vineri , 13 septembrie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Wimbledon 2019 la Sportingbet – ce tipuri de pariuri găsim

Wimbledon 2019 la Sportingbet – ce tipuri de pariuri găsim

Wimbledon 2019 la Sportingbet, această casă de pariuri fiind una dintre favoritele noastre când vine vorba de tenis. Datorită tipurilor de pariuri, cotelor foarte bune, pariurilor live, transmisiunilor video și opțiunilor oferite, pariem pe tenis cu încredere la Sportingbet.

Cum sunt cotele? Este întrebarea care vine pe buzele multor pariori. Sunt bune de jucat, bine acoperite și, de multe ori, mai bune decât la alte case de pariuri pe linie. Adică 1 sau 2, victoria unuia dintre competitori la tenis.

Pariurile pe Wimbledon 2019 le găsim la secțiunea Tenis – Turneuri de Grand Slam. Aici avem listate meciurile dar și pariurile pe câștigător/câștigătoare a turneului.

În primul rând, trebui să știm că avem opținuni de sortare după Ligă/Eveniment, Data, Tipul de pariu, Cota Maximă, Cotă minimă. După cum observăm în imaginea de mai jos, aceste opțiuni sunt ușor accesibile și foarte utile. Să ne gândim d0ar la câteva pariuri pe favoriți, care au cota mică, de exemplu.

Wimbledon 2019

Wimbledon 2019 la Sportingbet – ce tipuri de pariuri găsim

Fiind vorba de unul dintre cele 4 turnee de Grand Slam, vom avea la dispoziție toate tipurile de pariuri pe tenis oferite de operator. Chiar dacă pariem pe 1, 2 sau pe număr de seturi, număr de ghemuri, handicap sau scor corect, toate aceste piețe de pariuri sunt disponibile.

Să luăm un exemplu practic, meciul dintre Mihaela Buzărnescu (ROU) și Jessica Pegula (USA). Are 17 piețe de pariuri disponibile, între care găsim:

 • Cine va câştiga?
 • Cine va câştiga primul set?
 • Pariuri pe set
 • Câte game-uri vor fi jucate în meci?
 • Câte game-uri vor fi jucate în setul 1?
 • Cine va câştiga cele mai multe game-uri în meci? (handicap pe jucător)
 • Va câştiga jucătorul 1/2 cel puţin 1 set?
 • Câte seturi vor fi jucate în meci? (cel mai bun din trei)
 • Va fi un tie-break în primul set?
 • Va fi un tie-break în meci?
 • Cine va câştiga meciul (handicap pe set)?
 • Va reuşi un jucător să câştige meciul în ciuda unui dezavantaj de 0-1 la seturi? (meciul trebuie să fie încheiat regulamentar pentru ca pariurile să fie valabile)

Wimbledon 2019 la Sportingbet – Câştigătorul turneului

Am luat exmplul tabloului feminin, acolo unde Simona Halep nu este chiar printre principalele favorite. Cel puțin, casele de pariuri nu o văd pe Halep în top. Sportingbet o cotează cu @17.00, o cotă destul de mare și care poate fi valoroasă.

Urmărind cu atenție șansele celorlalte jucătoare, nu este o diferență prea mare între primele favorite și jucătoarele mai slab cotate.

Wimbledon 2019 Halep

Ashleigh Barty este principala favorită cu @6.50, dar Karolina Pliskova cu @7.00 este foarte aproape. Dacă luăm în considerare evoluțiile K Pliskova din ultimele zile pe iarbă, o putem considera chiar cea mai solidă jucătoare.

Serena Williams este unică, dar la cota @9.00 este listat mai mult numele jucătoarei americance. Pe parcursul sezonului a arătat că nu se poate concetra suficient pentru un meci de top. Chiar dacă poate câștiga câteva runde, Serena pare o pradă pentru multe jucătoare.

Petra Kvitova este departe de forma care a propulsat-o printre cele mai bune jucătoare de tenis. Poate juca foarte bine pe iarbă, are un serviciu solid și stabil și poate emite pretenții la titlu.

Naomi Osaka a avut un sezon foarte bun pe zgură și joacă în primul meci cu Putinsteva. Japoneza a declarat că încă învață și se adaptează jocului pe iarbă. A și recunoscut că îi vine greu să joace pe iarbă, cea mai dificilă suprafață pentru ea.

STAI! Citeste si despre

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

La egal cota @1.00 reprezintă denumirea sub care întâlnești DNB (Draw No Bet) la Baumbet. …

5 motive pentru care merită să pariezi la Baumbet (2019)

Să pariezi la Baumbet a devenit pentru mulți dintre noi obișnuință. O casă de pariuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *