marți , 21 mai 2024
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Despre cote, pariuri și atmosferă la Favbet
Favbet

Despre cote, pariuri și atmosferă la Favbet

Am scris acest articol despre Favbet pentru a scoate în evidență importanța atmosferei de joc la o casă de pariuri. Fie că este vorba despre generalități ori despre aspecte (mai mult sau mai puțin) tehnice, sunt parior și caut să mă integrez într-o atmosferă plăcută, prietenoasă și (mai ales) sigură.

Dacă m-a impresionat Favbet, a fost datorită a două motive foarte puternice. Cotele (de multe ori) excelente și modul de prezentare a ofertei de pariere la care se adaugă retragerile extrem de rapide. Sunt parior, sunt atras și impresionat de valorile pe care le regăsesc la un operator. Iar asta îmi transmite încredere și îmi asigură atmosfera de joc pe care o caut.

Cum sunt cotele la Favbet

Cotele sunt indicatori ce reflectă (în format european) inversul unei probabilități. Cotele sunt cele în funcție de care un parior acționează. Firesc, cu cât sunt cote mai atractive la meciurile căutate, cu atât interesul crește.

De pe la finalul anului 2023, multe case de pariuri pun accent pe betbuilder, pe crearea propriului pariu din mai multe derivate. Favbet oferă pariurile clasice, la cote foarte atractive și, de multe ori, o marjă avantajoasă pentru pariori. În nenumărate cazuri am pariat la cote excelente pe underdog (echipa mai slab cotată).

Favbet cote EPL

În general, cote de @1.90 cu @1.90 la pariuri cu 2 opțiuni. Dar astea sunt generalități, așa că o voi spune direct, simplu pe înțelesul oricărui parior:

  • La Favbet sunt cote foarte bune pe fotbal, tenis, baschet, hochei (NHL)
  • Campionatele importante ale Europei sunt tratate cu mare atenție și scoase în evidență (ceea ce mi se pare foarte rezonabil)
  • Operatorul pune accent pe profesionalism inclusiv în modul de prezentare a ofertei de pariuri pe fiecare meci (1X2, Șansă dublă, Handicap și Handicap Asiatic, Total număr de goluri, etc.)
  • Liga 1 din România este evidențiată și foarte ușor accesibilă. În partea din stânga sus, în prim plan. Firesc, interesul pentru a paria pe fotbalul românesc este mereu în creștere.

Ce pariuri găsești la Favbet

Luând un meci de fotbal (ca exemplu sugestiv), vei găsi: 1X2 (rezultat final), șansă dublă, handicap, handicap asiatic, peste/sub general dar și peste/sub pe echipă, total individual, ambele marchează (GG), scor corect, pauză/final, prima echipă care înscrie, rezultat final fără victorie, pauză sau final (PSF), interval goluri, victorie la diferență, câștigă ambele reprize, victorie sigură, câștigă fiind condusă, câștigă una din reprize (dar și egalitate una din reprize), câștigă după prima repriză și nu câștigă la final, par/impar, câștigător + total goluri, câștigător + GG, PsF + total goluri, GG+Total goluri, derivate pe echipe și intervale.

Favbet derivate

Vreau să spun că sunt încântat de pariurile tip handicap asiatic care sunt promovate și prezentate în partea superioară a ofertei. În același timp, am acces cât se poate de rapid la tipuri de pariuri pe care le consider cele mai bune de jucat (simplu sau pe bilete):

  • Câștigă oricare repriză (un pariu excepțional prin flexibilitatea lui)
  • Pauză sau final (PSF), pariu care oferă multă protecție
  • Peste/Sub 1.5 goluri, unul dintre cele mai apreciate tipuri de pariuri ever

Atmosferă, stabilitate, distracție

Este unul dintre operatorii cu vechime, care s-a impus pe piața românească. În prezent, Favbet se dedică domeniului online. Din punctul meu de vedere, creșterea calitativă este substanțială. Idei noi, abordări noi, concursuri, promoții într-o atmosferă foarte bună.

La această atmosferă contribuie din plin mai mulți factori. Ușurința cu care pariez, accesul rapid la pariurile căutate, mai multe opțiuni de joc, o secțiune de pariuri live stabilă și bine evidențiată, depuneri și retrageri foarte rapide, doar câțiva dintre factorii atât de importanți pentru un jucător.

2023 este anul în care mai multe produse sunt integrate pentru distracție. Pariuri sportive, păcănele, pariuri live, loterii, jocuri de masă și cazino live, tocmai pentru mai multe opțiuni și posibilități crescute de a alege. Sunt parior și (subiectiv) sunt mult mai atras de secțiunea de pariuri. Chiar și așa, am momente când vreau să încerc un joc nou, să văd un titlu nou ori să pun câteva bilete la loterie. Grecia Kino, Italia Keno, Polonia Multi sau Polonia Keno, Ungaria Putto sau orice altă loterie pe care o consider interesantă.

Iar Favbet are și o secțiune de Jocuri Rapide unde se regăsesc jocuri care țin și de îndemânare. Aviator, Balloon, JetX, Spaceman și altele pe care le descoperi imediat. Ușor de înțeles, simplu de jucat, pline de adrenalină și din ce în ce mai îndrăgite.

Favbet Jocuri Rapide

Orice casă de pariuri are avantajele ei și puncte forte care să atragă. Favbet îmi oferă stabilitatea și siguranța de care am nevoie la pariuri sportive, atmosfera de distracție dacă vreau să mă joc la sloturi, acces rapid la loterii internaționale dacă vreau ”să pun” numerele favorite pe un bilet sau mai multe. E important pentru mine, însă contează cel mai mult faptul că pariez (joc sau mă joc) în siguranță. Iar asta îmi oferă încredere, entuziasm (de cele mai multe ori) și îmi întreține pasiunea de a paria.

Concluzie

Îmi plac mult cotele și diversitatea de pariuri de la Favbet, îmi place accesibilitatea acestora, ușurința de a înțelege ofertele lor sau acronimele pentru identificarea tipurilor de pariuri, dar cel mai mult îmi place atmosfera digitală de pe site-ul lor, una dinamică și tinerească. În curând mai revin către voi cu noi experiențe personale de pe favbet.ro.

 

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Netbet - află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Verificare bilet Netbet – află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Netbet este unul dintre operatorii prezenți doar online pe piața românească. O casă de pariuri …

Terminalele de pariere

Terminalele de pariere – tot ce trebuie să știi ca să pariezi mai ușor (I)

Terminalele de pariere au apărut prin anii 60. Dezvoltarea vendig-ului a atras și dezvoltarea terminalelor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *