sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Verificare bilet Sportingbet 2021 – Află rapid dacă ai câștigat

Verificare bilet Sportingbet 2021 – Află rapid dacă ai câștigat

Iată cum poți face verificare bilet Sportingbet, una dintre casele de pariuri mari dar prezente doar online. Trebuie să ții seama de faptul că la o casă de pariuri online este foarte ușor să îți verifici biletul online și ai mai multe modalități practice la îndemână.

Sportingbet, una dintre cele mai solide case de pariuri

La Sportingbet poți găsi orice eveniment căutat într-un timp record. Doar 2-3 click-uri de mouse și ai ajuns la meciul/pariu dorit. Dând click pe cota aleasă, aceasta se adaugă automat la biletul afișat în partea din dreapta. Acesta are caracter virtual, până în momentul în care îți alegi miza și plasezi biletul.

Chiar și plasat, la un bilet mai pot fi făcute modificări, poate fi anulat ceea ce este un avantaj considerabil. Mai mult decât atât, în cazul în care anulezi sau modifici un bilet primești înapoi aceeași miză folosită. Casa de pariuri nu îți aplică nicio taxă, nu îți reduce suma folosită.

Sportingbet, pasiunea pentru pariuri și avantajele unei case de pariuri mari

Verificare bilet Sportingbet

Practic, pe cât de ușor este să pui un bilet, la fel de ușor este să îl verifici. Iar modalitățile pe care le ai la dispoziție pentru verificarea biletului online sunt mai multe:

  • aștepți validarea rezultatelor făcute de către operator. Asftel, pe biletul plasat, vei putea vedea distinct fiecare meci și rezultatul pariului, câștigător sau necâștigător. În cazul unui bilet câștigător, vei observa acest lucru și în balanța. Accesezi ”Contul Meu” – ”Pariurile mele”, și ai acces la istoricul pariurilor jucate. Mai mult, ai și acces la opțiuni care te ajută să vizualizezi doar bilete câștigătoare/necâștigătoare /aflate în desfășurare dintr-un anumit interval. Tot aici ai un câmp de căutare în care poți introduce ID-ul unui anumit bilet și să ai acces instant la el.
  • verifici fiecare meci/eveniment în funcție de ora la care se desfășoară la Sportingbet sau pe alt site de livescore/rezultate. În general, faci acest lucru atunci când plasezi pariuri live ori pui contră la unele meciuri jucate. Ai avantajul unui anumit control asupra biletului tău.
  • verifici biletul făcut urmărind fiecare pariu pus (pe site sau pe flashscore, livescore ori altă aplicație de pariuri)
Verificare bilet Sportingbet
3 meciuri de tenis, cota totală @3.81

Avantajele și limitele unei francize la pariuri și păcănele

Cum aflu dacă am câştigat un pariu?

După cum precizează operatorul, furnizorii de evenimente sportive introduc rezultatele pariurilor în sistem în maxim trei ore după ce ce rezultatele au fost stabilite şi introduc câştigurile în conturi. Pariurile câştigătoare le vei avea afișate în verde la  „Contul meu“/„Pariurile mele“. De asemenea, la  „Contul meu“/„Mişcări din cont“ poți vedea plăţile efectuate în contul tău pentru câştigurile respective.

Sportingbet îți pune la dispoziţie trei tipuri de pariuri. Pariu simplu (un singur pronostic), pariu combinat (două pronosticuri) și pariu sistem (trei sau mai multe pronosticuri). În cazul în care dorești să pui un pariu simplu sau unul combinat, vei selecta varianta dorită. Sistemul îți trece automat pe varianta sistem atunci când ai mai mult de 3 meciuri alese.

Pariu simplu

Verificare bilet Sportingbet

Pentru a afla cel mai simplu dacă ai câștigat, e bine să urmărești meciul la casa de pariuri unde ai jucat

Pariu combinat

Pariul combinat are avantajul unei cote mărite dar și faptulă că poate fi ușor de urmărit și verificat

Pariu sistem

Pariurile sistem sunt mai dificil de urmărit și nu este foarte simplu să știi în orice moment câștigul pe care îl poți obține

Concluzii

Sportingbet România are o ofertă de pariuri incredibil de detaliată și elaborată, cu peste 90 de piețe sportive și posibilitatea de a plasa zeci de mii de pariuri online. Operatorul nu se limitează doar la pariuri sportive ci pune la dispoziție o platformă pentru jocurile de cazino, inclusiv jocuri live, aprovizionate de la cei mai importanți furnizori de software – Microgaming, NetEnt, Evolution Gaming, Play’n Go și Playtech.

Urmărirea și verificarea unui bilet este un proces simplu. Totuși, pot apărea mici dificultăți cu cât crești numărul de meciuri jucate. În cazul unui bilet sistem cu un număr mare de variante este mai dificil să îți calculezi singur câștigul.

În același timp, pot apărea erori chiar și în cazul validării rezultatelor. Prin urmare, te poți gândi că ai câștigat un pariu dar el să fie validat invers. Este cazul pariurilor specifice gen șuturi pe poartă, posesie sau alte tipuri de pariuri la care validarea poate fi interpretată.

Pot fi mai multe variante și motive diferite, însă acest lucru se rezolvă cu verificări suplimentare și prin dialog cu operatorul.

În practică, pot apărea multiple situații cu erori. Din acest motiv, este bine să te asiguri că verifici un bilet prin cel puțin 2 surse diferite. Nu în ultimul rând, ar trebui să știi câte ceva despre Termenii și Condițiile casei de pariuri la care joci. Chiar și generalități cum ar fi ce se îmtâmplă în cazul unui meci anulat sau care este limita maximă de câștig sunt importante pentru tine.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet la SMART-BET - Vezi rapid dacă ai câștigat (2021)

Verificare bilet la SMART-BET – Vezi rapid dacă ai câștigat (2021)

Verificare bilet la SMART-BET – Cum să vezi rapid dacă ai câștigat și dacă ai …

Verificare bilet Netbet - află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Verificare bilet Netbet – află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Netbet este unul dintre operatorii prezenți doar online pe piața românească. O casă de pariuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *