miercuri , 19 iunie 2019
Home / Stiri pariuri / Winner sponsorizează Poli Timișoara

Winner sponsorizează Poli Timișoara

Winner sponsorizează Poli Timișoara începând cu 18 Dec 2017. Acest parteneriat apare la scurt timp după schimbare președintelui la gruparea alb-violet.

Winner este una dintre casele de pariuri stradale cunoscută pariorilor români și care oferă un pariu șansă destul de bine cotat.

Vezi Top5 case de pariuri care au pariu șansă

Winner

ACS Poli Timișoara este un club profesionist de fotbal care evoluează în Liga 1, România. Refondat în 2012, acest club este succesorul FC Politehnica Timișoara, fondat în 1921, care a dat faliment și a fost dizolvat în sezonul 2011-2012.

Iată comunicatul prezentat pe pagina oficială acspoli.ro

Casa de pariuri sportive ”Winner” este noul partener al clubului nostru! ”Datorită pasiunii noastre pentru sport, am ales să ne implicăm mai mult și să începem o colaborare alături de clubul Poli Timișoara, pentru a contribui la dezvoltarea fotbalului românesc”, a spus reprezentantul ”Winner”, dl. Alex Constantin, la conferința de presă de astăzi, 15 decembrie.

”Ne bucurăm că avem un nou partener alături de noi. Ne dorim să avem cât mai multe companii multinaționale alături de noi, mai ales că în acest an Poli Timișoara a realizat lucruri extraordinare. Acest parteneriat cu Winner a fost în discuție și în vară, ne bucurăm că s-a materializat acum. Atâta vreme cât este pe tricouri, înseamnă că este un contract destul de consistent”, a declarat președintele clubului nostru, Radu Birlică.

”Ne bucurăm că putem fi parte a renașterii unui club care transcende aproape un secol de la înființare. Pentru  Winner, implicarea în acest proiect reprezintă o oportunitate pentru a putea transpune în realitate interesul și pasiunea pentru sport. Am ales acest proiect pentru încrederea pe care o inspiră dedicația echipei, competența staff-ului tehnic și administrativ și nu în ultimul rând, ba dimpotrivă, dorința de performanță întâlnită aici. Dorim să mulțumim clubului pentru a ne fi oferit posibilitatea de a fi parteneri li pentru încrederea arătată brandului WINNER” (Alexandru Cosmin, referent marketing WINNER)

STAI! Citeste si despre

O experiență diferită la pariuri – TIP & CASH

O plimbare în centrul orașului este întotdeauna o experiență. Chiar dacă nu găsești prea ușor …

Sărbători Fericite de Sfintele Paşti 2019

Sărbători Fericite de Sfintele Paşti 2019 Echipa Bettinginside vă urează să aveți parte de Sărbători …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *