsa purtați de adrenalina marilor câștiguri să aruncăm o privire rapidă asupra echipelor recent câștigătoare. 2018 – Franța, 2014 – Germania, 2010 – Spania, 2006 – Italia, 2002 – Brazilia, 1998 – Franța, 1994 – Brazilia. Suficient ca să ne dăm seama care sunt ”abonatele” la titlu. Rămâne de văzut dacă Argentina, Anglia, Portugalia sau Olanda vor reuși să continue seria în 2022 ori va fi tot una dintre campioanele recente.

Ponturi la CM din Qatar 2022 – Marile favorite la câștigarea trofeului

Brazilia – considerată cea mai puternică echipă națională, nr. 1 în clasamentul FIFA. Brazilia înseamnă fotbal, carnaval, distracție. O echipă condusă de circarul Neymar, întotdeauna supra-cotată dar care nu a prea confirmat după retragerea lui Ronaldo. În calificări, brazilienii au câștigat 14 jocuri și au făcut 3 egaluri în 17 partide. 40 de goluri marcate și doar 5 primite.

Franța – o echipă fenomenală, cu o forță ofensivă fantastică. S-a calificat ușor, a beneficiat de o grupă accesibilă și pare împinsă de șanse de la spate. Depinde foarte mult de Didier Deschamps cum va face starurile franceze să evolueze la nivel maxim și să conlucreze în teren. Mulți specialiști apreciază că doza mărită de individualism va afecta performanța echipei.

CM din Qatar 2022

Argentina – marea echipă a lui Messi pare că și-a atins potențialul maxim. Dar e ultimul tren, pentru o echipă care îmbină experiența cu agresivitatea. Pentru Messi poate fi un succes mult dorit și așteptat care să confirme statutul legendarului jucător. Pumele au câștigat ultimele 3 partide cu un golaveraj înfiorător, 14-0. Pariuri la CM: Messi golgheter!

Easy-money (strategia cățărătorului) și cele 7 secrete ale ei

Anglia – eterna speranță, Spania – gloria pierdută și echipele obosite

Anglia – când supra-cotată, când sub-cotată, naționala engleză este o dezamăgire. Toți specialiștii vorbesc de o echipă compactă, cu jucători excelenți, cu un lider la mare clasă (Harry Kane)….care face mai nimic. În opinia mea, echipa Angliei ar trebui evitată când vine vorba de a paria la CM. O tragere la sorți norocoasă a adus Anglia în grupă cu Țara Galilor, SUA și Iran. Ar trebui să întâlnescă în șasiprezecimi Ecuador, Senegal ori chiar Qatar. Iar în sferturi putem vedea un duel Anglia – Franța.

Spania – ar fi cam hazliu să consider Spania ca având șanse reale la trofeu. Jocul echipei este alambicat, încurcat, fără nerv și bazat pe speculații individuale. Victoria cu 1-0 contra Portugaliei în Liga Națiunilor mi se pare fără prea mare valoare iar Luis Enrique ar trebui să vină cu ceva nou la acest turneu final. Gloria atinsă între 2008 și 2012 pare foarte îndepărtată.

Belgia are o generație de mare valoare. O generație care nu a câștigat nimic, a obosit și a îmbătrânit. Un puzzle de talent și cioburi. La fel și Olanda, o altă echipă de la care așteptările au fost mereu mari, rezultatele dezamăgitoare.

Cehia, Croația – poate, poate vor prinde sferturile. O semifinală are fi un alt succes remarcabil și cam atât. Dinspre finală bate vântul.

Pariuri la CM din Qatar

Cu ceva timp (2 luni) înaintea debutului, sunt câteva pariuri destul de atractive. Unele au valoare și cotele vor crește pe fondul unor rezultate bune în grupă, altele sunt speculații și pariuri antepost. Totuși, e cazul să avem mare grijă cu pariurile antepost în care băgăm bani și așteptăm să îi folosească agențiile de pariuri.

Recomand mize mici și foarte mici, pariuri combinate și care să fie ușor de contrat sau vândut, la momentul oportun. Când este momentul oportun? Doar lăcomia noastră ne poate da răspunsul.

  1. Cel mai bun marcator – Lionel Messi @15.00 la Unibet Messi execută toate loviturile periculoase pentru poarta adversă. Indiscutabil, va executa și orice lovitură de pedeapsă. Este într-o creștere de formă considerabilă la PSG și va face totul ca să marcheze și să tragă echipa după el.

2. Top pase decisive – Kylian Mbappe @15.00 la Unibet Practic, Mbappe este jucător de travaliu și poate juca pentru Benzema. Totul depinde de strategia pe care o va impune Deschamps și de modul în care va fi respectată în teren.

3. Senegal în primele 2 din Grupa A @1.80 la Unibet În grupă cu Olanda, Ecuador și Qatar, Campioana Africii poate face o figură și să termine chiar pe primul loc. Cu Mane în formă, africanii pot marca împotriva oricărei selecționate.

4. Ajunge în semifinale – Franța @2.80 la Betfair Exchange. Cu echipa actuală, pentru francezi ar fi un dezastru alt rezultat.

5. Ajunge în semifinale – Danemarca @5.30 la Betfair Exchange. În grupă cu Franța, Danemarca nu va avea un traseu facil dar forța jocului colectiv al nordicilor este excepțională. O echipă care joacă în forță, în regim de viteză, bine așezată în teren și cu un moral ridicat.

STAI! Citeste si despre

AI

Inteligența artificială la pariuri sportive în 2023

Inteligența artificială începe să suscite din ce în ce mai mult interes în domeniul pariurilor …

#Sutpepoarta – ponturi, pariuri, păreri și comentarii (14.03.2023)

#Sutpepoarta – ponturi, pariuri, păreri și comentarii 27.02.2023 Petrolul Ploiesti – CFR Cluj 2 @1.85 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *