sâmbătă , 15 august 2020
Home / Stiri / Masinile fotbalistilor de top
Cristiano Ronaldo - Bugatti Chiron)

Masinile fotbalistilor de top

Este cunoscut faptul salarile fotbalistilor care joaca la echipele puternice din Europa sunt foarte mari. Statutul de vedeta pe care il au ii obliga, oarecum, sa epateze si cum o pot face mai usor daca nu cu ajutorul unor masini care iti taie respiratia cand le vezi pe strada. In articolul ce urmeaza facem o scurta trecere in revista a masinilor fotbalistilor de top.

 

Paul Pogba (Rolls-Royce Wraith)

Paul Pogba Rolls-Royce Wraith

Despre Pogba se stie ca detine o colectie de masini care este evaluata la suma de £1.6m.In aceasta colectie superba, si-a facut loc si un superb Rolls-Royce Wraith pe care starul francez il conduce de cate ori are ocazia.

Gareth Bale (Lamborghini Huracan)

Gareth Bale – Lamborghini Huracan

Galezul, nu a avut o perioada extraordinara in ultma vreme la Real Madrid cu toate acestea el detine un Lamborghini Huracan cu care poate merge la partidele de golf, atunci cand nu este selectionat in prima echipa. Huracanul pe care il conduce are nu mai putin de 610 CP deci putem spune ca demarajul sau este asemanator cu viteza pentru care este unoscut Bale atunci cand joaca.

Sergio Aguero (Nissan GT-R)

Spre deosebire de marea majoritate a jucatorilor de fotbal care doar epateaza cu masinile pe care le detin, Sergio Aguero este un impatimit al “motoarelor”. Ultima achizitie din colectia sa este un Nissan GT-R tunat, creat in colaborare cu Puma.

Neymar (Koenigsegg CCXR Trevita)

Neymar este unul dintre cei mai buni fotbalisti de la ora actuala. Un jucator cu talentul sau este clar ca detine si unego pe masura. Asa cum este de asteptat, brazilanul are in garaj unele dintre cele mai frumoase si scumpe masini, dar perla coroanei este Koenigsegg CCXR Trevita. Masina atinge 254 mph si costa nu mai putin de $4,8 milioane, salariul pe care Neymar il castiga intr-o luna.

Cristiano Ronaldo (Bugatti Chiron)

Cristiano Ronaldo – Bugatti Chiron)

Nu cu mult timp in urma, in colectia de masini a lui Cristiano Ronaldo si-a facut loc si un Bugatti Chiron. Masina in valoare de £2 milioane a starului lui Juventus atinge 260 mph, deci putem spune ca este rapida si puternica precum jucatorul portughez.

Lionel Messi (Pagani Zonda Roadster)

Lionel Messi – Pagani Zonda Roadster

Din punctul meu de vedere Messi este cel mai bun jucator de fotbal din lume si asa cum era normal detine una dintre cele mai spectaculoase masini, Pagani Zonda Roadster. Primul Roadster de la Pagani a fost construit in 2003 si Messi detine unul din cele 40 de bucati produse. Masina care costa aproximativ £1m este una dintre ele mai rare si dinamice masini construite vreo data.

STAI! Citeste si despre

Top 5 cel mai bine platiti jucatori de fotbal american

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul american este sportul numarul 1 in SUA, personajele …

Cum să faci faci reclamație împotriva unei case de pariuri online pentru a avea succes

Cum să reclami cu succes o casă de pariuri online

Să faci reclamație împotriva unei case de pariuri online poate părea dificil și mulți jucători …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *