vineri , 23 februarie 2024
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Netbet / Verificare bilet Netbet – află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)
Verificare bilet Netbet - află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Verificare bilet Netbet – află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Netbet este unul dintre operatorii prezenți doar online pe piața românească. O casă de pariuri care s-a lansat în 2001 și care are un portofoliu de distracție impresionant. Chiar dacă Netbet excelează la capitolul cazino online, jocuri și în segmentul de poker, pariurile sportive nu sunt deloc neglijate.

Din contră, aș putea spune că este una dintre casele de pariuri la care prefer să joc datorită la câtorva factori extrem de importanți: 1. ușurința cu care plasezi pariurile, 2. oferta sportivă vastă, bine organizată și ușor accesibilă, 3. stabilitatea platformei și interfața de joc foarte prietenoasă, 4. tipurile de pariuri oferite și cotele realiste, la multe sporturi peste medie.

Semnificațiile cotelor și interpretări ale pariorilor

Află rapid dacă ai câștiguri în cont la Netbet

Site-ul este foarte bine structurat și navigarea este naturală. Partea vizuală te ajută enorm, câmpul cu informații acoperite este suficient de mare fără să deruteze.

Ca să verifici efectiv biletele puse, pe calculator, te poziționezi pe numele tău de utilizator și dai click pe opțiunea ”Pariuri Deschise”. În acest moment ai acces direct la istoricul de pariere.

Ca și clasificare a pariurilor vei avea pariuri deschise (pariuri aflate în desfășurare sau cu rezultat nevalidat) și pariuri decise. Fiecare dintre acestea are propria secțiune pentru a fi mai ușor de urmărit.

Dacă dai pe Pariuri deschise, ți se va deschide o fereastră în care poți urmări lista cu biletele aflate în desfășurare. Mai poți și să vezi biletele jucate într-o anumită perioadă de timp, poți urmări dedicat anumite pariuri.

Când mergi la Pariuri, ai acces la istoricul complet al pariurilor validate de către operator. Poți vedea biletele din ultimele 24 de ore, din ultimele 48 de ore, din ultima săptămână, ultima lună, ultimele 3 luni sau ultimele 6 luni.

Verificare bilet Netbet

Verificarea biletului, a pariurilor puse, se fac într-un mod simplu și care nu îți creează confuzii. În plus, validarea biletelor câștigătoare este rapidă și vei vedea banii în balanță, după fiecare câștig obținut.

Marja de profit a operatorului depinde foarte mult de piețe și rezultatul final al unui eveniment dar este influențată și de peste/sub număr de goluri/puncte. Marja casei de pariuri este situată în jurul valorii de 6% însă există piețe (în special la tenis) unde payout-ul ajunge până la 96%.

Verificare bilet la casele de pariuri

Versiunea mobilă Netbet este considerată excepțională și funcționează perfect. Simplă, ușor de utilizat, suportă toate opțiunile pentru verficarea biletelor puse, pariuri live, depuneri și retrageri, cash-out și are integrată partea de cazino.

Într-un cuvânt, merită! Este una dintre casele de pariuri care nu poate să îți lipsească din portofoliul de parior.

STAI! Citeste si despre

Terminalele de pariere

Terminalele de pariere – tot ce trebuie să știi ca să pariezi mai ușor (I)

Terminalele de pariere au apărut prin anii 60. Dezvoltarea vendig-ului a atras și dezvoltarea terminalelor …

Verificare bilet Multi Bet

Verificare bilet la casele de pariuri

Verificare bilet la casele de pariuri licențiate în România, operatori la care poți juca în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *