miercuri , 17 octombrie 2018
Home / Distractie Culinara

Distractie Culinara

De curand, site-ul www.bettinginside.ro a inceput o colaborare cu
renumitul expert si evaluator gastronomic, George Butunoiu, unul dintre
cei mai importanti specialisti in ceea ce priveste locurile de mancat din
Bucuresti si din tara. Pe site-ul www.bettinginside.ro gasiti incepand de
acum o multime de evaluari a restaurantelor bucurestene indiferent de
bucataria lor, de la restaurante cu specific romanesc si pana la cele cu
gastronomie moleculara. Va invitam sa intrati pe Distractii Culinare by
George Butunoiu doar pe www.bettinginside.ro pentru a afla cat mai multe
despre locurile unde puteti sa luati masa impreuna cu prietenii sau
familia.

Cel mai bun kebab din București?

Casa aceea veche din Alecu Russo, unde se taie cu Icoanei și cu Dacia, e cunoscută pentru fostul restaurant Aquarium, mare vedetă pe piața restaurantelor din București o bună bucată de vreme. Apoi au mai fost niște restaurante și pizzerii după el, însă niciunul nu a avut viață lungă. Maher …

Citeste mai mult

Nu puteți merge la etaj neînsoțiți

Rocca e un mic restaurant pe Theodor Aman, între Calea Griviței și Catedrala Sfântul Iosif, în Bucureștiul vechi și amestecat, cu studenți la Arte, țigani, academicieni, chinezi și alți emigranți, corporatiști… Sunt în casa aceea cu mansardă de mai mulți ani, însă de doi încoace se numesc Rocca by the …

Citeste mai mult

S-a deschis un bistrou îndelung așteptat

Sâmbătă, 24 februarie, s-a deschis Bistromar, pescăria-bistrou, sau restaurantul pescărie, cum se prezintă ei, în Piața Floreasca, chiar în interiorul pieței. E o investiție a celor de la Alfredo Seafood, unul dintre cei mai mari, dacă nu chiar cel mai mare distribuitor de pește proaspăt și congelat din România. Chef …

Citeste mai mult

Cele mai bune restaurante românești din București

Când am dat Premiile Restocracy pe 2017 pentru restaurantul cu cea mai bună bucătărie românească din București, nu am luat în calcul diferențele dintre restaurantele tradiționale românesti, cele cu bucătărie țărănească, cele cu bucătărie boierească și celelalte (sub)categorii care ar mai putea intra în discuție, însă am promis că revin …

Citeste mai mult

Paul, mai multă atenție la gust!

The Artist restaurant

M-am tot uitat pe site-ul și pe Facebookul lui The Artist, însă nu am văzut menționat pe undeva “gastronomie moleculară”, sau “bucătărie moleculară”, însă mi se pare evident că Paul Oppenkamp, cheful și patronul olandez al lui The Artist, folosește astfel de tehnici și combinații de produse și ingrediente. Și …

Citeste mai mult