duminică , 24 octombrie 2021
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Verificare bilet Unibet și share pentru distracție (2021)
Verificare bilet Unibet și share pentru distracție (2021)

Verificare bilet Unibet și share pentru distracție (2021)

Verificare bilet Unibet – simplu, în câteva secunde

Unibet este o casă de pariuri care a știut întotdeauna să facă lucrurile foarte simple pentru jucători. Un operator prezent doar online însă cum o experiență impresionantă. Iar aceasta se regăsește în atmosfera de pariere, în interfața prietenoasă și foarte stabilă, în întregul proces de joc.

Unibet: Una dintre cele mai îndrăgite și apreciate case de pariuri online

Verificare bilet Unibet

Vrei să verifici cum stă biletul pe care l-ai pus la Unibet? Este simplu și o faci foarte ușor. Intri în ”Contul Meu” și dai click pe ”Istoric Pariuri”. În istoricul pariurilor tale găsești orice bilet, indiferent de starea lui.

În plus ai posibilitatea de a filtra și vizualiza după mai multe criterii: bilete decise sau aflate în așteptare, tipul rezultatului (câștigător, pierzător, returnat) sau data la care ai plasat biletele.

Vizual, fiecare bilet câștigător are o linie verde, unul pierdut are o linie roșie iar un bilet în așteptare are o linie portocalie. Tot cu portocaliu apare și opțiunea Cash Out pe care o poți găsi tot în secțiunea istoric la fiecare bilet în parte.

Procesul Unibet verificare bilet poate fi parcurs astfel în maxim câteva secunde. Iar dacă ai instalată aplicația pentru mobil, atunci o poți seta să primești notificări atunci când un pariu este decis.

Betshare – arată biletul prietenilor

Funcția Betshare te ajută să distribui biletul sau biletele puse pe platforme de socializare, site-uri sau grupuri tematice. Îi poți inspira pe alți pariori, poți să îi ajuți să câștige, să se distreze alături de tine. Într-un cuvânt poți avea recunoașterea valorii tale ca parior.

Știai că

Unibet oferă platforma pentru pariuri, cazino online, bingo și poker la peste 11 milioane de clienți în peste 100 de țari? Este parte a grupului Kindred – un operator care cuprinde peste 11 branduri cunoscute în toată lumea.

Are peste 1500 de angajați și birouri în Malta, Londra, New York, Gibraltar și multe alte locații. A lansat primul site online în 1999, serviciul de pariere live în 2003 iar versiunea pentru mobil a fost introdusă în 2004.

STAI! Citeste si despre

Merită să joci ”cotele mărite” pe care le oferă casele de pariuri?

Merită să joci ”cotele mărite” pe care le oferă casele de pariuri?

Cotele mărite au apărut în oferta mai multor case de pariuri și au fost bine …

5 pariuri la Get`s Bet

5 pariuri la Get`s Bet pe care le joc cel mai des

5 pariuri la Get`s Bet pe care le joc cel mai des, simple sau pe …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *