miercuri , 13 decembrie 2017
Home / CASE DE PARIURI / Casa de pariuri Fortuna (efortuna.ro)

Casa de pariuri Fortuna (efortuna.ro)

Interfață și estetică

În opinia mea, interfața efortuna.ro este una complexă,  accesibilă, ușor de utilizat și intuitivă.

Combinațiile coloristice între galben, negru și nunațe de gris sunt bune, ușor de reținut iar aspectul paginii este unul profesional. Știm cu toții că, în mitologia romană, Fortuna era zeița norocului, cea care îi călăuzea pe cei îndrăzneți.

efortuna.ro oferte

O multitudine de sporturi și evenimente, începând de la principalele ligi de fotbal, la tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață până la pariurile speciale/diverse, Fortuna are oferta foarte bogată și poți găsi cam orice pariuri te interesează și joci în mod obișnuit. Am căutat premiile Oscar 2017 și am găsit cotate toate filmele și categoriile, unele cote fiind chiar ușor peste media pieței.

Fiecare eveniment este acoperit de o gamă suficientă de pariuri. De exempul, la meciurile de fotbal din ziua aleasă, în dreapta este indicat numărul de selecții/pariuri care se pot pune. Pe partea de fotbal am fost mai mult decât încântat de oferta vastă.

fortuna1

fortuna-numar-de-selectii

Știm că oferta de pariuri în sine este un element decisiv atunci când alegem o casă de pariuri, pe lângă fotbal, poate mai căutăm și tenis sau handbal sau alt sport iar la Fortuna găsim sporturile și pariurile care ne interesează.

Cote foarte bune

Apreciez în primul rând cotele oferite pentru hadicapul asiatic și am fost plăcut impresionat de ce am găsit. Cu greu poate fi un parior nemulțumit de 2.00 cu 1.83 sau de 1.92 cu 1.93, ori 1.90 cu 1.95:

Handicap asiatic în toate variantele atât pentru meci cât și pentru numărul de goluri cât handicapul european, cu trei variante,  sunt regăsite cam la orice meci de interes. Pentru mine asta reprezintă un mare plus în favoarea acestei case de pariuri. Sunt dintre cei care nu se laudă că au cote bune, pur și simplu îți oferă cote și pariuri bune de jucat.

fortunafortuna-handicap-asiatic

Pariuri și transmisiuni live

Live overview și Live Multiview pe partea de live. Opțiuni multiple, prezentare frumoasă, dar nu au stream video.

Au opțiunea Early Cashout care Oferă posibilitatea de a răscumpăra  sau închide pariuri.

Cash Out este așadar opțiunea de siguranță, după cum o definește casa de pariuri, prin care putem vinde un pariu, putem reunța la el atunci când considerăm că rezultatul nu este cel așteptat. Optiunea este acceptată pentru orice tip de pariu, atat live cât și pentru cele plasate înaintea de meci și poate fi utilizată atat la pariuri single cat și la pariuri combinate, sistem, multiple. Este un avantaj comparativ pe care îl oferă și, deși cota la care se închide un pariu este firesc mai mică decât cea inițială, poate fi folosit cu succes atunci când pariem live ori când ne răzgândim.

Retrageri la efortuna.ro

Aspectul care mi-a plăcut cel mai mult aici este că poți retrage banii câștigați pe un bilet sau pe care îi ai în contul de pariuri de la oricare dintre agențiile offline.

Bonus de bun venit

Da. Există diferite bonusuri pentru atât pentru pariorii noi cât și pentru cei vechi.

Primul pariu pre meci sau live este considerat Pariu Fără Risc.

Dacă pariul este câștigător beneficiezi de câștig.

Dacă pariul este pierzător se ramburseză maxim 300 RON ca și bani bonus. Banii bonus pot fi retrași după îndeplinirea unor cerințe de rulare.

Pe lângă acest bonus adresat clienților noi, mai există și câte un Freebet în valoare de 10 lei care se acordă la fiecare 3 pariuri pierdute pe meciurile din Liga 1 (miza minimă fiind de 10 Lei). https://casino.efortuna.ro/promo

Suport

Telefon: 031.437.85.80 (Luni – Duminică: 08.00 – 22.00)

Email: contact@efortuna.ro

Altele oferte

Cazinou (cu diferite bonusuri pentru prima depunere, pentru a doua depunere) și Jocuri.

Fortuna a fost printre primii operatori de pariuri online din Slovacia, Republica Cehă și Polonia.

La nivel de grup, compania operează 1600 de agenții de pariuri în Cehia, Slovacia și Polonia și a creat peste 2500 de locuri de muncă.

În 2015, grupul a obținut, din partea ONJN, licența pentru organizarea și exploatarea jocurilor online și în România, acordată prin Decizia nr. 1560/25.08.2016.

Check Also

Betfair: cum să câștigi la cea mai tare bursă de pariuri din lume

Facebook Twitter Google+ Betfair este mai mult decât o industrie în lumea pariurilor. Pur și …

Baumbet bonus de start de 500 lei

La Baumbet nu câștigi doar la pariuri sportive

Facebook Twitter Google+ La Baumbet nu câștigi doar la pariuri sportive ci și la cazino, …

Bonus Betfair: 50% până la 450 RON, în topul bonusurilor la casele de pariuri online

Facebook Twitter Google+ Bonus Betfair: 50% până la 450 RON, principalul bonus al acestei case …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *