sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Verificare bilet Favbet – tot ce trebuie să știm pentru a controla biletul
Verificare bilet Favbet – tot ce trebuie să știm pentru a controla biletul

Verificare bilet Favbet – tot ce trebuie să știm pentru a controla biletul

Verificare bilet Favbet sau cum să ne controlăm biletele puse la acest operator. Favbet.biz este deținut și operat de Favbet Gaming SRL, CUI: 33405809 Calea Griviței 136, sectorul 1, București, România. Are drept de organizare în baza DECIZIE NR. 3227 din 23.12.2019, cu valabilitate din 01.01.2020 – 31.12.2029.

O casă de pariuri cu o ofertă generoasă, o casă de pariuri care a activat și online și care are sediul în România. În afară de pariuri avem Curse de caini, Lucky 6, KENO + multe altele care ne fac să ne distrăm într-o locație Favbet.

Verificare bilet Favbet – ce trebuie să știm

Miza minimă acceptată de cătr Favbet, pentru un singur bilet, este de 1 Ron. Miza minimă acceptată pentru pariul sistem este pentru fiecare combinație de 0.01 Ron. Câstigul maxim posibil pe un singur bilet sau pe o serie de bilete identice la PARIURILE PRE-MECI si/sau PARIURILE LIVE este de 200.000 Ron, chiar daca suma obtinuta prin inmultirea cotelor cu miza ar fi mai mare.

Când vine vorba despre biletele plasate prin intermediul terminalelor, dacă apar erori avem posibilitatea de a storna biletul in termen de cel mult 5 minute de la momentul emiterii acestuia de către terminal (dar niciun eveniment nu trebuie să înceapă).

Avem posibilitatea de a retrage banii disponibili în “BALANTA”. Dacă dorim retragerea banilor introdusi în terminalul de pariere, aceasta opțiune este posibilă prin apăsarea butonului “CUPON”. Astfel, terminalul va emite un cupon, numit “CUPON REST” cu valoarea disponibilă pe terminal, afișată în “BALANTA” în momentul emiterii. Avem posibilitatea de a încasa suma înscrisă pe cupon exlusiv de la casieria locației de unde a fost emis acest “CUPON REST” până la sfarsitul programului de lucru al respectivei agenții. De asemenea, acest cupon are o valabilitate de 30 de zile de la data emiterii numai pentru alimentarea terminalului.

Contribuie publicitatea jocurilor de noroc la dezvoltarea problemelor de joc?

Verificare bilet Favbet – precomandă

S-a implementat posibilitatea de a plasa un bilet la terminal prin intermediul precomenzii, care poate fi generata pe site-ul https://www.favbet.ro. Codul se introduce manual în campul Cod Precomandă, se apasă verifică, după care introducem miza și plasăm biletul.

Verificare bilet Favbet
Verificare bilet Favbet

Verificare bilet Favbet

Biletele puse au un câmp special VERIFICAȚI BILETUL PE SITE. În acest câmp este un număr pe care îl introducem pe site când verificăm biletul. Nu mai avem nevoie de serie, cod sau alte elemente de identificare.

VAR și Pariuri pe VAR

Fiecare bilet are un număr unic care apare chiar sub rubrica CÂȘTIG.

Verificare bilet Favbet
Verificare bilet Favbet

Numărul îl introducem pe site în rubrica perfect vizibilă din partea dreaptă. Deja ne-am obișnuit cu faptul că toți operatorii au câmpul de verificare în dreapta.

Verificare bilet Favbet

Favbet a avut și licență pentru pariuri online de pe 23 decembrie 2015 până la sfârșitul anului 2016. Deocamdată funționează offline și mulți pariori consideră oferta drept  punctul forte al celor de la Favbet. Număr mare de pariuri, multe derivate, multe opțiuni de pariere și clasicul pariu șansă, atât de îndrăgit.

Verificare bilet Favbet
Verificare bilet Favbet

La Favbet, miza minimă acceptată pe un bilet de pariuri este de 1 leu. Câștigul maxim potențial este de 200.000 RON pentru orice bilet sau serie de bilete identice. Miza de 1 Ron minima se aplica și la jocurile virtuale. Pot fi însă unele produse la care miza minimă este de 1 RON.

Programul agențiilor Favbet este 10.00 – 22.00 în fiecare zi a săptămânii. Totuși, operatorul acoperă sudul și vestul țării, deci pot fi zone în care să nu avem agenții. Dacă avem însă una pe lângă casă, merită să plasăm bilete la ei.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet la SMART-BET - Vezi rapid dacă ai câștigat (2021)

Verificare bilet la SMART-BET – Vezi rapid dacă ai câștigat (2021)

Verificare bilet la SMART-BET – Cum să vezi rapid dacă ai câștigat și dacă ai …

Verificare bilet Netbet - află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Verificare bilet Netbet – află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Netbet este unul dintre operatorii prezenți doar online pe piața românească. O casă de pariuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *