sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Verificare bilet Winner – distrează-te, câștigă, încasează (2021)
Verificare bilet Winner - distrează-te, câștigă, încasează (2021)
Verificare bilet Winner - distrează-te, câștigă, încasează (2021)

Verificare bilet Winner – distrează-te, câștigă, încasează (2021)

Verificare bilet Winner sau cum să verifici biletul la una dintre cele mai ”vechi” case de pariuri de pe piața românească. Un operator care s-a orientat foarte mult înspre piață și care oferă multe oportunități pentru a te distra. Și cotele la pariuri sportive sunt foarte bune, multe tipuri de pariuri și derivate într-o ofertă care acoperă majoritatea evenimentelor de pariat.

Winner este una dintre casele de pariuri pe care le găsești atât online cât și stradal. Vei avea parte de avantajele ambelor domenii și vei putea paria acceptabil la acest operator. Totuși, nu este în top în privința ușurinței și accesibilității.

Polonia Multi 1 & 2 – loteria cu castiguri de miliarde

La această oră (în Noiembrie 2021), Winner vine cu un pachet distractiv în care a reușit să îmbine multe dintre avantajele pe care le caută un jucător. Poți avea senzația că este o casă de pariuri la care să experimentezi, să joci ”demo” și să descoperi mai multe despre pariuri.

Cum faci verificare bilet Winner

Poți verifica orice bilet atât online cât și offline. Pe site este un câmp dedicat unde poți verifica orice bilet în baza seriei unice.

Site-ul este operat de Play Online Solutions LTD, înregistrată în Malta sub nr. C59636, având sediul social în Elite Business Centre, Trejqa Ta’ Box Box, Msida MSD 1840, Malta.. În România, Play Online Solutions LTD deține licența nr. L1193408W001140, emisă la data de 01.12.2019 de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (http://onjn.gov.ro/), valabilă până la data de 30.11.2029. 

Dacă vine vorba despre istoricul pariurilor online, în contul de joc ai o secțiune dedicată. După logarea în cont, dai click pe pictograma din dreapta sus și intri direct la Istoric. Aici pariurile sunt ordonate după sporturi/domenii și stare. De exemplu, poți vedea biletele în așteptare pe care le-a plasat la o loterie internațională ca Polonia Multi.

Bineînțeles, poți face verificarea oricărui bilet și prin alte surse. Este chiar recomandat să nu te bazezi doar pe ce îți oferă operatorul și să verifici, la rândul tău, modul în care îți sunt validate biletele.

Distrează-te, câștigă, încasează

Este una dintre casele de pariuri la care biletul plasat are o structură simplă, fără elemente de siguranță suplimentare. Dacă la mulți operatori, orice bilet are cel puțin unul sau 2 elemente în plus, în acest caz ai doar seria și codul de bare.

Atât seria biletului de pariere cât și codul de bare sunt amplasate în partea de jos a biletului. Destul de incomod pentru un parior care își ține biletele prin buzunare și care este mai puțin atent.

Prezentarea pariurilor este simplă însă nu este ușor de urmărit. Mai ales dacă ai mai multe meciuri, va trebui să fii foarte atent. Ai și varianta de a-ți salva seria și a o folosi pentru verificare.

Când vine vorba de distracție și relaxare, ai de unde să alegi. Ai acces la funcția Winner fun, opțiune unde poți paria pe bani virtuali pentru câștiguri reale. Ideea este simplă, te loghezi și colectezi bani virtuali pe care îi poți paria. În acest fel intri într-un turneu pentru premiile reale care se împart în funcție de poziția fiecărui jucător.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Netbet - află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Verificare bilet Netbet – află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Netbet este unul dintre operatorii prezenți doar online pe piața românească. O casă de pariuri …

Terminalele de pariere

Terminalele de pariere – tot ce trebuie să știi ca să pariezi mai ușor (I)

Terminalele de pariere au apărut prin anii 60. Dezvoltarea vendig-ului a atras și dezvoltarea terminalelor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *