miercuri , 25 aprilie 2018
Home / Bonusuri pariuri / Pariuri online: Slovacia – Slovenia, duel pentru locul 2 în grupa F | Unibet
Slovacia – Slovenia

Pariuri online: Slovacia – Slovenia, duel pentru locul 2 în grupa F | Unibet

Slovacia – Slovenia joacă pe 1 septembrie meciul decisiv pentru locul 2 în grupa F. Unibet iți oferă o gamă variată de pariuri online pentru acest meci.

Anglia rămâne favorită la pariuri online pentru a câștiga grupa F. Slovacia și Slovenia lupta pentru locul 2

După primele 6 jocuri din calificările pentru Cupa Mondială, grupa F, 3 formații sunt despărțite de doar 3 puncte. Anglia conduce grupa, fiind singura formație neînvinsă (4 victorii și 2 remize). Slovacia este a doua, cu 12 puncte, 2 mai puține decât englezii. Slovenia incheie podiumul cu 11 puncte. Anglia rămâne insa mare favorită la casele de pariuri online pentru a câștiga grupa. Kane și compania au o cota de 1.07, urmați de Slovacia @9.00 și Slovenia @26.00.

În etapa a șaptea, Slovacia primește vizita Sloveniei într-un meci decisiv pentru locul 2 in grupă. Ambele formații mai au de jucat cu Anglia în deplasare până la finalul preliminariilor, astfel că meciul direct poate tranșa definitiv soarta calificării.

Slovacia are 4 victorii consecutive în calificările pentru Cupa Mondială

Slovacia a început slab acutala campanie de calificare, cu infrângeri la limita, scor 1-0, împotriva Angliei și Sloveniei. De atunci, Hamsik și compania au legat un șir de 4 victorii consecutive, urcând până pe locul 2 în grupa. Slovacia a învins Lituania de 2 ori, Scoția și Malta, însă meciurile decisive abia urmează. După meciul de pe teren propriu cu Slovenia, Slovacia merge în Anglia pentru duelul cu Naționala Albionului.

Deși are o singură înfrângere în actuala campanie, Slovenia a arătat totuși slăbiciuni în multe dintre partide. Remiza cu Anglia și victoria în fața Sloveniei, ambele pe teren propriu, au fost eclipsate de rezultatele mai slabe obținute în deplasări. Slovenia a învins la limita Malta, scor 1-0, a remizat în Lituania, 2-2, și a pierdut în Scoția, 0-1.

Slovacia este favorită la casele de pariuri online

În afară de înfrângerea cu Anglia, Slovacia a câștigat fără să primească gol meciurile de pe teren propriu cu Scoția și Lituania. Slovacii sunt favoriți la casele de pariuri online și pentru meciul cu Slovenia. Gazdele au o cotă de 2.05 pentru a obține victoria, în timp ce oaspeții au o cota de 3.85. Slovenia a câștigat însă ultimele 3 meciuri directe împotriva vecinei sale și nu se va preda ușor la Trnava.

Slovacia – Slovenia devine astfel o partidă care merită urmărită și la care un pariu pe victoria gazdelor pare îndreptățit.

Sursă text: Unibet.ro, Sursa foto: 1923.ro

STAI! Citeste si despre

Ghidul complet al caselor online la care poți pune pariuri sportive live

Ce sunt pariurile sportive live? Pariuri sportive live – acele pariuri care sunt puse chiar în …

Lugano - Steaua

E timpul ca Steaua să obțină prima victorie în Elveția | 2Solist la Lugano – Steaua la Unibet

2Solist la Lugano – Steaua, după cum am avut prima analiză a partidei, cu o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *