duminică , 26 mai 2019
Home / Stiri pariuri / Winmasters nu mai reține taxa de 2% la depuneri online

Winmasters nu mai reține taxa de 2% la depuneri online

Taxa de 2% la depuneri online a fost preluată de către acest operator de pariuri. O veste bună pentru cei care joacă la Winmasters. Iată mai jos comunicatul transmis prin email:

Începând cu luna Ianuarie 2019, în conformitate cu noile reglementări fiscale prevăzute în Ordonanța de Urgență Nr. 114/2018, a fost impusă o nouă taxă de 2% pentru fiecare depunere efectuată de jucători în conturile operatorilor cu licență. Această nouă taxă este calculată pentru fiecare depunere, iar toți operatorii de jocuri de noroc licențiați sunt obligați să rețină suma corespunzătoare și să o plătească Bugetului de Stat.

După cum probabili știți, majoritatea operatorilor de jocuri de noroc online, rețin deja suma de 2% din fiecare depunere, reducând soldul real pe care jucătorul îl utilizează.

Cum să pariezi ”câștigă oricare dintre reprize” și 5 ponturi pentru alegeri mai bune

În acest sens, winmasters a decis să continue să nu rețină impozitul de la utilizatori până la sfârșitul sezonului fotbalistic (dar să plătească în același timp suma corespunzătoare către Bugetul de Stat), oferind astfel jucătorilor posibilitatea de a folosi întreaga sumă a depunerii!

Încercând să oferim cea mai bună experiență pentru utilizatorii winmasters, ne angajăm să îmbunătățim continuu produsele și serviciile pe care le oferim.
Bucură-te acum de întreaga sumă a depunerii și pariază cu winmasters!

Cu prietenie,
Echipa winmasters

Jucătorii care aleg winmasters.ro vor putea să joace în continuare întreaga valoare a depunerilor, fără a le fi oprită nicio sumă.

Taxa de 2% a fost introdusă prin prin OUG 114/2018, fiind considerată o taxă de viciu. Inițial a fost o propunere de 3% însă acest procent a fost redus.

În prezent, există și alte case de pariuri online care suportă această taxă de 2% nefiind însă majoritare.

STAI! Citeste si despre

Suedia - România

Suedia – România și 2 pariuri pe care nu poți să le ratezi

Suedia – România o partidă foarte interesantă dar pariurile pe care le presupune sunt mult …

Ce va face Halep+Cahill la Indian Wells 2019?

Halep+Cahill la turneul america de la Indian Wells, românca fiind însoțită de fostul ei antrenor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *