duminică , 10 decembrie 2023
Home / Topuri / Top 10 cele mai urmarite gagici de pe Instagram
Top 10 cele mai urmarite gagici de pe Instagram

Top 10 cele mai urmarite gagici de pe Instagram

Top 10 cele mai urmarite gagici de pe Instagram, reteaua care are peste 1 miliard de useri lunar a devenit un adevarat hub de influenceri. Desigur in topul nostru si-au facut loc doar personaje care se bucura de faima si in viata reala, care au ceva de spus pe marile scene ale lumii.

 Ariana Grande (246 milioane urmaritori)

Ariana Grande

Ariana este una dintre cele mai cunoscute și populare cântărețe de pe planetă, este si firesc sa fie atât de populară pe Instagram (și este cea mai urmărită femeie de pe Instagram). Feed-ul ei este plin de imagini de la spectacole, întâlniri cu alte vedete și cu descrieri  generale despre viața de pop-star.

 Kylie Jenner (243 milioane urmaritori)

Kylie Jenner

Kylie Jenner este, fără îndoială, cea mai mare vedetă de pe Instagram. La un moment dat, ea a ocupat primul loc pentru cele mai apreciate postări de pe Instagram, în timp ce are numeroase intrări în top 20 în timp ce vorbim. Contul ei se axează pe munca și viața sa personală, cu o mulțime de poze și fotografii cu copiul si partenerul ei.

 Selena Gomez (239 milioane urmaritori)

Selena Gomez

O obisnuita în lista de postări Instagram cele mai plăcute este cantareata si actrita Selena Gomez. Contul ei este plin selfie-uri, poze de la evenimente, fotografiile prietenilor ei, dar include și câteva postări politice despre subiecte precum drepturile femeilor.

 Kim Kardashian (230 milioane urmaritori)

Kim Kardashian

Prima din clanul Kardashian de pe lista noastra și, probabil, cea mai faimoasa. Contul ei este, probabil, destul de similar cu cel al membrilor familiei sale. O mulțime de imagini cu transformarea ei și evenimentele la care participă, împreună cu lucruri personale, cum ar fi fotografii vechi de familie.

 Beyoncé (188 milioane urmaritori)

Beyoncé

Urmatoarea pe lista noastra o avem pe Queen Bey. Anunțul ei despre sarcină a ocupat locul 1 in topul postarilor si a fost catalogata ca fiind una dintre cele mai plăcute postari de pe Instagram. Contul ei în sine este destul de simplu, incluzând în special fotografii din performanțele și munca sa profesională, cu câteva postări mai personale printre ele.

Citeste si “Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe Instagram”.

 Kendall Jenner (170 milioane urmaritori)

Kendall Jenner

In topul nostru urmează modelul Kendall Jenner. Contul ei este destul de simplu, conținând promovarea fotografiilor și a lucrărilor de modă, selfie-uri și imagini din viața ei privată.

 Taylor Swift (162 milioane urmaritori)

Taylor Swift

În continuare o avem pe Taylor Swift, care este întâmplător cea mai influentă persoană de pe Twitter. La fel ca și Katy Perry, succesul pe Twitter nu se traduce neapărat prin urcarea în partea de sus a listei pe Instagram. Acestea fiind spuse, Swift este un influencer mult mai prolific pe Instagram decât Twitter, cu Poze importante, fotografii din spectacole și promoții ale ultimelor sale lucrări și activități (împreună cu selfie-urile obișnuite și postările din viața personală).

 Jennifer Lopez (159 milioane urmaritori)

Jennifer Lopez

Urmează Jennifer Lopez. “Jenni from the block” intregeste lista noastra, ea nu mai are nevoie de nici o prezentare, contul ei de Instagram creste fara sa necesite foarte mult efort. Pe langa fotografiile din culise, promovarea melodiilor și al videoclipurilor, JLo are, de asemenea, posteaza de asemenea o serie de momente importante ale evenimentelor la care participă și o multime hashtaguri pe care le-a creat.

 Khloé Kardashian (154 milioane urmaritori)

Khloé Kardashian

Urmatoarea pe lista noastra este Khloe Kardashian, ea și familia ei au mare succes pe platformă, folosind-o pentru a posta despre viața, afacerile și activitățile lor.

 Nicki Minaj (141 milioane urmaritori)

Nicki Minaj

În mod surprinzător, topul nostru contine mulți muzicieni, iar Nicki Minaj este următorul pe listă. Contul ei este asa cum ne-am aștepta – o mulțime de imagini din turneele și evenimentele sale, din viața ei personală și chiar și cu câțiva dintre fanii ei.


 

STAI! Citeste si despre

Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe Instagram

Ce puteti citi in acest articol Top 8 cei mai urmariti sportivi de pe instagram, …

Top 5 cei mai nebuni jucatori de fotbal

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul este plin de frumosi nebuni, adevarate superstaruri, desigur …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *