marți , 21 mai 2024
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / 7 motive pentru care să pariezi pe meciurile din Premier League în sezonul care urmează să înceapă

7 motive pentru care să pariezi pe meciurile din Premier League în sezonul care urmează să înceapă

Fără Premier League, fără emoții în cel mai vibrant campionat din lume, nu exiști la pariuri sportive. Iar campionatul englezesc este cel care a dus pariurile sportive la un alt nivel. Fotbalul englez este cel în jurul căruia se desfășoară povestea, așa că să trecem la fapte.

  1. În domeniul pariurilor sportive, Anglia este de referință.

Tradiție, cultură a pariurilor, cele mai puternice și mai respectate case pariuri, atmosferă, atașament și o distracție de maximă calitate. Și nu este vorba despre fotbal pentru că britanicii sunt nebuni după sport.

Pariurile sportive au intrat în cultura lor, au transformat adrenalina și distracția, integrându-le într-o atitudine pozitivă, într-un mod de viață. Încă din 1569, Regina Elisabeta a legalizat loteria, care avea premii totale de 5000 Lire sterline la acea vreme.

  1. Istoria, tradiția, derby-urile englezești

Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester City și Tottenham este așa-numitul grup ‘big six’ în Premier League. Echipele cu cel mai consistent joc, cu cele mai bune rezultate și de la care sunt cele mai mari așteptări. Logic, fiecare întâlnire între două dintre ele este considerată un derby. Interesant este faptul că singura dintre ele care nu a câștigat titlul este Tottenham.

Așa cum sunt echipe cu tradiție dar a căror rezultate au fost oscilante, chiar cu retrogradări. Nu înseamnă că sunt mai puțin apreciate de către suporteri și nici considerate ”slabe”. Este exemplul celor de la Aston Villa care, alături de Birmingham City produc un joc de mare tradiție.

Chelsea – Tottenham Hotspur, Arsenal – Tottenham Hotspur, Everton – Liverpool, Manchester City – Manchester United, Newcastle United – Sunderland, Leicester City – Nottingham Forest, West Bromwich Albion – Wolves sunt dintre cele mai urmărite și apreciate ”derby-uri englezești”.

Premier League
Premier League
  1. Stadioanele

Trebuie menționate în mod separat pentru că multe stadioane englezești au devenit legendare. De la amintirea lui Highbury (Arsenal) până la Anfield Road (Liverpool) sau de la Old Trafford (Manchester United) până la White Heart Lane (Tottenham). Sunt locuri în care părinții își aduc copiii de mici, în care se trăiesc emoțiile și visele.

Iar acest mod de viață se extinde și la stadioanele din Championship și ligile inferioare. Pentru că fiecare echipă are fanii ei, este apreciată, susținută la fiecare meci.

  1. Audiența, investițiile financiare, acoperirea extinsă în continuă creștere

De la drepturile TV la sponsorizări, cu stadioanele având mii de abonamente vândute, marketing deschis și multicultural, Premier League este mai mult decât atractivă. Manchester City a încasat peste 153.9 milioane de lire sterline pentru câștigarea titlului în 2020/2021. În același sezon, Sheffield United a primit 91 milioane de lire sterline pentru că a terminat pe ultimul loc!

Investițiile își spun cuvântul, sunt vizibile în totalitate și, bineînțeles, produc mai mulți bani. Pentru că toate holding-urile și organizațiile care investesc urmăresc profitul.

  1. Competiția în sine, fanii, atmosfera, manageri de top, superstaruri în teren

Atmosfera este electrizantă pe stadion. Numărul de spectatori variază între 38.000 și 10.000 (la minim). Sir Alex Fergusson a făcut din Manchester United o marcă globală. Arsene Wenger a făcut din Arsenal o mașină de fotbal-spectacol. Mourinho, Ranieri, Guardiola, Klopp fiecare și-au pus amprenta asupra campionatului englezesc.

Fanii își susțin echipa, de multe ori, pe toată viața. Jucătorii sunt plătiți peste medie iar efortul din teren este vizibil. O adevărată cultură în susținerea echipelor favorite, până și incidentele sunt spectaculoase.

  1. Echipele mai slab cotate câștigă mult mai des decât în alte campionate

În 2016, Leicester City a câștigat Premier League. Performanța a fost recunoscută ca fiind incredibilă în condițiile fotbalului modern și a devenit deja un titlu legendar.

De-a lungul sezonului, se joacă mai mult decât în orice campionat. Fiecare echipă joacă la maxim în Premier League, chiar dacă apar sincope și meciuri discutabile în cupe. Integrarea tehnologiei a ajutat și ajută pariorii să profite de cotele mărite și accesul rapid la orice joc din campionatul englezesc.

Numărul de puncte acumulat de către o echipă în sezon, depășește 51. Nu sunt echipe ”foarte slabe” sunt doar echipe mai slab cotate.

  1. Performanțele în competițiile europene, fair-play recunoscut

Champions League: City în 2022/2023, Chelsea 2020/2021, Liverpool 2018/2019. UEFA League: Chelsea 2018/2019, Manchester United 2016/2017. Chiar și cu aceste rezultate, nu poți trece cu vederea faptul că Premier League este mai atractiv financiar chiar decât o mare competiție europeană.

”Îmi cer scuze că am simulat” a declarat Theo Walcott când jucătorul lui Arsenal a scos un penalty cu Leeds în Cupa Angliei. Chiar dacă a devenit supra-apreciat și discutat, fair play-ul englezesc a rămas o expresie de referință.

De ce Premier League? Într-un cuvânt pentru DISTRACȚIE. Una cu stil, cu rafinament, cu implicare, muncă, studiu și satisfacții. Pentru că pariurile sportive presupun toate cele de mai sus.

STAI! Citeste si despre

Ponturi Wimbledon 2022 - 27.06.2022

Ponturi Wimbledon 2022 – 27.06.2022

Urmărește Ponturi Wimbledon 2022 pentru a te inspira din pariurile alese și jucate de noi. …

Cele mai mari greșeli pe care le poți face la pariuri sportive

În mod normal, acest articol ar fi avut titlul ”Cele mai mari greșeli ale unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *