duminică , 10 decembrie 2023
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Verificare bilet la Betano – vezi rapid dacă ai câștigat
Verificare bilet la Betano - vezi rapid dacă ai câștigat

Verificare bilet la Betano – vezi rapid dacă ai câștigat

Verificare bilet la Betano – cum să afli rapid starea pariurilor tale

Betano este una dintre cele mai puternice case de pariuri online de pe piața românească. Sponsor al echipelor de fotbal Universitatea Craiova și FCSB, operatorul are parteneriate și cu multe echipe străine. Benfica, Sporting, Braga, Maritimo, Olympiacos, PAOK, Apoel, Apollon Limassol, Pafos, Omonia Nicosia, Atletico Mineiro și Fluminese sunt prezente pe site la secțiunea Sponsorizări.

Foarte mulți pariori au găsit la acest operator cote mari, foarte multe tipuri de pariuri, o secțiune live bine pusă la punct, depuneri și plăți rapide. Dar este bine să te convingi tu, testând, jucând, văzând dacă îți oferă ceea ce cauți.

Fiind o casă de pariuri online, cel mai ușor este să îți verifici biletul în contul de joc. Desigur, poți verifica și prin intermediul unui portal de live, rezultate și statistici, însă în contul de joc vei vedea balanța reală și fondurile pe care le ai la dispoziție.

Verificare bilet la Betano

În contul de joc fiind, trebuie doar să dai click pe Cont. În Istoric găsești toate pariurile tale imediat și ai acces la starea fiecăruia.

Foarte utile filtrele și instrumentele de sortare, deci vei vedea pariurile: Deschise, Stabilite, Toate, Pariuri Jucător, BetCombo și Cashed Out.

Pariuri deschise

Aici găsești toate pariurile care se află în desfășurare. Bilete, pariuri simple pe evenimente care nu s-au încheiat. Pariurile deschise le poți vedea și pe coloana din dreapta a site-ului.

Pariuri Stabilite

Pariurile decise, cu rezultat și finalitate cunoscută. Ori ai pierdut pariul, ori l-ai câștigat iar suma ți-a fost virată în balanță. În cazul biletelor câștigătoare, în partea dreaptă apare o linie verticală verde. Tot cu verde vei vedea balanța ta actualizată. În cazul biletelor pierdute, în partea stângă apare o linie roșie verticală. Mențiunea pierdut cu litere roșii apare în dreptul fiecărui bilet stabilit astfel.

Toate

Toate pariurile tale, indiferent de starea lor. Poți seta perioada de timp pentru o căutare exactă și dacă ai nevoie să găsești un bilet mai vechi.

Pariuri Jucător

Hot Hand la pariuri – prejudecata mâinii fierbinți

Cashed Out

Aici găsești pariuri pe care le-ai închis prin cash out și la care ți-ai asigurat un câștig. Este o opțiune bună să îți protejezi câștigurile înainte de terminarea meciului sau îți reduci pierderile când o partidă nu se desfășoară după cum ai anticipat.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Netbet - află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Verificare bilet Netbet – află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Netbet este unul dintre operatorii prezenți doar online pe piața românească. O casă de pariuri …

Terminalele de pariere

Terminalele de pariere – tot ce trebuie să știi ca să pariezi mai ușor (I)

Terminalele de pariere au apărut prin anii 60. Dezvoltarea vendig-ului a atras și dezvoltarea terminalelor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *