sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Topuri / Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe Instagram
Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe Instagram

Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe Instagram

Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe instagram, poate o sa va mirati de ce doar 8? Raspunsul este… pentru Zlatan Ibrahimovici! Un jucator de fotbal care daca nu se nastea, trebuia inventat. Desigur si ceilalti componenti ai topului nostru sunt adevarate superstaruri, trendsetteri si mega influenceri (vezi incidentul Ronaldo vs Coca Cola)…

1. CRISTIANO RONALDO -(304 milioane de urmaritori)

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este, prima persoană care a ajuns la 200 de milioane de urmaritori pe Instagram. Atacant pentru Juventus și căpitan pentru echipa națională portugheză, el este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Postarile lui Ronaldo contin o mulțime de imagini de familie, fotografii cu el jucând fotbal și imagini cu el traindu-si viata la maxim.

2. Lionel Messi (221 milioane de urmaritori)

Lionel Messi

În continuare topului nostru îl avem pe Lionel Messi, căpitanul Barcelonei și al echipei naționale de fotbal argentiniene. Unul dintre cei mai renumiți jucători din lume, Instagram-ul său este ceea ce v-ați aștepta: fotografii cu el jucând, o privire asupra vieții sale personale și o perspectivă asupra evenimentelor la care participă.

3. Neymar (146 milioane de urmaritori)

Neymar

Neymar este unul dintre cei mai buni fotbaliști din această generație. Abilitățile fotbalistice pe care le are la vârsta de 28 de ani constituie o placere de urmărit pentru fiecare fan al fotbalului.

În mod deloc surprinzător, pentru o vedetă din fotbal, contul său este plin de imagini cu el jucând fotbal, petrecând cu alte vedete și, în general, trăind în viața buna.

4. Virat Kohli (100 milioane de urmaritori)

Virat Kholi

Virat Kohli este unul dintre cei mai mari jucatori de criket din India, numit și mașina de alergat sau de lovit, în prezent căpitanul echipei naționale din India. Kohli este considerat cel mai mare bătăiaș din lume la ora actuala. El joacă pentru Royal Challengers Bangalore în Indian Premier League

Cu 100 de milioane de followeri, Virat Kohli este clasat pe locul 4 in topul celor mai urmariti sportivi de pe Instagram. El este, de asemenea, primul asiatic care a atins pragul de 100 de milioane de adepți pe Instagram.

5. LeBron James (87,2 milioane de urmaritori)

LeBron James

Cu 87,2 milioane de urmaritori, LeBron James este cel mai urmarit jucator de baschet de pe Instagram. Încă de pe vremea liceului a facut senzație pe internet, LeBron bucurandu-se întotdeauna de faima si popularitate, această tendință a continuandsi în cariera sa.

6. David Beckham – (66.6 milioane de urmaritori)

David Beckham

David Beckham este un om pe care îl știm cu toții atât pentru abilitățile fotbalistice, cât și pentru brandul sau personal pe care a stiut sa si-l cultive de-a lungul vremii. Cu 42 de milioane de adepți activi este unul dintre puținii sportivi cu posturi incredibil de penetrante, Beckham este un bărbat care va fi pentru totdeauna popular atât în ​​rândul bărbaților, cât și al femeilor.

7. Ronaldinho – (55.4 milioane de urmaritori)

Ronaldinho

Popularitatea fostului câștigător al Ballon d’Or nu va muri niciodată!

Ronaldinho este o adevarata enigma si poate una dintre cele mai surprinzătoare intrări pe lista celor mai urmăriți sportivi de pe Instagram, dar la fel ca în perioada sa fotbalistica de vârf, brazilianul are obiceiul să se strecoare prin spații pe care mulți alții nu reusesc.

8. Zlatan Ibrahimovic – (47.6 milioane de urmaritori)

Zlatan Ibrahimovic

Omul. Mitul. Legenda. Iubește-l sau urăște-l, nu se poate nega că Zlatan cel Mare a dat un impuls fiecărei ligi în care a jucat.

Un favorit al fanilor fiecăruia dintre cluburile sale din trecut, nu este de mirare că marele suedez face parte din lista celor mai urmăriți sportivi de pe  Instagram. Sperăm că, cariera sa nu s-a terminat încă si ne va mai arata multe.

 

 

STAI! Citeste si despre

Top 10 cele mai urmarite gagici de pe Instagram

Ce puteti citi in acest articol Top 10 cele mai urmarite gagici de pe Instagram, …

Top 5 cei mai nebuni jucatori de fotbal

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul este plin de frumosi nebuni, adevarate superstaruri, desigur …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *