vineri , 23 iulie 2021
Home / Topuri / Top 5 cele mai sexy jucatoare de golf
Top 5 cele mai sexy jucatoare de golf

Top 5 cele mai sexy jucatoare de golf

Golful este un sport care necesita inteligenta si indemanare. In toate sporturile, tot mai des, sexul frumos incepe sa aiba un cuvant important de spus. Ei bine si in golful profesionist isi fac aparitia tot mai des femei deosebit de frumoase. Pentru voi, in articolul ce urmeaza, am alcatuit un top 5 cele mai sexy jucatoare de golf.

1. Paige Renee Spiranac

Nascuta in Martie 1993, page este jucator profesionist de golf si social media influencer. A jucat golf in colegiu la University of Arizona si San diego State University. A castigat All-Mountain West Conference in sezonul 2012-13 si 2013-14 si a condus echipa Aztecs spre castigarea Mountain West Conference Championship in 2015.

Din 2015 a trecut la profesionisti unde a avut o multime de reusite.

2. Lily Muni He

Lily este “noua” in circuitul de golf profesionist feminin. Originara din China, a emigrat cu parintii in Canada pentru ca mai tarziu sa se stabileasca in San Diego, USA. Atrage atat prin miscarile coordonate din golf, precum si prin frumusetea sa.

A ales sa joace golf pentru a petrece mai mult timp alaturi de tatal ei. Din 2017 joaca in circuitul profesionist.

3. Blair O’Neal

Blair este cunoscuta pentru modeling si golf. A aparut pe coperta mai multor reviste etalandu-si trupul. Pe langa cariera in golful profesionist, lucreaza si la postul tv Golf Channel.

4. Belén Mozo

Belén este de origine spaniola si joaca golf la cel mia inalt nivel, LPGA Tour si Ladies European Tour. Ca si amator, a castigat British Ladies Amateur Golf Championship in 2006. Tot in 2006 s-a alaturat echipei de golf USC Trojans. Dupa ce a jucat timp de 4 ani golf la colegiu, in 2011 s-a alaturat LPGA Tour in sezonul 2011.

In cea ce priveste calitatile fizice, lasam imaginile sa vorbeasca.

5. Cheyenne Woods

Cheyene este nepoata celui mai bun jucator de golf din istoria acestui sport, Tiger Woods. Joaca golf la nivel profesionist si putem spune ca face tot ce poate pentru a duce mai departe cu mandrie numele pe care il poarta.

STAI! Citeste si despre

Top 5 cele mai bune jucatoare de fotbal in 2021

Ce puteti citi in acest articol Va prezentam un top 5 cele mai bune jucatoare …

Top 5 super sotii de fotbalisti care joaca in Premier League

Ce puteti citi in acest articol Odata cu venirea noului an, ne-am gandit ca ar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *