marți , 21 mai 2024
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Top 5 cele mai bune pariuri de luat pe bilete în 2023

Top 5 cele mai bune pariuri de luat pe bilete în 2023

Cele mai bune pariuri de luat pe bilete sunt: Câștigă oricare repriză (câștigă minim o repriză), cel mai flexibil, Peste 1.5 goluri, COR (CMR), PR1+, GG sau 3+ și GM. COR (CMR) câștigă oricare repriză (câștigă minim o repriză). Peste 1.5 goluri, însemnând cel puțin 2 marcate. PR1+ cel puțin un gol marcat în prima repriză. GG sau 3+ ambele marchează sau peste 2.5 goluri. GM gazdele marchează.

Câștigă oricare repriză (câștigă minim o repriză), cel mai bun, cel mai flexibil

Fără îndoială este cel mai bun tip de pariu pentru bilete. Poate fi verde chiar din prima repriză și ai scutit ceva emoții. Poate fi contrat în repriza secundă, atunci când rezultatul nu pare cel așteptat. Oferă cea mai mare protecție unui parior, este ușor de utilizat și are un avantaj comparativ în fața PsF.

O cotă @2.31 făcută rapid din doar 3 jocuri unde echipele mai puternice au șanse mari să se impună. În acest caz, câștigă oricare repriză (câștigă minim o repriză) oferă o siguranță suplimentară excelentă.

Peste 1.5 goluri, extraordinar de apreciat

Aparent, toate meciurile par de peste 1.5 goluri. Un pariu pe care îl încurcă doar 0-0, 0-1 și 1-0. Orice alt scor corect înseamnă peste 1.5 goluri. Și așa, întâlnești multe jocuri de 0-1 goluri. Sunt de părere că peste 1.5 goluri este un pariu care trebuie studiat atent înainte de a-l alege. Între 2-4 meciuri sau combinat cu alte pariuri.

În sezonul trecut, în Serie A, atât Inter Milano cât și Sassuolo au avut un procentaj de 58% din jocuri cu peste 2.5 goluri. În Liga 1, FCSB, Sepsi și Farul au fost la 53% față de La Liga unde Espanyol, Almeria și Girona au avut 66%, 61% și, respectiv 58%.

Kolmonen (Finlanda) este liga cu cel mai bun record pentru 1.5 goluri. Peste 92.5% din ultimele 200 de partide au avut cel puțin 2 goluri marcate. Dintre ligile mari, Bundesliga 1 are un procentaj de 85%.

Un aspect foarte important aici este legat de jocurile apreciate ca fiind de GG. De multe ori este mai bun peste 1.5 goluri chiar dacă cotele sunt mai mici.

PR1+ forță în prima repriză

Prima repriză a câștigat teren considerabil în multe campionate. Sunt echipe care vor să decidă jocul cât mai rapid, iar 1-2 goluri în prima repriză a devenit ceva obișnuit. Unde mai pui ”surprizele” când echipa mult mai slab cotată deschide scorul rapid.

În Premier League 2022-2023, în 46.3% din meciuri s-a înscris în prima repriză. În Serie A în 45.1%, în Ligue 1 în 46.6% iar în Bundesliga 1 în 46.9%. În fiecare caz, analiza trebuie făcută pe echipe. Predispoziția de a marca în prima repriză este diferită de la o echipă la alta și influențată de avantajul terenului propriu.

Cota @2.21 din 3 meciuri de PR1+ făcută cu mare ușurință și șanse reale de câștig.

Nu putem vorbi despre o mecanică a golurilor în prima repriză, oricât XG am aștepta. Avem avantajul alegerilor analizate atent și, mai ales, a pariurilor alese în cadrul unei strategii de joc. Bineînțeles, primează cota @2.00 sau @3.00 (ori mai mare), după cum joci constant.

GG sau 3+ când cauți cote mai mari

Orice meci de GG, mai puțin 1-1, duce firesc către GG3+. Însă 1-1 este un scor foarte des întâlnit și, în multe situații, mulțumește ambele echipe. Totuși, nici o echipă ca City sau Bayern, nu poate marca ”la foc automat”. Prin GG sau 3+ eviți 1-1, ai o siguranță mai mare a pariului dar primești o cotă mai mică. Decât la GG3+, decât la Peste 2.5 goluri, binînțeles, la GG.

Un pariu (împărțit în două variante) în spiritul jocurilor ofensive unde aștepți goluri. Atât GG cât și peste 2.5 goluri sunt pariuri ”naturale”, analizate și așteptate de mulți dintre noi.  Nu strică ceva moderație, mai ales că este suficient 1 gol pentru a câștiga un meci.

Bilet la cota @2.08 cu doar 2 meciuri de GG sau 3+ din prima ligă elvețiană. Foarte bune cotele, foarte atractive însă trebuie analizate atent alegerile făcute.

Statisticile arată clar că cele mai bune ligi pentru GG sunt: Premier League 2 66% (Anglia), Vebandsliga 65% (Germania), USL League Two (SUA) 65%, Landesliga 63.5% (Austria) și Super League 63% (Elveția). În privința ligilor de peste 2.5 goluri ar fi: Vebandsliga 75% (Germania), Kolmonen 73% (Finlanda), Premier League 2 73% (Anglia), USL League Two 70.5% (SUA) și Landesliga 69.5% (Austria). Procentul este măsurat pe ultimele 200 de jocuri disputate.

GM, gazdele marchează,  un pariu al siguranței

1-0 este suficient să câștigi dar și 1-2. Orice gol înscris de echipa gazdă, care are avantajul terenului propriu, face rezultatul ”verde”. Logic, orice echipă marchează mai ușor din postura de gazdă chiar și împotriva unui adversar superior.

Sunt echipe recunoscute pentru GM și victorie pe propriul teren precum Llaneros, River Plate, Ebbsfleet United și Hampton & Richmond. Asta arată că este cel mai bine să ai 2 -3 echipe din fiecare ligă pentru a juca combinații de GM. Când acestea evoluează acasă, poți pune 3-4 bilete care să îți aducă profit destul de ușor.

Cota @2.09 din 5 meciuri presupune destul de multă atenție. O cotă mai mică de @1.10 nu aduce un plus prea mare, chiar @1.14 este destul de limitată. Totuși, nu vei găsi, de fiecare dată, cote de @1.20 sau mai mari.

GM este foarte potrivit însă pentru easy-money, strategia cățărătorului (sau a bulgărelui de zăpadă). Adică pariezi 10 lei pe @1.20, câștigi și pariezi 12 lei pe @1.17, câștigi și pariezi 14 lei pe @1.20, câștigi și pariezi 16.8 lei pe @1.20, câștigi și ai 20 lei. Ai dublat miza cu care ai început din 4 pariuri. Iar dacă nu câștigi, repeți secvența.

0-0 Concluzii

Este clar că cel mai important criteriu este siguranța pe care o conferă pariurile alese. Sunt pariuri foarte ușor de găsit, de combinat pe bilete și cu grad ridicat de încredere. Proporțional, comparativ cu rezultat final sau peste 2.5 goluri ori cu GG3+, cotele la pariurile alese sunt mai mici. Chiar și așa, valoarea cotelor este, de multe ori, mai ridicată decât așteptările.

STAI! Citeste si despre

Biletul săptămânii - cota @15.39 la Get`s Bet

Biletul săptămânii – cota @15.39 la Get`s Bet

Biletul săptămânii are cota @15.39 și conține câteva partide pe care le găsesc interesante în …

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri, Bordeaux – Marseille, Bayern Munchen …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *