marți , 21 mai 2024
Home / Stiri / Aplicații utile, aplicații mobile – X Betting Tips: excelentă!
Aplicații utile, aplicații mobile - X Betting Tips: excelentă!

Aplicații utile, aplicații mobile – X Betting Tips: excelentă!

X Betting Tips face parte din aplicațiile pe care ar trebui să le ai instalate. Nu îți alege singură meciurile, nu pariază pentru tine, nu îți oferă ponturi fanteziste, nu îți face promisiuni de câștig, nu îți oferă coduri de bilete însă are mai multe de oferit. Dacă te aștepți la bazaconii și ”ponturi sigure”, cote de zeci de mii și alte trăznăi, treci mai departe. Oricum îți este destul de greu să citești, nu am pretenția să și înțelegi.

Dacă tot îți încarci telefonul ăla de 2 ori pe zi și Flashscore nu e singura ta sursă de știri portive, poate că te înduri și la câteva aplicați care îți pot fi foarte utile. Iar X Betting Tips este una dintre ele, câteva motive fiind următoarele:

Despre depuneri la Superbet – păreri de parior

X Betting Tips este apreciată la un rating foarte bun

X Betting Tips

Pozele sunt destul de sugestive, nu este necesar să citești.

X Betting Tips

Chiar și în engleză, nu este nevoie să înțelegi. Deja știi despre ce este vorba.

X Betting Tips

Este intuitivă, ușor de utilizat

Cu peste 1.000.000 de meciuri anterioare în baza de date, softul a fost dezvoltat pentru acuratețea predicțiilor statistice. Fiecare eveniment simulat conține mai multe sugestii de pariuri pe cele mai importante piețe. Depine doar de tine cum alegi și cum îți ordonezi pariurile.

X Betting Tips îți oferă sugestii și șanse, calculate în funcție de accesul lor la baze statistice. Poți lua în calcul anumite criterii de a plasa pariuri în funcție de stilul tău de joc. Acceptă toate ligile, inclusiv competițiile europene, cum ar fi Liga Campionilor, Europa League sau Conference League.

Cuprinde și ghiduri despre cum să alegi mai eficient și chiar sugestii de moneymangament care să îți protejeze bugetul de joc. Mai mult ca sigur, deja te pricepi la așa ceva, însă poți arunca o privire.

Când diferența aduce câștigul înainte de finalul meciului

Nu are contraindicații și nu îți dă dureri de cap

Nu este o aplicație anti-covid, nici nu minează singură dar îți oferă foarte multe puncte de sprijin. Unul dintre aceste puncte importante este diferența între cota real valoroasă la un meci și cea oferită de operatori. Este mai simplu să găsești pariuri valoroase în acest fel.

Punctul forte este funcționalitatea și perfecta adaptare pentru telefonul mobil. Ușor de urmărit, poate fi de un ajutor real pentru tine.

STAI! Citeste si despre

Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie

Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodia ta? Se spune …

PSG crypto

Paris Saint-Germain Fan Token – criptomonedă

Paris Saint-Germain Fan Token este criptomoneda dedicată puternicei echipe pariziene unde evoluează Messi, Neymar, Sergio …

2 comentarii

  1. multumesc din suflet!
    este foarte tare aplicatia
    intre timp se cheama X BETTING PREDICTIONS, au progresat mult de cand ati scris articolul
    o seara placuta!

  2. Acum se numeste X BETTING PREDICTIONS 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *