miercuri , 19 decembrie 2018
Home / Biletul Zilei la pariuri / Vineri e cu noroc. Biletul zilei de 9 martie are o cotă de 13

Vineri e cu noroc. Biletul zilei de 9 martie are o cotă de 13

Începe un nou weekend cu o mulțime de meciuri de fotbal în toată lumea plus un turneu de tenis major, Indian Wells, cu meciuri atât la fete, cât și la băieți. Pregătiți astfel mătăniile! Se joacă pe muchie de cuțit.

Mainz – Schalke, DG 1. @1.42

Trupa lui Alexandru Maxim se zbate să se salveze de la retrogradare, treabă grea tot timpul în campionatul Germaniei. Schalke a avut un an foarte bun și e pe loc de Liga Campionilor, dar Bundesliga e capabilă să ofere orice fel de surpriză. Deși favorită la victorie, trupa din Westfalia va primi gol.

F. Tiafoe – E. Escobedeo, min1s, 2. @1.60

Americanul e puști talentat, dar primește tot timpul cote de favorit doar pe acest considerent și nu le confirmă aproape niciodată la turneele importante. Acum joacă în primul tur la Indian Wells cu Escobedo, un jucător mult mai experimentat și chiar dacă Francisc va câștiga, va pierde măcar un set.

Alanyaspor – Basaksehir, 2. @1.72

Trupa din Istanbul e la egalitate de puncte cu Galatasaray, pe primul loc al campionatului, dar orice deplasare e grea în Turcia. Alanya e jos, la retrogradare și credem că după gafa cu Gncler, din urmă cu două etape, Basaksehir nu va mai călca strâmb cu o echipă slabă și va lua toate cele 3 puncte, continuând lupta la titlu cu trupa lui Terim.

CFR Cluj – CSMS Iași, -1,5, H-1. @2.05

Liderul începe play-off-ul cu o echipă care a furnizat o mare surpriză calificându-se în primele 6, dar care e posibil să ia deja asta drept o mare performanță și să nu se mai rupă cu firea știind că mai jos nu poate cădea. În plus, moldovenii sunt și demotivați după ce săau adunat 3 luni de neplată a salariilor și toată atmosfera de la club a luat foc. CFR va câștiga la minimum două goluri diferență.

Girona – Deportivo La Coruna, 1. @1.65

Tot am tras și am așteptat un reviriment al trupei lui Florin Andone, dar el nu vine și e păcat să batem toba aiurea. Galicienii parcă sunt condamnați să retrogradeze și nu-i putem scăpa noi oricât am merge pe mâna lor. Echipa lui Seedorf e blocată psihic și pur și simplu a uitat să câștige. Iar Girona are un sezon fantastic, un atac bun care marchează meci de meci și care are șanse la Liga Europa. Bat gazdele și la revedere Deportivo!

Noi am jucat la Suoperbet.

Cota finală: 13

 

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 24 Noiembrie 2018

Biletul zilei 24 Noiembrie 2018 – cota totală @2.42

Biletul zilei 24 Noiembrie 2018 într-o zi care se arată plină de surprize. Se pare …

Biletul zilei 22 Noiembrie 2018

Biletul zilei 22 Noiembrie 2018 – cota totală @3.26

Biletul zilei 22 Noiembrie 2018 vine cu 3 propuneri, 2 dintre partide fiind din prima …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *