marți , 21 mai 2024
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Pariurile zilei, ponturi, bilete, bani (16.08.2022)
Pariurile zilei, ponturi, bilete, bani (16.08.2022)

Pariurile zilei, ponturi, bilete, bani (16.08.2022)

Ponturi, bilete, bani (16.08.2022) într-o zi cu ceva meciuri de fotbal și mai mult tenis. Încet, încet se intră în sezonul fotbalistic 2022-2023 și nu mă gândesc ce ar aduce în plus față de Cupa Mondială jucată toamna-iarna. Nou, inedit, interesant.

Revenind la ce am putea juca în această zi:

Pariurile zilei, ponturi, bilete, bani (16.08.2022)

Rangers – PSV Eindhoven peste 2.5 goluri – un joc considerat echilibrat, cotele fiind la aceeași valoare oaspeți-gazde. Avantajul terenului propriu, nu pare așa de important pentru scoțieni în acest joc. Totuși, sunt două echipe care știu să joace ofensiv, filozofia jocului este pe atac. Miza jocului impune ceva atenție și prudență.

Dinamo București – Oțelul Galați 1 @2.37 – o cotă destul de bună pentru cei care au fost câini înainte. Nu știu ce sunt acum, dar poate fi o victorie cu 1-0, mai ales că gălațenii au multe puncte slabe.

”Dinamo – Oțelul este un clasic al fotbalului românesc, din păcate se întâmplă în Liga 2. Suntem într-un plin proces de pregătire, de formare a echipei, chiar dacă suntem în campionat.” o declarație foarte mișto. Nu poate fi ratată corelația cu:

Casele de bilete ale stadionului din Clinceni sunt deschise de la ora 14:00 până la ora meciului cu Oțelul Galați (18:00), prețurile biletelor fiind de 10 lei (intrare generală).â

FC Copenhaga – Trabzonspor X2 @1.75 – am impresia că este o cotă foarte valoroasă. Echipa nordică este ieșită din formă iar campioana Turciei pare superioară la toate capitolele. Departe de a fi un joc facil, danezii se pot mobiliza dar pentru turci și 1 punct ar fi foarte apreciat.

Mă gândesc și la victorie Elise Mertens @1.70 în meciul cu Anhelina Kalinina dar și la un set câștigat de Shuai Zhang în partida cu Naomi Osaka. La bărbați, îl urmăresc pe Tommy Paul și pariez împotriva lui. Mi se pare un jucător supraevaluat, în ciuda unor victorii recente.

AOPJNR SI EXPROGAME adreseaza o scrisoare deschisa Prim-Ministrului Romaniei

STAI! Citeste si despre

Biletul săptămânii - cota @15.39 la Get`s Bet

Biletul săptămânii – cota @15.39 la Get`s Bet

Biletul săptămânii are cota @15.39 și conține câteva partide pe care le găsesc interesante în …

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri, Bordeaux – Marseille, Bayern Munchen …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *